- 3 Haziran 2011
- 2.539
- 5.187
- 358
Kesinlikle oyle. Bu şekilde devam edersem kendimi affedemeyecegim bu konuda.. Bir an once kendime gelmeliyim :)Iyide annen konusuyo sen esine cektiriyon:) cok adaletsizce degil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle oyle. Bu şekilde devam edersem kendimi affedemeyecegim bu konuda.. Bir an once kendime gelmeliyim :)Iyide annen konusuyo sen esine cektiriyon:) cok adaletsizce degil mi?
Aynen oyle yetmiyor zaten :) Hayatima kimseyi umursamadan devam etmek istiyorum.Hiç kimseden etkilenmeyin, zaten en mükemmel olsanız bile yetmez. Hayatınızı yaşayın. Aile konusunda sınır yok. Asla memnun edemezsiniz.
Merhaba kizlar hayirli geceler. Rica ederek basliyorum ki bu denli uzun yazmami elestirecek olanlar devamini okumasin bir de ona dertlenmeyeyim..
Dertlesmek istiyorum. Yepyeni evliyim. 2 yillik bir flört sonucunda kendimi așık olarak tanimlayacagim şekilde evlendim. Yuzune gozune, huyuna suyuna her șeyine aşık oldum. O benim hayattaki en büyük dogrumdu, hala öyle.
Basta ailesini de cok sevdim, kendince mutevazi insanlar diye dusundum. Tek fark benim ailemden cok daha farkliydilar. Daha muhafazakar daha sakin daha relax. Benim ailem ise delisi disina hop orda hop burda gule oynaya gezen cok da dini hassasiyeti olmayan insanlar. Ama ne yazik ki ben esimin ailesine pek cok yonden daha cok benziyorum.
Ailem onun ailesini sevmiyor biliyorum. Insanlar A dese batiyor, B dese batiyor. Ben artik onlari savunmaktan yoruldum. Ailemle didismekten yoruldum. Bu yuzden eşimle de kotu oluyorum. Esimin benim aileme karsi en ufak saygisizligini gormedim ama sanki bir seyler icinde birikiyormus gibi hissediyorum..
Annemi kotu tanimlamak istemiyorum o dunyanin en fedakar annelerinden biridir, okumadigi halde orda burda calisip beni okutmaya, evlendirmeye calismis bir kadin. Cogu zaman hakli dahi olsa artik onun esimin ailesi hakkindaki yorumlari beni dolduruyor kizlar. Evet duymamazliktan geliyorum takmamaya calisiyorum ama nafile. Bana hicbir zararı olmayan bu insanlardan gunbegun sogudum. Bana bir seyler soyleyin, su an ruh halimi net ifade edemesem bile kendimi gercekten iyi hissetmiyorum.
Annem, kendi cikarimlari ve bu insanlarin sinsi oldugu yonundeki dusunceleri, eşim ve eşimin ailesi arasinda gelip gidiyorum.
Evlilik zor, aileler zor, her sey batiyor, tahammulum azaldi. Sanırım hicbir sey flört evresindeki gibi tatli olmayacak artik, evet hayat sandigimdan daha fazla yoruyormus... :)
Iki taraf arasinda epey bir yas farki da mevcut. Hâl boyle olunca beraber ortak bir paydada bulusacaklari varsa da buluşamıyorlar :) hepten baglarini koparsinlar diyecegim ama eminim ki ben de eşim de mutlu olmayacagiz. Sıkısıp kalmis hissediyorum. Sanırım evet uyarmam gerekiyor artik.. Ya da kendimi bu konuda netlesririp umursamamaya calisacagim.Aileler arasinda kalmak zor belki annen icten ice seni paylasamadigi icin kiskandigindan bu sekilde davraniyodur e neticede annen etkilenmemek elde degil soylememesi konusunda uygun bi dille uyarabilirsin devam ediyorsa savunma cevap verme zamanla susar belki esinin ailesi artik senin de ailen kendi gozunle degerlendirmelisin. Savunmaktan yoruldum demissin savunma birak konussun cevap verme umursamiyo gibi davran vazgececektir az zaman geciriyolarsa iki tarafinda hoslanabilecegi ortamlar yaratip bulusturabilirsin
Eminim iki taraf da kahve icmeyi seviyodur bi cafede bulusturabilirsin mesela anneleri benim de kizim var yeni bi aileye girecek olsa ben de kiskanirim heralde ayy bide anne dese icim giderIki taraf arasinda epey bir yas farki da mevcut. Hâl boyle olunca beraber ortak bir paydada bulusacaklari varsa da buluşamıyorlar :) hepten baglarini koparsinlar diyecegim ama eminim ki ben de eşim de mutlu olmayacak. Sıkısıp kalmis hissediyorum. Sanırım evet uyarmam gerekiyor artik.. Ya da kendimi bu konuda netlesririp umursamamaya calisacagim.
