- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
Hem Dert hem de fikir danismak istiyorum kizlar.ben daha önce başka bir is yerinde dokuz ay calistim.patronum gulecti eyvallah ama cimriydi özetle..ve bana her zaman bisey ogrenemedin hala der dururdu.bu ve daha birçok sebepten dolayı isten ciktim.ve babam isten ayrilali iki gün olmustuki beni tanidigi bir yere ise aldirdi.şartları ilk baslarda çok farkliydi ama şuan durdugum konum çok farklı. İse gireli bir buçuk ay oldu.iki patronum var.biri büyük patron neşeli iyi biri.diğeri küçük patron cok cektiriyor bize.hic bisey beğenmez vs vs vs.bir buçuk ay sonunda dun büyük patrona laf arasında küçük patronu biraz şikayet ettim.derdimi anlattim da denebilir.neyse tam bu sorunu asariz artik diye düşünürken bugünde büyük patronun sevgilisi patronluk taslamaya bbaşladı bana.daha yeni sevgililer bu ne tavir ya.bütün gün is yetmez gibi küçük patronun siniri eziyeti yetmez gibi bide bu cikti.isten cikmak istiyorum hergun sanki savaşa gider gibiyim.ama bana muhasebe ogretecekler.muhasebe bilen eleman istiyorlarmis aslinda ama babamin hatrina aldilar beni hemde ogreteceklermis.acaba ogrenene kadar sabretsemmi diyorum sonra bakiyorum cekilesi gibi degil kafam karisti.bide o hanimefendiye yemek hazirlariz oda oturur yer kalkar hizmetçilik yapariz hanfendiye gicik oldum ya.babamin hatri var diye katlanmaya cabaliyorum ama gerile gerile bi hal oldum.o kiza nasil bi tavir takinabilirim napmaliyim fikirlerinizi ihtiyacim var.hata bende mi ben mi yanlis anluyorum acaba diyede dusunmeden edemiyorum uzun oldu kusura bakmayin
Orada görevin ne ki yemek temizlik mi ? EĞer değilse görevin dışında birşey yapma sustukça ezerler bunlar. BEnim işim yemek yapmak sizin arkanızı toplamak değil onun için başka bir eleman çalıştırın diyebilirsin tabi bunu uygun bir dille söyle ki ters tepmesin seni çok iyi anlıyorum ya ezdirme kendini
Hicbiri.. İse başlarken demişler ki burada yemeği yapan temizliği yapan vs bi bayan var kiziniza onmuhasebe ogretecegiz demisler.ama ilk iki hafta surdu bu.sonra bayani isten cikardilar sıkıstik diyerek.uç kisiyken iki kişi kaldik.hepside bize kaldi anlayacaginiz.yinede bu firca yemekten alikoymuyor bizi
Bu patron milleti malesef böyle zamanında kendileri ezildiği için patronluğu öyle sanıyorlar... Ne öğreteceklerse bir an önce öğrenmeye bak ısrar et ve kurtul oradan aldıkları elemanı her işe koşturanlardan nefret ediyorum... Sen yine araştır çevreni iş ilanlarını bir iş bul öyle ayrıl bence hem sıkıntı yaşamazsin
Patronun sevgilisinin konumu ne orada?
Muhasebe deyince tüyleirm diken diken oluyor. İş yaptığın hiç görünmeyecek en basitinden.
nerede yaşıyorsun canım? bari çektiğin sıkıntıya değse de maaşın güzel olsa :26:
Ya konumu yokki yer içer oturur kalkar giderdi elini hicbiseye surmezdi dun başladı iste boyle tavirlara.normalde zaten muhatap olmaz benimle ama
Ya konumu yokki yer içer oturur kalkar giderdi elini hicbiseye surmezdi dun başladı iste boyle tavirlara.normalde zaten muhatap olmaz benimle ama
Şuan bila görünmüyor. Dun aksam yedikleri bulasiklari yikadim simdi.işlere basladim ama patron dediki artik Sekin bucukta acicaz dükkanı.bisey diyemedim.
