- 7 Aralık 2018
- 7.387
- 19.000
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Ya benim gerçekten anlamadığım bir olay var. Eski sevgilim olacak şahıs ilişki sonlarına doğru hatta ilişkimiz bittikten sonra bile yapmadığını bırakmadı,psikolojimi felç etti insanlara olan güvenimi ve inancımı sömürdü. Ne rezil etmediği insan kaldı ne yapmadığı nankörlük cidden biri kalbime bıçak saplasa bu kişinin yaptıklarından daha az acıtırdı. O kadar canımı yaktı ki psikolojik tedavi görüyorum okulum aksadı kilo aldım aynalara küstüm çünkü dış görünüşüm hakkındaki imaları sürekli başkalarıyla kıyaslaması vb daha bir sürü şey vardı. Madde ve aşırı derecede alkol kullanıyordu tabii bunu sonradan öğrendim. Annesi çok özverili bi insan bu kişi ne isterse yapıyor falan. Geçenlerde hesabına baktım resmen hayatını yaşıyo o club senin bu bar benim şekil şemal o biçim olmuş, altına araba çekmişler son model. Ailesinin durumu pek iyi değil normal memur çocuğu ama dediğim gibi her istediğini yapıyorlar ve şuan çok mutlu görünüyor. Bir yıl içinde yaşamadığım hastalık kalmadı zonadan tutun çeşitli deri hastalıkları vertigo vs. Hiçbir zaman beddua etmedim ama çok ağladım üzüldüm. O nasıl bu kadar mutlu? Bu neyin cezası? Bir gün benden özür diler en azından değerimi anlar sanmıştım. Cidden bu böyle mi devam edecek? Bu kadar mutlu olduğunu görünce hayata olan inancımda kayboluyor. İnsan yaşattığını yaşamaz mıydı?