ah eltiler

tanımadan bilemezsin canım onlara kendini sevdirmelisin ve okuduğun için üstün görmemelisin kendini hoş görmeyeceğine inanıyorum da kıskançlık girince araya en ufak bir şey göze batabiliyor

yani işte okudugumuz için belki kıskanmazlar ama biz onlardan cok fazla kazanırız belki onun için kıskanırlar :26: insan kıskanınca da herseyi yapabilir bence :26: onlarım hem maddi durumları orta halli hem cocuıkları var bizim gittiğimiz geldiğimiz yerleri aldıklarımı ettiklerimizi falan görüp değişik açılardan laf söz cıkarabilirler bence :26: inşallah iyi insanlardır yanılmıs olurum :26:

Allahim yaa :)) neden elti arasinda illa ki cekisme oluyor bizde onlara karsida mi oyleyizdir sonucta onlarin eltiside biziz "benm eltimde genel olarak iyidir pek bulasmaz ama arada dengesiz yanlarida yok deil nisanliyken kayinvalideme geldigimizde anneme sarilir oper nasilsin hg derdi bana bakmazdi bile sonra onun hemen cocugu olmus benm olmadi bir sefer herkesin icinde onun derdi cocuk ya diye muhabbet esnasinda ortaya laf atti kocaman bir kahkahayla :( eve gelnce cok aglamistim"

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şahsen ben değilim, kocasını aramam arkasından iş de çevirmem millete kötülemem banane ne isterse yapsın. Zaten yaltığı terbiyesizliklerden sonra muhatap olmuyorum

Canim tam beni yazmissin ben iyi bir yerde calisiyorum digerleri ev hanimi biri hele tam bir kara cahil hemen en ufak seyde siz zenginsiniz biz fakiriz kayinvalidem sizin paraniz var diye sizi sever bizi sevmez muhabbeti doner en nefret ettigim sey para muabbeti kaynanama aldigim hediyeye bile karisirlar korkumdan daha dogrusu sorun cikmasin diye bu bayram hediye bile almadim asiri derecede kiskanirlar ne zaman evlerine gitsem hic elim bosta gitmem ha cahil insanlarla uyrasmaj zor

kızlar eltilerden konu açılmışken ben de biraz dertleşeyim dedim. geçende benim elti bana geldiğinde konuştuk biraz. sıkıntılı görünüyordu, ne sıkıntın var diye sordum. keşke sormasaydım, bayağı bişeyler anlattı bütün derdini bana döktü,bir de kimseye söyleme dedi çıktı işin içinden. ben de hiç öyle sırdaş biri değilim. Hatta bu daha da anlatacaktı ben artık konuyu değiştirdim ya.
Annem babam beni hiç sormadan verdiler diyor. Niye evlendim diye geceleri gözüme uyku girmiyor, 3 sene sonra acısı çıktı depresyona girdim diyor.
Siz olsanız bu durumda ne derdiniz ne yapardınız yaw??

kızlar eltilerden konu açılmışken ben de biraz dertleşeyim dedim. geçende benim elti bana geldiğinde konuştuk biraz. sıkıntılı görünüyordu, ne sıkıntın var diye sordum. keşke sormasaydım, bayağı bişeyler anlattı bütün derdini bana döktü,bir de kimseye söyleme dedi çıktı işin içinden. ben de hiç öyle sırdaş biri değilim. Hatta bu daha da anlatacaktı ben artık konuyu değiştirdim ya.
Annem babam beni hiç sormadan verdiler diyor. Niye evlendim diye geceleri gözüme uyku girmiyor, 3 sene sonra acısı çıktı depresyona girdim diyor.

bişey yapmana gerek yok canım, madem sırrı aldın tutcaksın başka caresi yok,:1:

sana güvenmiş söylemiş bence eşine bile deme

Canim tam beni yazmissin ben iyi bir yerde calisiyorum digerleri ev hanimi biri hele tam bir kara cahil hemen en ufak seyde siz zenginsiniz biz fakiriz kayinvalidem sizin paraniz var diye sizi sever bizi sevmez muhabbeti doner en nefret ettigim sey para muabbeti kaynanama aldigim hediyeye bile karisirlar korkumdan daha dogrusu sorun cikmasin diye bu bayram hediye bile almadim asiri derecede kiskanirlar ne zaman evlerine gitsem hic elim bosta gitmem ha cahil insanlarla uyrasmaj zor

ayy inanmıyorum ya :18: peki ilk karsılasmadan itibaren nasıl davranayım sence tecrübelisin sen bu konuda sanırım:26: öyle olmaması için ne yapmalıyım :26: ben iyi gecinmek istiyırum gidecek gezecek kapım olsun istiyorum ama işte :26:

Hiçbirşey yapmıyacaksın sana içini dökmüş ve sırrını paylaşmış,eşine bile anlatma eğer eşine anlatırsan oda kardeşine söyler kardeşide eltine anlatır ve kabak senin başında patlar.

bişey yapmana gerek yok canım, madem sırrı aldın tutcaksın başka caresi yok,:1:

sana güvenmiş söylemiş bence eşine bile deme

çok kötü ya, sır tutmaktan nefret ederim, başaramam ağzımdan çıkar :26:
bir de söylersem kötü olur. Akraba evliliği
Yahu aslında herşeyi olduğu gibi kabul etmeleri lazım madem örflerinde adetlerinde var dimi ama..

