- 22 Ağustos 2016
- 9
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi deniz_1425
-
Merhaba benim eski sevgilim beni aldatti yalan soledi arkamdan isler cevirdi ve benim sayemde universiteyi bitirdi. Ustunde cok emegim var ah etsem ona gunah olur mu askere de gidecek tabi hic bisekilde bisy olmasini istemiyorum. Ama benim yasqdiklarimin bin katinı yasasin istiyorum. onun yuzunden her gun acı cekiyorum ben kimseye guvenmek istemiyorum herkes beni aldatacakmıs gibi hissediyorum. Sanki hayatım boyunca hep tek kalacakmısım gibi. Cok mutsuzum
Ama benim yasqdiklarimin bin katinı yasasin istiyorum.
Kinlenmemek mumkun degil ki ben ona uc yilimi verdim ilk sevgilimdi ne yalanlar soyledim ona ne aldattim onu bana her zaman cok guvenilir ve iyi niyetli bi insan oldugu mu solerdi yaptıklarımın karsiligi bu muydu bunlarin haketmedim hic bisekildeNiye sizin yaşadığınız kadarını yaşamak yerine bin katını yaşasın?
O kadar kinlenmişsiniz ki adalet duygunuz zedelenmiş.
Biraz rahatlamaya çalışın, bırakın herkes hayatına baksın nasıl olsa bir yerlerden çıkar,
ama siz yaşanmışlıkları ardınızda bırakmayı bilmedikten sonra daha çok acı çekersiniz.
Çünkü artık acınızın kaynağı sizi aldatan eski sevgiliniz değil, sizsiniz.
Kinlenmemek mumkun degil ki ben ona uc yilimi verdim ilk sevgilimdi ne yalanlar soyledim ona ne aldattim onu bana her zaman cok guvenilir ve iyi niyetli bi insan oldugu mu solerdi yaptıklarımın karsiligi bu muydu bunlarin haketmedim hic bisekilde
Senin sayende nasil bitirdi universiteyi orayi anlamadim. Sinavlarina sen mi girdin?
Kendisi ikinci universiteyi okusaymis keske :) bari bir ise yarardi bunca mesaiSabahlara kadar oturup, vaktinden, enerjisinden, uykusundan verip ders çalıştırmıştır muhtemelen. :)))
Kendisi ikinci universiteyi okusaymis keske :) bari bir ise yarardi bunca mesai
Kesinlikle haklisinİşte hayat üniversitesinin kazıklanmalar ve enayilik, iyi niyet ve suistimal konulu derslerinin tecrübesi olarak geri dönmüş kendisine.Bu da bi şeydir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?