Ah gurbet...

Papatyaaa58

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
185
182
18
36
İstemsizce ağlıyorum şu an.içimi dökmek istiyorum.
Rabbim büyük dert vermesin ama çok zormuş ya. Evliyim memleketimden 10 saat uzaklıktayım. Öğretmenim, yıllardır istediğim montessori kursu yapılacakmış 15.00_20:00 saatleri arası ve ben katılamıcam kızıma bakacak kimse yok.
Bu konu nedenyle birşeyler yaşadık kv kp görümce filan kırgınım sorunluyum onlarla.
Annem teyzelerim yengelerim halalarım olsaydı hepsi bakmak için sıraya geçerlerdi o kadar şanssızım ki vicdanen çok zayıf bi aileye gelin gelmişim. Eşim nasıl onlara çekmedi hep hayret ederim. Şu an içim çok eziliyor boğazım düğümleniyor. O kadar bakıcı değiştirdik kızım perişan oldu onların elinde babaanne dede hala olmasa burada çok zoruma gitmezdi belki ama bugün taşma günüm sanrm duygusal olarak

kızın kaç yaşında?? kimseye minnet etmek zorunda değilsin. bakıcı daha önce gelmiş demek ki şimdi de gelebilir. o saatler arasında bir bakıcı tut zaten akşam saatinde eşin de gelir eve nasılsa o devralır sen de kursundan geri kalma.

Malesef cogu kişi bu durumu yaşıyor.. vicdansızlar evet çok açık bu.. torunlarını bakıcının ellerine bırakacak kadar..
ha hasta olur bakacak durumu olmaz engeli olur o durum farklı ama
gurbete gitmişssin kimin kimsen yok.. şimdi çok diyen olur kayınvaliden cocuğa bakmak zorunda değil
onlara güvenip mi cocuk yaptın yapmasaydın vs.. ama öyle değil işte.. torun bu torun..
Büyük konuşmak istemem ama ileride bende kv olacağım belkide gelinim eğer çalışırsa seve seve bakarım torunuma bakıcı ellerine bırakmam
bende bakıcılardan çok çektim..
kimseden fayda yok onlara inat dimdik durmalısın canm yılmadan yorulmadan , allaha havale et
eşin nasıl ailesine karşı bu olanlara bitenlere sorunlara ne diyor ?
Biz onların üvey gelinleriyiz zaten torunlarıda üvey torunları
sevmeye gelince pek severler.

Siz tartışmış olabilirsiniz peki eşiniz torunları da mı anlaşamıyorlar
Kreş bulmaya çalışın
Eşiniz eve döndügünde ugrayıp alıp eve dönerler.

aslinda halledilecek bir mevzu,bu kadar karamsar dusunme!toplamda bes saatlik bir kurs sanirim,ortalama kac gun surecek?o saatler icin imkaniniz varsa bakici tutsaniz?hatta aksam esiniz sizden once gelirse bakiciyi gonderir pek ala esin bakar!anneniz gelse bir sureligine veya musait bir akrabaniz?bence suan duygusalligi biraksaniz mutlaka bir cozum yolu cikar...zorlanabilirsiniz,kolay olmaya bilir ama idarede edilir gibi

Kızım 3.5 yaşında okula geliyor benmle. Küçük bi şehirdeym eve gelecek bakıcı bulmak baya zor maalesef

Eşim bişey dese emeklerine kahrediyolar çözümsüz kalıyo ben iletişimleri bağları da yok zaten. Beni çok iyi anlarsın sen gerçkten uzun süre anlam veremedim sonunda vicdansızlığa bağladım artık.

5 gün sürecek ama ailemdn birinin gelme durumu yok işlerden dolayı,eve gelecek bakıcı bulamam hayırlısı artık ya başka zamana artık

Kızım 3.5 yaşında okula geliyor benmle. Küçük bi şehirdeym eve gelecek bakıcı bulmak baya zor maalesef

küçük bir şehirde de olsan kreş vardır muhakkak. öğleden sonra kreşe ver yarım gün akşam da babası alsın. kurs bitene kadar bu şekilde idare edemez misiniz? babası ilgilenmez mi?

5 gün sürecek ama ailemdn birinin gelme durumu yok işlerden dolayı,eve gelecek bakıcı bulamam hayırlısı artık ya başka zamana artık

5 güncük! komşumun çocuğu olsa bakarım, kusura bakma da ya vicdansızlık ya da çekememezlik. Bazı insanlar başkalarının başarılı, mutlu olmasını istemiyor ne yazık ki.
arkadaşın kreş önerisine katılıyorum. türkiyede mi yaşıyorsunuz, 10 saat demişsiniz ama? bakıcı ayarlayan profesyonel firmalardan da faydalanabilirsiniz.

Yaşadığınız şehirde üniversite öğrencileri varsa bir oyun ablası ayarlayabilirsiniz. Hem kuzunuz için de çok eğlenceli olur. Oyun oynayıp,şarkı söylerler. Bence düşünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…