Ah Flört zamanlarim Ahhh :))

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Merhaba kizlar hayirli geceler. Rica ederek basliyorum ki bu denli uzun yazmami elestirecek olanlar devamini okumasin bir de ona dertlenmeyeyim..
Dertlesmek istiyorum. Yepyeni evliyim. 2 yillik bir flört sonucunda kendimi așık olarak tanimlayacagim şekilde evlendim. Yuzune gozune, huyuna suyuna her șeyine aşık oldum. O benim hayattaki en büyük dogrumdu, hala öyle.
Basta ailesini de cok sevdim, kendince mutevazi insanlar diye dusundum. Tek fark benim ailemden cok daha farkliydilar. Daha muhafazakar daha sakin daha relax. Benim ailem ise delisi disina hop orda hop burda gule oynaya gezen cok da dini hassasiyeti olmayan insanlar. Ama ne yazik ki ben esimin ailesine pek cok yonden daha cok benziyorum.Ben artik onlari savunmaktan yoruldum. Ailemle didismekten yoruldum. Bu yuzden eşimle de kotu oluyorum. Esimin benim aileme karsi en ufak saygisizligini gormedim ama sanki bir seyler icinde birikiyormus gibi hissediyorum..
Annemi kotu tanimlamak istemiyorum o dunyanin en fedakar annelerinden biridir, okumadigi halde orda burda calisip beni okutmaya, evlendirmeye calismis bir kadin. Cogu zaman hakli dahi olsa artik onun esimin ailesi hakkindaki yorumlari beni dolduruyor kizlar. Evet duymamazliktan geliyorum takmamaya calisiyorum ama nafile. Bana bir seyler soyleyin, su an ruh halimi net ifade edemesem bile kendimi gercekten iyi hissetmiyorum.

Evlilik zor, aileler zor, her sey batiyor, tahammulum azaldi. Sanırım hicbir sey flört evresindeki gibi tatli olmayacak artik, evet hayat sandigimdan daha fazla yoruyormus... :)

Son düzenleme:
Henüz yeni iken "anne etkisini" fark etmeniz çok güzel.
Aman dikkat,çekimine girmeyin.
Annenize kibar bir dille kötü etkilendiğinizi söyleyin.
Ve aklı selim düşünün lütfen.
Size hiçbir zararı dokunmamış insanlara durduk yere bilenmenin anlamı yok.
Saygılı seviyeli bir ilişki kurduysanız bozmadan devam edin.
Annenize de söz hakkı vermeyin bu konularda.

Henüz yeni iken "anne etkisini" fark etmeniz çok güzel.
Aman dikkat,çekimine girmeyin.
Annenize kibar bir dille kötü etkilendiğinizi söyleyin.
Ve aklı selim düşünün lütfen.
Size hiçbir zararı dokunmamış insanlara durduk yere bilenmenin anlamı yok.
Saygılı seviyeli bir ilişki kurduysanız bozmadan devam edin.
Annenize de söz hakkı vermeyin bu konularda.
Ah inanin 'anne etkisi' ni oyle net anliyorum ki..
Annemi gercekten duymazdan gelmeye ve hatta esimin ailesini savunmaya calisiyorum. Ama insana bir seyi kirk kere soyleyince istemsizce etkileniyorsunuz..

Annenlere noluyo yaw? Senin evliligini dusunse ortada birsey yokken doldurmaya calismaz annen. Ben olsam annemi sert bir dille uyarirdim
Ben de uyarmayi istiyorum. Ama aklima israrla benim icin yaptigi fedakarliklar geliyor. Kendimi suclu hissediyorum bu sefer. Halbuki bu sekilde pasif kaldikca da evliligim etkileniyor .

Ben de uyarmayi istiyorum. Ama aklima israrla benim icin yaptigi fedakarliklar geliyor. Kendimi suclu hissediyorum bu sefer. Halbuki bu sekilde pasif kaldikca da evliligim etkileniyor .
Iyide anne mecbur fedakarlik yapacak yani..?dunyaya getirmeyecekti oyleyse.. sapla samani karistirmamak gerek.. fedakarlik ayridir haksizca konusmasi ayri birseydir.

Iyide anne mecbur fedakarlik yapacak yani..?dunyaya getirmeyecekti oyleyse.. sapla samani karistirmamak gerek.. fedakarlik ayridir haksizca konusmasi ayri birseydir.
Haklisiniz sanirim fazla duygusal dusunuyorum. Bu şekilde hem kendim hem eşimi yoruyorum ..

Ortada bir sorun yokken annenizin sizi olumsuz etkilemesine ve bir durumun evliliğinize yansımasına izin vermeyin, annenize bu durumu açık açık söyleyin gerekirse araniza mesafe koyun. Yani anneniz dahi olsa size durduk yer olumsuzluk aşılamaya kimsenin hakki yok..

Ne olursa olsun seni okutmak için fedakarlık yapmış çalışmış didinmiş annene mesafe koyma. Bana çok yanlış ve vicdansızca geliyor. Annene nankör olma.

Ne olursa olsun seni okutmak için fedakarlık yapmış çalışmış didinmiş annene mesafe koyma. Bana çok yanlış ve vicdansızca geliyor. Annene nankör olma.
Samimiyetimle soyluyorum ki duygularim ve mantigim arasinda bu kadar gelip gittigim baska bir konu olmadi. Anne oyle bir sey ki insan dugumlenip kaliyor ne olursa olsun..

Ah inanin 'anne etkisi' ni oyle net anliyorum ki..
Annemi gercekten duymazdan gelmeye ve hatta esimin ailesini savunmaya calisiyorum. Ama insana bir seyi kirk kere soyleyince istemsizce etkileniyorsunuz..
Anlıyorum ama bu şekilde devam ederse evliliğiniz kötü bir hâl alır.
Yazık değil mi?
Fedakarlıklar yapmış,zorlukla büyütmüş amenna ama şimdi de yuvanızın duacısı olmalıydı.
Oysa bu yapılan fitne...
Yiğidi öldürün hakkını yemeyin,kayın aileniz iyi insanlarsa onlara ayıp etmeyin.
Başta eşinize.

Valla annen bile olsa, evliligini yipratmasina izin verme. Hayat yeterince skci ve zor zaten
Benim bir kotu huyum da eşime fazla seffafim. Yani bir durumu direk yansitiyorum. Evliligimi etkilemesindeki baska bir faktor de bu.. Aynen dediginiz gibi hayat yeterince zor :)

Hiç kimseden etkilenmeyin, zaten en mükemmel olsanız bile yetmez. Hayatınızı yaşayın. Aile konusunda sınır yok. Asla memnun edemezsiniz.

Anlıyorum ama bu şekilde devam ederse evliliğiniz kötü bir hâl alır.
Yazık değil mi?
Fedakarlıklar yapmış,zorlukla büyütmüş amenna ama şimdi de yuvanızın duacısı olmalıydı.
Oysa bu yapılan fitne...
Yiğidi öldürün hakkını yemeyin,kayın aileniz iyi insanlarsa onlara ayıp etmeyin.
Başta eşinize.
Evet cok haklisiniz yorumunuz icin tesekkur ediyorum. Dilim varmasa dahi bu gercekten fitne. Yeni evli iken tadini cikaracagimi dusunurken acabalar icinde kivraniyorum. En gunahsiz eşimken su durumda, en cok ikimiz etkileniyoruz

Back
X