Hiçbirşey yapmıyacaksın sana içini dökmüş ve sırrını paylaşmış,eşine bile anlatma eğer eşine anlatırsan oda kardeşine söyler kardeşide eltine anlatır ve kabak senin başında patlar.

muhtemelen kabak benim başımda patlar. çünkü ben yabancıyım.
Onlar akraba:1:

Yahu aslında düşündüm de bu kadın bütün bunları ben yabancıyım diye bana anlatmış olmalı, çünkü diğerlerine açılamaz.
Gerçi annesine ablalarına da anlatmış ama biz seni zorla vermedik, daha iyisini mi bulacaktın demişler.

muhtemelen kabak benim başımda patlar. çünkü ben yabancıyım.
Onlar akraba:1:

Yahu aslında düşündüm de bu kadın bütün bunları ben yabancıyım diye bana anlatmış olmalı, çünkü diğerlerine açılamaz.
Gerçi annesine ablalarına da anlatmış ama biz seni zorla vermedik, daha iyisini mi bulacaktın demişler.
Akraba ise hiç anlatma onlar yine birbirini destekler, şimdi sen eşine anlatırsan eşinde kardeşine söylerde ve eltinin kulağına geçerse eltin ben x öyle birşey anlatmadım bana iftira atıyor yuvamı yıkmak için bile diyebilir bu sefer sen tek kalırsın.

Akraba ise hiç anlatma onlar yine birbirini destekler, şimdi sen eşine anlatırsan eşinde kardeşine söylerde ve eltinin kulağına geçerse eltin ben x öyle birşey anlatmadım bana iftira atıyor yuvamı yıkmak için bile diyebilir bu sefer sen tek kalırsın.

ben aslında eşime anlattım,
O da "daha iyisini mi" bulacaktı? dedi :53:
İnsanlar demek vicdanını böyle rahatlatıyor.
Ama ben bir kadın olarak bakıyorum ve olayı kafama takıyorum
Keşke takmasam:ssz:

ben aslında eşime anlattım,
O da "daha iyisini mi" bulacaktı? dedi :53:
İnsanlar demek vicdanını böyle rahatlatıyor.
Ama ben bir kadın olarak bakıyorum ve olayı kafama takıyorum
Keşke takmasam:ssz:

​Eşinize anlatarak yanlış yapmışsınız sonuçta size verilen bir sır var ortada inşallah eşin kardeşine gidip anlatmaz olayı.

​Eşinize anlatarak yanlış yapmışsınız sonuçta size verilen bir sır var ortada inşallah eşin kardeşine gidip anlatmaz olayı.

Anlatsa da birşey olmaz, kadının ihaneti falan yok ki,
bence bunlar şakaya vurup geçiştirirler.

Ama kadın resmen hastalandı, ama onun derdi daha çok annemi babamı affedemiyorum çok kırıldım diyor.
Ben düzelmezse kendim psikoloğa götürürüm bu halde bırakmam derdini de açmış bana söylemiş artık, vicdanım rahat olmayacak

O değil de ben kayınpederimi böyle bilmiyordum. bunların çok öküzmüş ya, kızı zorla almışlar.
Bilmiyorum ama benim de içime onlara karşı nefret tohumu ekti.
tiksindim

ayy inanmıyorum ya :18: peki ilk karsılasmadan itibaren nasıl davranayım sence tecrübelisin sen bu konuda sanırım:26: öyle olmaması için ne yapmalıyım :26: ben iyi gecinmek istiyırum gidecek gezecek kapım olsun istiyorum ama işte :26:

Canim hic bir sirrini verme bana sorarsan nw kadar guvenilir desende yada guvensende sen sen ol sirrini vermeki rahat olasin ikincisi cok samimi olma sik muabbet etme arada multaka bir sinir olsun kayinvalidenin dedikodusunu sana gelur yaparsa agzina laf verme yeter mi daha diyimmi

Canim hic bir sirrini verme bana sorarsan nw kadar guvenilir desende yada guvensende sen sen ol sirrini vermeki rahat olasin ikincisi cok samimi olma sik muabbet etme arada multaka bir sinir olsun kayinvalidenin dedikodusunu sana gelur yaparsa agzina laf verme yeter mi daha diyimmi

evet sınır koymak bence de en iyisi :26: aslında sürekli görüşmek aile ortamı falan kurmak isterim ama o işler tam öyle olmuyo heralde :26: en iyisi sadece toplu ortamlarda bulunmak ve agzına laf vermemek tesekkür ederim bu tavsiyelerini hiç unutmucam

Back
X