Çok teşekkür ederim yapıcı yorumunuz için. Düzeltmeye çalışıyorum kendimi inşallah başarırım. Nasılsa çirkinim deyip gün içinde yemeyeceğim şeyleri yiyerek 10 kilo aldım. Ergenlikte bile sivilce çıkmayan yüzümde sivilceler çıkıyor. Ama şuan kendisi rakı masasında arkadaşlarıyla eğleniyor. Tamamen kendime yönelip kendimi düşünmem gerekiyor.
Aynen. Sen degerlisin. Kendi degerinin farkina var canim.
Arada onu stalklarken ben durup ne yapiyorum diye de kendini izle disardan.
Onca guzelim vaktini harciyorsun öyle biri icin.
Ki icki masasinda arkadaslariyla egleniyor diyorsun. Kendi mutsuzlugunu örtüyor o suan.
Yazdiklarindan cikardigim kadariyla bilinci bir insan degil. Mutlu da degil... öyle gozükse dahi.
Ama bunun önemi yok. Önemli olan sensin. Onun bunun ne yaptigi degil.
Zaman cok önemli. Istersen ah vahla gecirir kendine zulum edersin istersen olmus olan ve geri gelmeyen seyleri kabul eder ve hayatini guzellestirmeye yonelik davranislar icinde olursun. Secim senin.
Insanlara olan guvenini kaybetmene gerek yok. Yasadiklarin deneyimdi sadece.
Birde o tarz bilincsiz insanlara nefretle bakmani önermem veya kotulugunu istemeni. Cunki o hisleri kendi kalbinden geciriyorsun dusunsene? Bunu yapma kendine.
Öylelerine acimak ve merhamet duymak lazim aslinda. Seni baskalariyla kiyaslamis vs.. bunu akli selim biri yapmaz degilmi? Her insan kendine özeldir güzeldir.
Sende icsellestirme onun bilincsizce soyledigi seyleri o yuzden.
Sana yaptiklari hic ama hic guzel degildi. Ama kendi icinde kendisiyle baris halinde olan insan olsaydi yapmazdi. Yani sana yansiyan ve yasattigi seylerin on kati kendi icinde yasiyormus bu kisi. Yani böyle insanlarin mutlu olmasi imkansiz canim. Degismedikce. Ki suan degismis oldugunu sanmiyorum. Eger icin rahatlayacaksa bunu bil.
Ama onun mutlu veya mutsuzlugunun da sana faydasi katkisi olmayacak. Anlik ego tatmininden baska.
O yuzden vaktini daha fazla onu dusunmekle yorma.