Ah kaynanan yedin beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Kızlar iyi akşamlar biz evimizi tadilat yaptırdık sıfırdan tuvalet ve wc kapısı kaldı kaynanam illa pimapen olsun dıo beyaz olanlardan bilirsiniz ben istemiyorum görüntüsünü beyenmiyorum çünkü evimi modern tarzda dekor ettim çok ısrar edıyo sizce napmalıyım kırmakta istemiyorum ama içime sinmicek biliyorum nasıl bir kapı taktırsam sizce ? Şimdiden tşkkürler yorumlar için

Hangi evde tuvalette banyoda pimapen kapi varki? Yeni yaptiriyosunuz her şeyi ve seçim olarak pimapen kapi mi? Bence çok saçma ve gereksiz olur. Bi şekilde kendi istediğinizi yaptırın. Ona ne sizin kapıdan. Hem kendi evinde oylemiymis?

Hangi evde tuvalette banyoda pimapen kapi varki? Yeni yaptiriyosunuz her şeyi ve seçim olarak pimapen kapi mi? Bence çok saçma ve gereksiz olur. Bi şekilde kendi istediğinizi yaptırın. Ona ne sizin kapıdan. Hem kendi evinde oylemiymis?
Kendininki pimapen diğerleri Sudan etkilenir diyor

Diğerleri Sudan etkilenir diyo

Iyi bir kapi alirsiniz birsey olmaz. Benim evimde de normal kapi banyo kapisi. Hicbirsey olmadi.
Ne yapilacak anlamiyorum ki zaten hortumu kapiya mi tutacaksiniz, en fazla buhar oluyor.
Yazligimi yaptiriyorum tüm evin kapilari ayni, banyo tuvalet fark etmiyor. Dus aldigin bölgeye dikkat edeceksin, zamanim olsaydi tavana kadar fayans bile yaptirmazdim, ayarlardim birseyler. Bir göz atin moden tasarimlara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X