- 19 Haziran 2018
- 185
- 182
- 18
- 36
- Konu Sahibi Papatyaaa58
-
Bilemiyorum ya arayıp sormazlar torunum nasıl diye. bir kaynm hariç diğer çocuklarına torunlarına karşı da böylelerSen sorunlusun da onlar da mı torunları/yeğenleri ile sorunlu?
Kızım 3.5 yaşında okula geliyor benmle. Küçük bi şehirdeym eve gelecek bakıcı bulmak baya zor maalesefkızın kaç yaşında?? kimseye minnet etmek zorunda değilsin. bakıcı daha önce gelmiş demek ki şimdi de gelebilir. o saatler arasında bir bakıcı tut zaten akşam saatinde eşin de gelir eve nasılsa o devralır sen de kursundan geri kalma.
Eşim bişey dese emeklerine kahrediyolar çözümsüz kalıyo ben iletişimleri bağları da yok zaten. Beni çok iyi anlarsın sen gerçkten uzun süre anlam veremedim sonunda vicdansızlığa bağladım artık.Malesef cogu kişi bu durumu yaşıyor.. vicdansızlar evet çok açık bu.. torunlarını bakıcının ellerine bırakacak kadar..
ha hasta olur bakacak durumu olmaz engeli olur o durum farklı ama
gurbete gitmişssin kimin kimsen yok.. şimdi çok diyen olur kayınvaliden cocuğa bakmak zorunda değil
onlara güvenip mi cocuk yaptın yapmasaydın vs.. ama öyle değil işte.. torun bu torun..
Büyük konuşmak istemem ama ileride bende kv olacağım belkide gelinim eğer çalışırsa seve seve bakarım torunuma bakıcı ellerine bırakmam
bende bakıcılardan çok çektim..
kimseden fayda yok onlara inat dimdik durmalısın canm yılmadan yorulmadan , allaha havale et
eşin nasıl ailesine karşı bu olanlara bitenlere sorunlara ne diyor ?
Biz onların üvey gelinleriyiz zaten torunlarıda üvey torunları
sevmeye gelince pek severler.
Duracağını bilsem götürürümde 3 saat bnle kalsa eşim alsa gene de durmz xaten 4 yaş sendromu huysuzluğu var şu anUzak bir yer mi ?
Belki saçma olacak ama alın çocuğunuzu gidin kursa çok ciddiyim.
Eşimle de anlaşamıyolar bi kıymeti yok yani evlatlarının.Siz tartışmış olabilirsiniz peki eşiniz torunları da mı anlaşamıyorlar
Kreş bulmaya çalışın
Eşiniz eve döndügünde ugrayıp alıp eve dönerler.
5 gün sürecek ama ailemdn birinin gelme durumu yok işlerden dolayı,eve gelecek bakıcı bulamam hayırlısı artık ya başka zamana artıkaslinda halledilecek bir mevzu,bu kadar karamsar dusunme!toplamda bes saatlik bir kurs sanirim,ortalama kac gun surecek?o saatler icin imkaniniz varsa bakici tutsaniz?hatta aksam esiniz sizden once gelirse bakiciyi gonderir pek ala esin bakar!anneniz gelse bir sureligine veya musait bir akrabaniz?bence suan duygusalligi biraksaniz mutlaka bir cozum yolu cikar...zorlanabilirsiniz,kolay olmaya bilir ama idarede edilir gibi
Kızım 3.5 yaşında okula geliyor benmle. Küçük bi şehirdeym eve gelecek bakıcı bulmak baya zor maalesef
5 gün sürecek ama ailemdn birinin gelme durumu yok işlerden dolayı,eve gelecek bakıcı bulamam hayırlısı artık ya başka zamana artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?