ah burnumun basina gelenler:(

canım albüm yaptım bakabılırsın burnum sıyah noktalarla dolu rengı koyulaştı burnumumun üst dudağım ve ustude şiş alnımda şiş ..şişlikler orantısız yamuk gibi görüntü var foto akşam cekıldıgınden daha da karanlık çıkmış bı bak yorum yap canım çok uzgunum yaa. senınde degıgın gıbı benmde estetık olduğumu herkes bılıo beklentılerı yuksektı ..ama bakışlarından anlıyorum begenılmedı galıba .. bazılarının burnu 2. haftadan muhteşem oluoo benm kı yamuk gibi yaa eşimde öyle dioo ufak bebegım vardı zor bı süreç oldu bu yüzden ve bı daha amelıyatı göze alamam bebegım var

öncelikle geçmiş olsun adana devlet hast.oldunuz..önden bakınca evt hoş durmuyo peki dr ne dedi..

evt ismini çok duydum cemil dalayı araştırdınmı o daha iyi ersal beyden...

evet cemil dalayı da duymuştum ama kısmet bu ayaklarım ersal beyın muayenesine gitti..hatta eşimin arkadaşıda cemil dalayı önermişti..ama ben ersal beyın hastalarıyla konusunca memnunıyetlerini görünce ersal beye gittim

ya çok çok kötü durmuyo bide çok yeni biraz bekle kntrolde dr farkederse düzeltmek için bence elinden geleni yapacaktır sıkma canını hem yüzüne tamamen oturması bile zaman alıyo....

ya çok çok kötü durmuyo bide çok yeni biraz bekle kntrolde dr farkederse düzeltmek için bence elinden geleni yapacaktır sıkma canını hem yüzüne tamamen oturması bile zaman alıyo....

inşlhhh canım tek temennim o yarın birde gün ışığında foto cekıp yuklıcem

Cnm her ilk ameliyatı olan revizyon olmuyor bunu nerden çıkardın yani her ameliyatı olan ikinciyi de olacak diye biseymi var bence yok çünkü çok tanıdığım tek ameliyatla gayet memnunlar şans ışte. Ben öyle şahane biseyde istemedim ki ama sonuç hüsran:(
valla cevremde benimle beraber 3 arkasim var ben 3.yu bekliyorum onlardan biri 2.yi oldu.digeride 1 yilin dolmasini bekliyor revizyon olmak icin. doktorlarimiz farkli.ayrica kimimizde kemer kaldi.kimimizin burun simetrisi .benim ise burun ucu dustu..yani anlicagin revizyon gerekmeyen azdir.doktorlar ilkini yaparken hep buna ihtimal verirler.boyle biseyi senin duymaman ilginc.hastalarin yuzde yetmisi nerdeyse olur bunu....

valla cevremde benimle beraber 3 arkasim var ben 3.yu bekliyorum onlardan biri 2.yi oldu.digeride 1 yilin dolmasini bekliyor revizyon olmak icin. doktorlarimiz farkli.ayrica kimimizde kemer kaldi.kimimizin burun simetrisi .benim ise burun ucu dustu..yani anlicagin revizyon gerekmeyen azdir.doktorlar ilkini yaparken hep buna ihtimal verirler.boyle biseyi senin duymaman ilginc.hastalarin yuzde yetmisi nerdeyse olur bunu....

Bence ortada ilginç olan bişey yok ama ınş herkes burnundan memnun kalır bende dahil kötü bi psikoloji biri zor olmuşken iki üç dört olanda var talihsizlik ışte

Back
X