Ah elti vahh eltii;ömrümü yedin:))

ACIBADEMSEKERI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
612
718
73
ARKADAŞLAR MERHABA.SİZDEN YARDIM ALMAK İÇİN ARTIK BU SORUNUM İÇİN KONU AÇTIM ARTIK...

1 yıllık evliyim.benim de sıkıntım eltim ile.

Eltim 34 yaşında 2 çocuk sahibi ve ev hanımı.Eşimde 28 yaşında.eltim 16 yaşında bu eve gelin gelmiş,eşim ile kardeş gibi büyümüşler.zamanında bazı olaylardan dolayı eşimde emeği çok varmış.

Ancak eltimin eşim ile ilişkilerini hiç beğenmiyorum.eşime saçma sapan sarılmalar,espiriler,şapur şupur öpmeler falan...insanların kardeş gibi büyüdüğü insanlar olabilir ancak evlendikten sonra mesafe koyulmalıdır diye düşünüyorum..eşimle maaşallah çok iyi anlaşırız ancak eltim evimize gelip gittiği zaman sinirlerim alt üst olur.niye?eşime olan mesafesiz tavır ve hareketleri yüzünden.kendisi biraz rahattır.ama ben böyle bir durumu kaldıramıyorum gerçekten.eşim uzak duruyor,mesafe koyuyor ama eltimin anladığı yok maalesef..kafayı yiyicem?ne yapmam gerekiyor?nasıl davranmam gerekiyor?bende mi bir sıkıntı var acaba? Kızlar acil fikikrlerinizi bekliyorum,yardım edip akıl verin bana....

Eltinizin ismi sedef mi?:3:

Şaka bir yana zorunluluk olmadıkça görüşmeyin olsun bitsin. Çok abarttıkları hareketleri yoksa görmezden gelin. Sizi kıskandırma ya da denemek için yapıyorsa içinde kalır tepki vermezseniz.

Son düzenleme:
Eşiniz koyduğu mesafeden daha da fazlasını koysun bence. 16 yaşındaki çocuk değil artık hakikaten kendinin de dikkat etmesi lazım.

e peki eltinin eşi ne dıyor bu duruma?

kayınvalidene söyle o çeksin konuşsun. Ne öyle vıcık vıcık hiç sevmem bende.

eltinizin ismi sedef mi?:3:

şaka bir yana zorunluluk olmadıkça görüşmeyin olsun bitsin. çok abarttıkları hareketleri yoksa görmezden gelin. Sizi kıskandırma ya da denemek için yapıyorsa içinde kalır tepki vermezseniz.

bende aynen öyle yapmayaçalışıyorum...ama kendisi önce eşimi arar.hafta sonu kahvaltı için plan yapmıştır önce eşimi davet eder.tatil planı yapar önce eşiin fikrini alır.böyle biri işte..

kaynım çok iyi insandır.yanımızda birşey demiyor.diyor mudur onu da bilmiyorum ama eltime pek sözünü geçiremiyor galiba...

o zaman bu işi halledecek olan yine sizsiniz
rahatsız olduğunuzu belli edin
ya da öyle muhabbet açıp bu tür şeylerden hoşlanmadıgınızı üstü kapalı söyleyin
o da anlar heralde.

şahsen ben de istemezdim

Kendi ruh halimden şüphelendim artık.bende mi bir sorun var diye ama kim olsa böyle bir şeyi kaldıramaz herhalde.önemli olan asıl bu insana bu durumu nasıl anlatmak...

o da anlar heralde.

