Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar benim de kuzenim otizm çok iyi bir eğitim aldı kendisini ifade edebiliyor dersleride pek iyi maşallah sorularınız olursa cevaplayabilirimOğlum 4 yaşı bitti hala konuşamıyor.2.5 yasinda otizm teşhisi aldı.beni en çok üzen diğer çocukların onun bu durumunu fark etmeleri.onu da alin araniza dediğim zaman ama o anlamıyor ki demeleri.otizm anneleri.. sizde yasıyormusunuz bu gibi durumlari?
Anlamıyor değil ki, sadece daha farklı bir şekilde algılıyor herşeyi. Otizmli çocuklarda 5-6 yaştan sonra konuşma görülebiliyor, bunun için çok üzülmeyin yani zamanla olur. Özel Eğitim alıyor mu, alıyorsa gittiğiniz kurumdan arkadaş edinebilir. Özel çocuklar birbirlerini daha iyi anlıyorlar, en azından birbirlerini yargılamadan ilişki kuruyorlar.
Allah razı olsun.Allahım yardımcınız olsun, oğlunuza Şafii ismiyle şifa versin inşallah !
Allah yardımcınız olsun, siz çok güçlü olmak zorundasınız. Çocuklar zaten kendi akranlarına karşı bile çok acımasız davranabiliyor malesef, oyüzden siz herzaman çocuğunuza destek olacaksınız, elinizden geleni yapıyorsunuzdur zaten, çevreyi de görmemeye çalışın, insanlar anlayışsız davranıyorlar çoğu zaman. Allah kolaylık versinAcaba ben mı büyütüyorum diyorum bazen ama bu farklı oluş her zaman karşımıza çıkıyor eğitime gidiyor ama ordaki çocuklarda aynı kendi hallerindeler.birbirleriyle iletişimde bulunmuyorlar.amcasinin oğlu var 6 yaşında geçen doğum günü vardı bize geldiğinde adını söyleyerek artık konuşacak mı 5 yaşına girdiğinde dedi cevap veremedim
cocuklar acımazsız olabilyor ama bu bilmediklerin ileri geliyor.Oğlum 4 yaşı bitti hala konuşamıyor.2.5 yasinda otizm teşhisi aldı.beni en çok üzen diğer çocukların onun bu durumunu fark etmeleri.onu da alin araniza dediğim zaman ama o anlamıyor ki demeleri.otizm anneleri.. sizde yasıyormusunuz bu gibi durumlari?
Maşaallah ne güzel bir ablasiniz. Inşaallah benim de buyuk kizim sizin gibi bir abla olur kardeşine. Benim de oglum otizmli ve işitme engelli. 6 yaşına geliyor. Konuşamıyor henüz. Bazen herşey çok zor olabiliyor ama melegim için gerçekten de bütün zorluklara değer.Merhaba
Benim kardeşim otizmli 22 yaşını dolduracak Ağustos'ta :) öncelikle şunu söyleyeyim bizler sanılanın aksine çok şanslı insanlarız aslında evet önceleri zor gelecek size bu durum ama zamanla anlayacaksınız ki çocucuğunuz aslında diğer çocuklardan daha zeki,daha sevgi dolu sadece yardımınızla kendi dünyasından çıkması lazım.Rehabilitasyon merkezinde aldığı eğitimle yetinmeyin devamlı konuşun onunla oyunlar oynayın göreceksiniz dikkat süresi hergün biraz daha fazlalaşacak geçte olsa konuşacaktır inşallah.Kendi dünyasına çekilmesine müsade etmeyin.İnsanların ne söylediğine ne düşündüğüne asla kulak asmayın siz çok özel bi çocuğa sahipsiniz :)
MerhabaMerhaba
Benim kardeşim otizmli 22 yaşını dolduracak Ağustos'ta :) öncelikle şunu söyleyeyim bizler sanılanın aksine çok şanslı insanlarız aslında evet önceleri zor gelecek size bu durum ama zamanla anlayacaksınız ki çocucuğunuz aslında diğer çocuklardan daha zeki,daha sevgi dolu sadece yardımınızla kendi dünyasından çıkması lazım.Rehabilitasyon merkezinde aldığı eğitimle yetinmeyin devamlı konuşun onunla oyunlar oynayın göreceksiniz dikkat süresi hergün biraz daha fazlalaşacak geçte olsa konuşacaktır inşallah.Kendi dünyasına çekilmesine müsade etmeyin.İnsanların ne söylediğine ne düşündüğüne asla kulak asmayın siz çok özel bi çocuğa sahipsiniz :)