- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
Hem Dert hem de fikir danismak istiyorum kizlar.ben daha önce başka bir is yerinde dokuz ay calistim.patronum gulecti eyvallah ama cimriydi özetle..ve bana her zaman bisey ogrenemedin hala der dururdu.bu ve daha birçok sebepten dolayı isten ciktim.ve babam isten ayrilali iki gün olmustuki beni tanidigi bir yere ise aldirdi.şartları ilk baslarda çok farkliydi ama şuan durdugum konum çok farklı. İse gireli bir buçuk ay oldu.iki patronum var.biri büyük patron neşeli iyi biri.diğeri küçük patron cok cektiriyor bize.hic bisey beğenmez vs vs vs.bir buçuk ay sonunda dun büyük patrona laf arasında küçük patronu biraz şikayet ettim.derdimi anlattim da denebilir.neyse tam bu sorunu asariz artik diye düşünürken bugünde büyük patronun sevgilisi patronluk taslamaya bbaşladı bana.daha yeni sevgililer bu ne tavir ya.bütün gün is yetmez gibi küçük patronun siniri eziyeti yetmez gibi bide bu cikti.isten cikmak istiyorum hergun sanki savaşa gider gibiyim.ama bana muhasebe ogretecekler.muhasebe bilen eleman istiyorlarmis aslinda ama babamin hatrina aldilar beni hemde ogreteceklermis.acaba ogrenene kadar sabretsemmi diyorum sonra bakiyorum cekilesi gibi degil kafam karisti.bide o hanimefendiye yemek hazirlariz oda oturur yer kalkar hizmetçilik yapariz hanfendiye gicik oldum ya.babamin hatri var diye katlanmaya cabaliyorum ama gerile gerile bi hal oldum.o kiza nasil bi tavir takinabilirim napmaliyim fikirlerinizi ihtiyacim var.hata bende mi ben mi yanlis anluyorum acaba diyede dusunmeden edemiyorum uzun oldu kusura bakmayin
Son düzenleme: