ah facebook ahh....kızlar lütfen herkes fikrini paylaşsın

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
kızlar bir çocukla bakısıyoruz ve ben ondan cok hoslanıyorumyerimseniben.onunda benden hoslandıgını dusunuyorum..cocugu facebookdan buldum ve ekledım..fakat ne bı ses var ne de bısı... 4 gun oldu...ekleme talebım hala duruyo kabul etmemıs red de etmemıs... yanı facebooka gırmıyo sanırım...:uhm: bı arkadası da yorum yazmıs ayda bır mı gırıyosun face booka dıye...sımdı ne yapabılırım yardım edınn..ekleme talebımı gormesı lazımmmm kızlar lutfen okuyup gecmeyınnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iptal et ekleme talebini görmüştür eklemiyordur büyük ihtimal
şu facebooku kullanmayın ya bu tip şeylerde
çok basitleştiriyor

hoslaniyosan ve feysbuktan adim atiyosan dogru bi yolda degilsin.
adam seni taniyo mu ki arkadaslik teklifini kabul etsin.

face bence çok falsolu bir strateji..
direk bayat..

faceden ışık yakıcagını yolunu kes adamın direk söyle daha iyi..

eee face'den ekleyince ne olacak.

şimdi beni niye eklemiyor diyeceksiniz, yarın da ben onu dürttüm o beni dürtmedi galiba beni sevmiyor dersiniz. :delphin:

kızlar bir çocukla bakısıyoruz ve ben ondan cok hoslanıyorumyerimseniben.onunda benden hoslandıgını dusunuyorum..cocugu facebookdan buldum ve ekledım..fakat ne bı ses var ne de bısı... 4 gun oldu...ekleme talebım hala duruyo kabul etmemıs red de etmemıs... yanı facebooka gırmıyo sanırım...:uhm: bı arkadası da yorum yazmıs ayda bır mı gırıyosun face booka dıye...sımdı ne yapabılırım yardım edınn..ekleme talebımı gormesı lazımmmm kızlar lutfen okuyup gecmeyınnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bakışmak ne ya... senle beraber kaç kişiyle bakışıyordur Allah bilirr:delphin:

sana bakması ne sevdiğini ne hoşlandığnı gösterir bence. tek gösterdiği şey senin ona baktığını farketmiş olmasıdır:roflol:

karşısına çıkıp "facebooktan görmedin yarim , bende karşına çıktım" dersen daha güzel bi adım atmış olursun bence. gamyoncuiremsuhiç değilse sanal olmaz, adam belki cesaretine hayran kalır da seni hoşlandığı kızların arasına eklersırnaşık şey

Nefret ediyorum ben de facebooktan. Çünkü amacı dışında kullanılıyor ve ben kıl oluyorum. Fotoğraflara yapılan yorumlara, herkesin facebooka koymak için fotoğraf çektirmesine sonra tanımadığın insanların tanışalım mı diye mesaj yollamasına, insanların yaptıkları her şeyi facebooka yazmasına, offff sıkıldım yazmalarına... ooo daha çok sayarım. Ben de başta üyeydim, arkadaşlarımı buldum, buluştuk felan eee ne anlamı kaldı daha fazla diyerek kapattım.

bu facebookdan neden bu kadar nefret edısıyosunuzkı kıslar

yoo ben nefret etmiyorum. gayet de kullanıyorum hatta.
ama kadın-erkek ilişkilerinin bu kadar sanallaşmasını hiç sevmiyorum.
medeni cesareti olan insanalar birbirlerinde hoşlanıyorlarsa yüzyüze konuşurlar; birbirlerini facebook'tan ekleyip dürtülmeyi beklemezler bence.

bakması hoşlandığı anlamınaa gelmezkii.ha şöle gözünü ayırmadann derinden bakarsa bilemem.öle bişey warsada gelip sölerdi heralde.
bence face le uğraşmaa.ya direkt git sen sölee,yada onun bişeyler yapmasını bekle

yoo ben nefret etmiyorum. gayet de kullanıyorum hatta.
ama kadın-erkek ilişkilerinin bu kadar sanallaşmasını hiç sevmiyorum.
medeni cesareti olan insanalar birbirlerinde hoşlanıyorlarsa yüzyüze konuşurlar; birbirlerini facebook'tan ekleyip dürtülmeyi beklemezler bence.

önce sanal sonra reel yerimsenibenyerimseniben yerimsenibenyerimseniben

bakması hoşlandığı anlamınaa gelmezkii.ha şöle gözünü ayırmadann derinden bakarsa bilemem.öle bişey warsada gelip sölerdi heralde.
bence face le uğraşmaa.ya direkt git sen sölee,yada onun bişeyler yapmasını bekle

bakışıyoruz dan kastım bu zaten...gözünü ayırmadan derin ve anlamlı bakıyo :kedi::kedi: :kedi: :kedi:

Ayyy nasıl tahammül ediyorsunuz böyle çoluk çocuklara anlamıyorum..:ecrin_bebek:
Adam karşınızda derin ve anlamlı bakarak mızırdanıyor siz facebooktan peşine düşmüşsünüz..
Belki de adam başka bir kızla ilgileniyor,sizin bakışlarınızın farkında zaten,bir de eklemişsiniz faceden, "aman bu kız kenarda dursun,diğeri pas vermezse eklerim" diye düşünüyordur..bilmiyorumkismile
Yazık vallahi gençliğinize,şu erkeklere bu kadar yüz veriyorsunuz ya,o size ona verdiğiniz değerin yarısını gösterse gam yemicem..:delphin:

Back
X