Ah şanssızlık!!!

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Kafayı yiyeceğim artık ya bunaldm.Bazı insanlar cidden şanssızdır Galiba ben de onlardan birisiyim.Üç yıldır sürekli farklı işlere gir çık.Baba anneyi sokağa atsın.Gitsin başkasıyla evlensin.Anne de kahrından hergün ağlasın.Bense iki yıla yakın ilişkim var.Sözde planlarda askerden sonra evlilik vardı.Çok heyecanlıydık.Ama bi operasyon geçirmek zorunda kaldı.Bi müddet dinlenmesi gerekiyo.En az bi sene ertelendi.Ama asıl sorun bu değil inşallah sağlığı yerine gelir tabi.Sorun erkek arkadaşma güzel sözcükler söylemeye ve evlilikten bahsetmeye gelmiyo.Çünkü kendisini ezik hissettiğini ve işim yok günüm yok sağlığım yok konuşmak istemiyorum diyerek zoruna gittiğini söylüyo.Bir erkek olarak bişey yapamıyorum diyo ve kendisini çok kapattı.Biraz bunalımda.Zor zamanlar geçiriyor.Bana destek olmak istiyosan başka konular aç diyo.Benimle dalga bile geçeblrsn diyo aklıma getirme diyo.Zamsnı gelince iyi olunca zaten bu konuları kendim açacağm diyo.Bu konularıda arada bi açan birisiyim.Dır dır eden biride değilim ama buna bile dayanamıyo bende üzülüyorum napabilirim?

Haklı Aslında da ben biraz üzerine düşerek iyi olabileceğini düşünmüştüm ama bu işe yaramıyo demekki üzerine düşmemek rahatlatabilir

Zaten erkek arkadaşınız açıklamada bulunmuş daha fazla sinirlenmemk adına bu konuları açma diyor açmayın bir müddet bence de.Hastaymış sonuçta bu dönemde daha da hasssas oluyor erkekler.Annenize de çok üzüldüm değmez babanız için akkıtttıgı gözyaşlarına toplasın kendini biraz zor ama dolu tarafından baksın hayata en azında sizler büyümüşsüsnüz.Küçük cocukları olsa daha da zor olurdu.

Evet zor bi durumdayım şu an galiba hepsi üst üste geldi diye erkek arkadaşmdan destek görmek istedim ama o da bu konuda zor zamanlar geçiriyor.Tek başıma kaldığım için destek arıyorum kendime

Nasıl atlatacağımı bilmiyorum sallamamam mı gerekiyo öylesine mi yaşamalıyım üzülüyorum da neden hep ben diyorum vazen ama isyan da etmek istemiyorum çok bunaldım

Öyle düşünme herşey insanlar için. Surda bende sıkıntılarımı anlatsam bi dünya yazarım :) imtihan dünyası diyip sabredeceğiz başka çare var mı. Biraz inançlıysan dertler üçer beşer geliyor . Senden çok daha zor durumda olanlar var, gene şükür halimize.
Allah şifa versin, inşallah ilişkiniz daha da güçlenerek çıkar bu durumdan, sabır sadece

Inşallah sabredecek gücüm vardır teşekkür ederim Yorumunuz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…