AH KAYINVALİDE SORUNUN NE SENİN

selinka

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
203
240
303
Uşak
MERHABALAR ARKADAŞLAR

DÜN İŞTEN ÇIKTIM EVİN ÖNÜNE GELDİM KV DE KÜMESTEKİ TAVUKLARINA BAKIYO BENİ BELKİ GÖRDÜ BELKİ GÖRMEDİ BİLMİYORUM..ACTI KÜMESİ 4 ERKEK Bİ KARIYI DOĞURTAMADINIZ MI DEDİ SONRA DA YUMURTLATAMADINIZ DEDİ.. NASIL BİR KONUŞMA TARZIDIR.BU ARADA BİZ AYNI BİNADAYIZ AMA KV-KP LE GÖRÜŞMÜYOR,KONUŞMUYORUZ VE BİZİM EŞİMDEN DOLAYI KAÇ SENEDİR ÇOCUĞUMUZ OLMUYO İNSAN YANINA YÖNÜNE BAKMAZ MI KONUŞURKEN ÇOK İÇERLEDİM.. NE YAPMAYA ÇALIŞIYO YOKSA BEN Mİ ÇOK ALINGAN OLDUM..

Neden alınıyosunuz?
Sizin çocuğunuz sizden dolayı olmuyo değilmiş
Tavuklar yumurtlamamış işte derdi bu:)

Ayrıca oğlum bi beceremıyo diye hiç bi kv düşünmez sus pus olurlar

Bence hassas olduğunuz bir konu olduğu için büyütüyorsunuz. Kaldı ki sizi görüp görmediğinden bile emin değilsiniz. Hem yaşlılar bu tür dil kullanmayı sever. Olayın sizle bir alakası yok üstünde durmayın, kendinizi gereksiz yere üzmeyin :)

Belki sizi gormemistir, boşuna aliniyorsunuz.
Sizi gorduyu icim soylese bile alinmak icin nedeniniz yok.
Boşuna uzulmeyin ...

Kendi oğluna laf soktuğunu zannetmiyorum böyle hassas bir konuda. Yinede çok kaba bir üslubu var.

Bu kadar boş konuşan bir insanı ciddiye alıp uzulmenize değmez bile.

MERHABALAR ARKADAŞLAR

DÜN İŞTEN ÇIKTIM EVİN ÖNÜNE GELDİM KV DE KÜMESTEKİ TAVUKLARINA BAKIYO BENİ BELKİ GÖRDÜ BELKİ GÖRMEDİ BİLMİYORUM..ACTI KÜMESİ 4 ERKEK Bİ KARIYI DOĞURTAMADINIZ MI DEDİ SONRA DA YUMURTLATAMADINIZ DEDİ.. NASIL BİR KONUŞMA TARZIDIR.BU ARADA BİZ AYNI BİNADAYIZ AMA KV-KP LE GÖRÜŞMÜYOR,KONUŞMUYORUZ VE BİZİM EŞİMDEN DOLAYI KAÇ SENEDİR ÇOCUĞUMUZ OLMUYO İNSAN YANINA YÖNÜNE BAKMAZ MI KONUŞURKEN ÇOK İÇERLEDİM.. NE YAPMAYA ÇALIŞIYO YOKSA BEN Mİ ÇOK ALINGAN OLDUM..
Biraz sen alinmissin canim sana laf attığını düşünmüyorum

Back
X