Ah Hayir o maalesef kismini kotu manada kullanmadim. Hayat görüşü olarak esimin ailesine daha cok benziyorum. Maalesef kismi benim ailem icin gecerli, yani belki de bundan rahatsiz oluyorlardir diye dusunuyorum ..Bariz bir kotuluk gordunuzmu esinizin ailesinden?
Birde o ,malesef onlara daha cok benziyorum kismi tuhaf geldi bana.
Begenmediginiz o aile yetistirdi korkutuk asik oldugunuz kocanizi.
Anneniz sizi huzursuz ediyor ne gerek var buna yepisyeni evlisiniz tadini cikarin
Insanlarada bos yere kinlenmeyin yazik
Anne olmadigim icin su an empati yapamiyorum :))) Guzelliklerle buyutun kizinizi. Haklisiniz ortak paylasimlar iyi gelebilir :)Eminim iki taraf da kahve icmeyi seviyodur bi cafede bulusturabilirsin mesela anneleri benim de kizim var yeni bi aileye girecek olsa ben de kiskanirim heralde ayy bide anne dese icim gider
Aslinda her lafa dolsam.. Simdiye coktan patlardim :) kulak ardi etmeye calisiyorum ama bir yerden sonra doluyor insan sanirim :)Annen konuşsun he de gec doldurusa gelme. Sonucta evlenmissin barklanmissin demekki olgun birisin.her lafa dolmaman lazim. Anneni de oyle kabulleneceksin.yapacak birsey yok
Merhaba kizlar hayirli geceler. Rica ederek basliyorum ki bu denli uzun yazmami elestirecek olanlar devamini okumasin bir de ona dertlenmeyeyim..
Dertlesmek istiyorum. Yepyeni evliyim. 2 yillik bir flört sonucunda kendimi așık olarak tanimlayacagim şekilde evlendim. Yuzune gozune, huyuna suyuna her șeyine aşık oldum. O benim hayattaki en büyük dogrumdu, hala öyle.
Basta ailesini de cok sevdim, kendince mutevazi insanlar diye dusundum. Tek fark benim ailemden cok daha farkliydilar. Daha muhafazakar daha sakin daha relax. Benim ailem ise delisi disina hop orda hop burda gule oynaya gezen cok da dini hassasiyeti olmayan insanlar. Ama ne yazik ki ben esimin ailesine pek cok yonden daha cok benziyorum.
Ailem onun ailesini sevmiyor biliyorum. Insanlar A dese batiyor, B dese batiyor. Ben artik onlari savunmaktan yoruldum. Ailemle didismekten yoruldum. Bu yuzden eşimle de kotu oluyorum. Esimin benim aileme karsi en ufak saygisizligini gormedim ama sanki bir seyler icinde birikiyormus gibi hissediyorum..
Annemi kotu tanimlamak istemiyorum o dunyanin en fedakar annelerinden biridir, okumadigi halde orda burda calisip beni okutmaya, evlendirmeye calismis bir kadin. Cogu zaman hakli dahi olsa artik onun esimin ailesi hakkindaki yorumlari beni dolduruyor kizlar. Evet duymamazliktan geliyorum takmamaya calisiyorum ama nafile. Bana hicbir zararı olmayan bu insanlardan gunbegun sogudum. Bana bir seyler soyleyin, su an ruh halimi net ifade edemesem bile kendimi gercekten iyi hissetmiyorum.
Annem, kendi cikarimlari ve bu insanlarin sinsi oldugu yonundeki dusunceleri, eşim ve eşimin ailesi arasinda gelip gidiyorum.
Evlilik zor, aileler zor, her sey batiyor, tahammulum azaldi. Sanırım hicbir sey flört evresindeki gibi tatli olmayacak artik, evet hayat sandigimdan daha fazla yoruyormus... :)
Eminim iki taraf da kahve icmeyi seviyodur bi cafede bulusturabilirsin mesela anneleri benim de kizim var yeni bi aileye girecek olsa ben de kiskanirim heralde ayy bide anne dese icim gider