şahsen ben de istemezdim

evet o iyi bir çözüm olabilir ancak bu durumu aleyhime kullanırsa?yani bak beni kıskandı gibilerinden??? O na fırsat vermeyeceğim birşey olmlı...

canım benim bu durumda bir anormallik varr
abim şuan evli ve ciddi bir mesafemiz var..
ikimizde bekarkenn şakalar,gırgırlar havada uçuşurduu..

abim benden önce evlendi ve zaten nişanlandıgından itibarenn herkes bırbırıne saygısını korudu..
normalide bu zatenn..
e ne yanı şimdii abimin bana emeği geçti diyee yengemin yanında gidip kucagına mı oturacam erğenler gibii,şapur şupurr öpcemm mii:20:

eltinizz baya bir abartmışşş
..........
bir örnek daha

benim amcamın kızı zamanında bizde okudu liseyii
ve öz ablam gibi olmuştu nerdeysee
au an evlii veee sankii bizde hiç okumamışş gibi birbirimizi görsekkk slm veriri gecerizz o derece...

.........
herkes haddini bilmeli bencee..
eger eşimde emegi var diyee kardeşi bile olsaaa vıcık vıcık muhabbette gelemem benn...

o da anlar heralde.

şahsen ben de istemezdim

hııım, valla sen şaka maka yollu söylesen.

bir gün bir kaynanamın ağzını yoklayayım dedim de;toz kondurmuyor kaynanam..o yüzden rahatça rahatsızlığımı ifade edemiyorum

Ya bence eşinizi sizden önce, çok eskiden beridir tanıdığı için biraz kıskandırmak amaçlı böyle çocukça davranıyor gibi geliyor bana. Şaka yollu söylerseniz daha da gaza gelir. En azından laf arasında geçirin. Tabi önce eşinize rahatsızlığınızı bildirin sonrasında devam ederse de bir şekilde konuşacağınızı söyleyin. Aranıza mesafe girerse de girer. Önemli olan eşinizle sizin aranıza mesafe girmesin.

[sıze=3]canım benim bu durumda bir anormallik varr
abim şuan evli ve ciddi bir mesafemiz var..
Ikimizde bekarkenn şakalar,gırgırlar havada uçuşurduu..

Abim benden önce evlendi ve zaten nişanlandıgından itibarenn herkes bırbırıne saygısını korudu..
Normalide bu zatenn..
E ne yanı şimdii abimin bana emeği geçti diyee yengemin yanında gidip kucagına mı oturacam erğenler gibii,şapur şupurr öpcemm mii:20:

Eltinizz baya bir abartmışşş
..........
Bir örnek daha

benim amcamın kızı zamanında bizde okudu liseyii
ve öz ablam gibi olmuştu nerdeysee
au an evlii veee sankii bizde hiç okumamışş gibi birbirimizi görsekkk slm veriri gecerizz o derece...

.........
Herkes haddini bilmeli bencee..
Eger eşimde emegi var diyee kardeşi bile olsaaa vıcık vıcık muhabbette gelemem benn...
[/sıze]

çok haklısınız.bizim de birlikte büyüdüğümüz akrabalarımız oldu sevgi saygı içerisinde mesafemizde oldu.kendi çevremde ve ailemde öyle şeyler görmediğim için çok rahatsız oluyorum.nasıl çözeceğimi bilmiyorum..

eltiniz evlendiğinde eşiniz 10 yaşındaymış yani çocukmuş daha,birbirlerine düşkün olabilirler bu yüzden,bazı insanlar şapur şupur öperler sarılırlar,bazılarıysa içlerinde yaşarlar.bence pek anormal bi durum değil...örneğin ben öpülmeyi ve öpmeyi sevmem annemin babamın abimin sayılıdır beni öptüğü ama hayatımdaki herkesden ve herşeyden daha çok severim onları.bunun yanı sıra abimde şapur şupur öpenlerden mesela yani biraz kişşilikle alakalı.eltiniz herkese böyle yaklaşıyorsa abartılacak bir konu değil bence kardeş sayılırlar onlar...

bir gün bir kaynanamın ağzını yoklayayım dedim de;toz kondurmuyor kaynanam..o yüzden rahatça rahatsızlığımı ifade edemiyorum

Benim eltimde yabancı. Bilirsiniz onlar çok rahat olurlar. Bazen cıvıkklık yapıyor gözlerinin içine bi bakıyorum, yavaşça kalkıp köşeyi dönüyor. Hiç taviz vermem valla.

Back
X