• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah canım ailem

icimdekibosluk

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
365
234
628
İstanbul
Ah annem, ah babam... Evlenince daha iyi anlıyorum kıymetinizi. Bu bayramda bambaşka bir silenin (eşimin) kültürün içindeyim. Kocamın tam bir öküz olduğunu bir kez daha gördüm. Su katılmamış bir öküz. Konuşması, üslubu, egosu ... Bir o mükemmel, bir o akıllı. İçim buruk, kalbim kırık çünkü öküz kocam, arefe akşamı kırdı kalbimi. Boş yere üstelik.

Her şeye lafı var. Herkese kaba davranıyor, mutfağa, evin düzenine karışıyor, sofrada gerekli gereksiz konuşuyor, bıktırıyor yani insanları. Kardeşleriyle tartışıyor sürekli. Sürekli bana laf atıyor esprili şekilde, ağır oturaklı değil anlayacağınız. Ben kendimi insanlara karşı mahçup hissediyorum artık onun adına.

Evlenirken hiç dikkate almıyoruz ailelerin denkliğini. Ben de aynı hatayı yaptım ne yazık ki zamanında.

Ailemi kimlerle muhatap ettim diye çok üzüldüm, çok pişmanlık yaşadım.

Boşandım ama geçmiyor pişmanlık.
Aaahhh ah.

değişmez biliyorsunuz dimi. ya görmezden gelip katlanacaksınız ya da eğer çocuğunuz yoksa çocuk yapmadan önce defalarca düşüneceksiniz.
bence her konuda zararın neresinden dönülürse kardır. diğer türlü gelsin ruhsal fiziksel hastalıklar.

Kalbimi kırma nedeni de şöyle: ev çok kalabalık kardeşleri, gelinler, torunlar vs vs. Bizim yattığımız odada çocuklar kraker yemişler döke saça, ben yer yatağı serdikten sonra fark ettim ama tekrar yatağı toplayıp o saatte süpürge açmayayım dedim. Gözüme takılan parçaları toplayıp yatağa girdim. Fark etti kırıntıları ve bana kızdı, beni yataktan kaldırıp kendisi söylene söylene süpürgeyi açtı. Benden bıktığını, eş olamadığımızı filan da söyledi tabii ki. Zaten her tartışmada huyudur beni boşamak, daha iki gün önce demişti yarın biletini alayım git demişti. Zor tuttum kendimi tek laf etmedim , o odadan çıktı ve kendimden geçerek ağladım. Aklımda hep annem babam, böyle zamanlarda hep onları özlüyorum. Ben ailemin kıymetlisiydim şimdi eşim dediğim kişi tarafından itilip kakılıyorum. Bayram namazına da gitmeden sarılmaya çalıştı, bu bayram fln dedi. O kadar kırgınım ki iste

değişmez biliyorsunuz dimi. ya görmezden gelip katlanacaksınız ya da eğer çocuğunuz yoksa çocuk yapmadan önce defalarca düşüneceksiniz.
bence her konuda zararın neresinden dönülürse kardır. diğer türlü gelsin ruhsal fiziksel hastalıklar.
Değişmez biliyorum ya da ben değişirsem (görmezden gelirsem) belki artık batmamaya başlar davranışları. Çocuk yok istemiyorum da böyle giderse, geleceğe güvenle bakamıyorum çünkü her tartıışmada beni boşuyor, zaten pişmanmış evlendiğine zoraki yürütüyormuş vs vs.

Ailesi bu kurbanda kocanı keseymiş ya öküz niyetine. Ne demek zoraki yürütüyorum bosanıcam. Ona gore çok kolay demekki. Bosanalim diyince itiraz etme çocuk da yok madem. Herkes nazını çekeceğini sanıyor galiba. Geçmez bi ömür onunla.

hic mi iyi yonleri yok ?
iyi taraflarini gormeye calismalisiniz ,
bu sekilde bi omur bitmez

Değişmez biliyorum ya da ben değişirsem (görmezden gelirsem) belki artık batmamaya başlar davranışları. Çocuk yok istemiyorum da böyle giderse, geleceğe güvenle bakamıyorum çünkü her tartıışmada beni boşuyor, zaten pişmanmış evlendiğine zoraki yürütüyormuş vs vs.

en çekilmez insan tipi.
bırak bunları olduğu yerde kalsınlar, hayatını tüketmeye değmez.
sevdiğim adamın rencide eden davranışlarını ancak ona olan sevgim biterse umursamam. diğer türlü kabullenemem.

Bosuna dememisler can cikar huy cikmaz diye...
Malesef evlenince bublara dikkat edilmiyor sonrada böyle göze batiyor her hareketleri iste...
Konusmakla düzelecegini sanmiyorum...

Back
X