Yok maasim. 550. Napicam hic bilmiyorum.sabah sekiz buçuk oldu aksam da sekiz buçuk.sabah yorgunluktan nasil kalktim bilmiyorum
Canım al karşına patronunu bir kez daha konuş. Ben burada işi öğrenmek istiyorum. Hem kendime hem size bir fayda sağlayabilmek istiyorum ama malesef olmuyo. İşim olmayan şeylere koşturmaktan asıl yapmam gerekenlere fırsat yaratılamıyo de. Ayrıca hakikaten patronun sevgilisinin konumu ne orada? Eğer orda çalışmıyosa ona karşıda tavrını koy. Güler yüz gösterme mesela, dediklerini apmak zorunda değilsin dış kapının mandalı sonuçta.. Hatta çok rahatsız olduysan onu da konuş x hanımın davranışlarından da hoşlanmıyorum. Onun stresini yaşıyorum bi de burada, sizce bu normal mi de...
Yanii diyorum ki şartlarını düzeltmek için uğraş ama hemen çıkayım deme. Deneyim sahibi olmak için bişilere katlanman gerekecek maalesef. Bu şartlrda iş bulmak da zorlaşıyor çünkü..
E tabi baktın burası sana hiçbişey katmıyo, bişey öğretecekleri yok o zaman patronlarla da babanla da konuş. Burda bana kimse işi öğretmiyo, hep farklı işlerle meşgulüm ben bu mesleği öğrenmek istiyorum diye.
Yuh, yapma bence çalışanların, patronların yemek çay işlerini, hele sevgilisi ne alaka. Birşey isterse çalışıyorum şuan vs. de, işin yoksa bile masabaşı işleriyle meşgul görün, en kötü dosyaları toparlıyormuş gibi yap. Böyle ofis işleri bul kendine. Herkes kendi yıkasın bulaşığını. Böyle yaparsan en kötü işten çıkarırlar seni ki zaten çıksam mı diye düşünüyorsun. Belki bir ihtimal senin üzerine yığmaktan vazeçerler saçma sapan işleri.
neeeebence babanın hatrını falan takma artık lütfen. markette çalışsan bile bu kadar almazsın yahu :26:
Bende konusmayi düşündüm ama gecen kardeşini şikayet ettim ya çok şikayetçi görünür muyum diye tereddüt ettim söylemekles söylememek arasında .yüz vermeme taktiğini uyguluyorum ki zaten yüz verilecek gibi de değil.evet biraz sabredeyim vaktim ogretmiyorlar dediğin gibi derim hic değilse bisey diyemezler
Burada iki kişi calisiyoruz zaten.o yüzden hepsi bize kaliyor.ya patron boyle yaparsa sevgilisi hayli hayli yapiyor gibi oldu iste.kim istemezki hizmetçisi olsun öyle değil mi.bedavadan hizmetçi bulmuş daha ne degilmi.oh.hayat onlara guzel
Markette calistigimda da şartlar ve maaş buydu.tek farki orada çok kişi olunca bi yerden sonra arkadaşlar arasinda dinlenmeye firsat veriyorlardi yoksa patron yine dinlendirmezdi yani
küçük bir yerde mi çalışıyorsun? :26:
Hayır. 5-6. Kat burası. Hergun toz sil supur bulasik müşteri patron ve sevgilisi derken eve gidince yorgunluktan sizip kaliyorum.KPSS ye ve bir hafta sonraki sinavima calisamamam da cabasi. Kalakaldim
canım maddi açıdan çok sıkıntıda değilsen bu şartlar altında çalışman mantıksız. biran önce daha iyi bir yer bulmaya bak. Allah yardımcın olsun..
Bundan sonraki işinin daha iyi olacağı belli değil ki, bence sabret işi öğren öyle çık
Cv'de kısa kısa işlerin görünmesi de senin için faydalı olmaz :26::26:
Bence bunlar seni kullanmak için almışlar.. nasılsa işi bilmiyor bahanesine iş öğreteceğiz bahanesine ofis işleri+temizlik+çay ne güzel yahu.. sana en başından söylediler mi bize hizmet edeceksin diye . böyle mi konuşmuştunuz.. bence orada çalışmak çok saçma. eğer ayakların geri geri gidiyorsa ve sana kötü davranıyorlarsa katlanmak zorunda değilsin para ise para... daha iyi şartlar da hiç para almadan işi öğren daha iyi...araştırıp daha kalite insanların olduğu sana insanca davrana bilecek kimselerin yanında staj yapar gibi çalışıp işi öğren para da alma 3 ay yeter zaten sonrasında güzel bir iş bulursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?