- Konu Sahibi sevgizeynep
Beni iyice cepte görmeye alışmış ki azcık uzaklaşsam hemen yanımda bitiyor, sebepsiz yere saçma sapan ben seni arkadaşım olarak görüyorum hep öyle kal olur mu deyip sonrasında bir kızla çıkmaya başladı, bunu sindirinceye kadar çok uzun uğraşlar verdim, psikolojim alt üst oldu, yemeden içmeden kesilip iğne ipliğe döndüm, yanıma gelip kızla mesajlaşmalar mı arasınız her durumuna tanık oldum, en son kızla birlikteyken bulunduğum ortama kazara geldiler resmen pişti olduk, tabi selam yok yüzümüze bakmak yok, tam herşeyi unutmaya başladım ve hayatıma yeni birilerini alma aşamasına geldim ne oldu, kızla birlikte onu gördüğümün ertesi haftası yine hiçbir şey olmamış gibi aşırı bir sevinçli yüz ifadesiyle ortalıklarda gezinen beyimiz yine benimle konuşmalar falan, artık bunları anlamıyorum, sizce ne yapmaya çalışıyor anlam çıkaran varsa açıklayın hayrına, ben onunla aynı ortamda bulunmamaya çalışıyorum, aramıyorum sormuyorum ortak arkadaşlarımız var onlar sorduğunda bilmem diyorum, bu da böyle yapıyor!!!