Ah elti vahh eltii;ömrümü yedin:))

kesinlikle katılıyorum düşüncelerinize.kendimden şüphe etmeye başlamıştım,ben mi çok abartıyorum,normaldeben mi anormal görüyorum diye.ama normali olan mesafeli olmakmış.bizde kendi aile içinde beraber büyüdüğümüz insanlar oldu,ancak herkes evlenince kendisine çeki düzen verdi-vermek zorunda da.mesafemizi koyduk evli olanların eşleri yanlış anlarda aralarında problem çıkar diye.ama maalesef bizim gösterdiğimiz özeni kimsede göremiyorum. . .

kocanla sakin bir dille konuş canım..anlayacaktır seni diye düşünüyorum..kadınada mesafeli ve nötr davran..ben hep eşimle elt,m yuzundn tartısırdım,şimdi umursamıyorum ve kocam onun adını bile anmaz ;)

kocanla sakin bir dille konuş canım..anlayacaktır seni diye düşünüyorum..kadınada mesafeli ve nötr davran..ben hep eşimle elt,m yuzundn tartısırdım,şimdi umursamıyorum ve kocam onun adını bile anmaz ;)

bende aynı şekilde eşimle hep bu yüzden tartışıyorum.evimize gelip gitmesi bizim ogün tartışmamız demek.eşim anlayışlı bana hak veriyor.mesafe koymayada özen gösteriyor.ancak resmen inatla yapışmaya,laf sokmaya devam ediyor.eşim abisiylede arası bozulmasın diye(birbirlerine çok düşkünlerde) olayın üstüne gidemiyor.yengen ile konuş bu durumu diyorum,yengem bu durumu aleyhine kullanbilir diyor.yaparda.zamanında kayv.sevdirmeyi başardığı için arada ben kötü olabilirim.bu yüzden ne yapmam konusunda kafam iyice karışıyor. . .

bende aynı şekilde eşimle hep bu yüzden tartışıyorum.evimize gelip gitmesi bizim ogün tartışmamız demek.eşim anlayışlı bana hak veriyor.mesafe koymayada özen gösteriyor.ancak resmen inatla yapışmaya,laf sokmaya devam ediyor.eşim abisiylede arası bozulmasın diye(birbirlerine çok düşkünlerde) olayın üstüne gidemiyor.yengen ile konuş bu durumu diyorum,yengem bu durumu aleyhine kullanbilir diyor.yaparda.zamanında kayv.sevdirmeyi başardığı için arada ben kötü olabilirim.bu yüzden ne yapmam konusunda kafam iyice karışıyor. . .

okuyunca aklıma teyzemın kzıı geldı

gorumcelerıyle hıc anlasamazdı, görumcelerı onlara geldıgınde ozellıkle ortancası enıstemı şapur şupur operdı, sırf ablamı kıskandırmak heee.. ablamda sanki kıskanıo peeehhhhh, minnak, onlar optugu zaman ali yi opesım gelmıodu tiksiniyordum adamdan yaa dıodu..

eltinin nıyetını bılemıcem ama aklıma gelen seyler;
ya ablamın gorumcelerı gıbı kıskandırmak ıstıyor
ya gercekten fazla rahat cıvık, ben senden cok once vardım havalarında..
ya da her ikisi ..

eşine soyle tatlı tatlı... o yılıştıgı zaman kalksın yanından mesafeli olsun. yanına oturmasın hatta uzak dursun ondan.
mesafeyı eşin koysun. ne dıyebılırki kadın??? haddini bilsin azıtıkkk

konu sahibi kardeşim eltin eşinin ne kadar küçüklüğünü bilsede sonuçta onada nikah düşüyor yani eşin eltine namahrem oluyor bu ne samimiyet canım benim kaynımda bekar benden çok küçük ama ben kaynımla bile mesafemi korurum eltin seni deli etmeye çalışıyor canım sakın onun eline koz verme...eşinede güzelde anlat hayatım yengenle beraber büyümüş olabilirsin ama o senin öz ablan değil mesafe koymanı istiyorum soğuk davran ben abine aynı şeyi yapsam sen rahatsız olmaz mısın de...kolay gelsin canım:16:

Back
X