Ah Görumceler ?

Canan4600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
120
52
98
33
Görümcelermi sevemedim yasam tarzlarmz kafa yapilarimz farkli onlarla ortak bir noktamiz bile yok sadece ayni erkegi seviyorz. Bu kadar onun hatri icin onlardan biri olmadgmi bile bile onlarn icinde olmak beni yipratiyor konusmalari muhabbetleri hayata bakislari beni acmiyor ama esim icin onlarla bazen ayni ortamda olmak zorunda kaliyrm onlarda hoslanmadgmin farkindaki imali imali hallere laf sokma cabalarna giriyrlar ne yapcam bilmiyrm cevap vermiyrm sadece ama sokulan laflara cevap verip yuz goz olmakda istemiyrm

Insallh cok olmadi. Da asagi yukari. Dusunceleri belli yani
Benimkiler benden büyuk.ve ilk gördügümde inannilmaz havali geldiler esimede dedim hatta ben bunlarla anlasamam.dusündügün gibi deiller dedi.3.5 yillim evliyim.simdi wp grubumuz var düşün kanka olduk 😁 önyargi kötü bisey 👍

şans versen belki seversin. sevmezsen de zorunda değilsin zaten. belli bir saygı çerçevesinde arada sırada görüşürsün. tavsiyem: onlar böyle birşey yaparsa kendini tabiki savun ama karşı taraftan birşey yapılmadıkça onlar yüzünden eşinle aranı açma ve eşine kardeşlerini kötüleme.

Sesli harf satın alabilir miyim memedali bey?

Aynı ailede büyümüş, aynı şartlarda yetişmiş insanların birini sevip diğerlerinden nefret etmek bana anormal geliyor. Eşinizin yaşam tarzı ablalarından/kardeşlerinden o kadar da farklı değildir muhtemelen.

Sevdiğiniz insanın hatırına ve mutlu, huzurlu bir aile ortamına sahip olabilmek için ailelerle saygı çerçevesinde görüşmeli ve bazı durumları tolere edebilmelisiniz. Bunun başka bir formülü yok.

Görümcelerinizi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı çerçevesinde görüşmek zorundasınız. Kaldı ki önyargılı olup boş yere kendinizi yıpratmanız gereksiz. Hem herkes aynı düşünmek zorunda da değil...benimde görümcelerimle görüşüm, yaşam tarzım farklı ama çok seviyorum ikisinide. Kaldı ki düşündüğümüz konular olduğunda sakince fikrimi söylüyorum herhangi bir sıkıntıda olmuyor.

Yaşam tarzlarınız kafa yapılarınız farklı diye onlar kötü insan demek değildir bu, öyle değil mi?
Saygı duyup kabullenmekten başka seçeneğiniz yok.
Mesafeli olursunuz ama mecbursunuz çünkü eşinizin kardeşleri.
Eşinizle uygun mu kafa yapılarınız?

Benim gorumcw oyle 2. Unv okuyor hala kafa bos bi insan kendini hic mi gelistirnez herseyi bilirim kafasibda bildigi de yok evlrnse kurtulsam basima kalacak

Back
X