• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah şu aileler

Ben evliyim. Kardeşler bile birlerinden çok farklıyken sen 2 yabancı farklı kültürlerde büyümüş insanların uyumlu olmasını nasıl beklersin. :34:

benim öyleydi evlenince de bi ton sorun çıktı. aileler çok önemli canım. sadece ailen değil sen de onlarla evleneceksin. sadece eşini almıyorsun. ben şu an boşanma aşamasındayım ve inan adam gibi ayrılmayı bile beceremediler.

denk değilseniz evlenmeyin. şimdi mutlusunuzdr belki ama kısa vadede. evlilik uzun bir iş. hakkınızda hayırlısı olsun.

Sonuçta evlenince sevdiğin adamın bile farklı olduğunu görüceksin aynı evin içinde uyuşan tek şey birbirinize olan sevgi bağınız görüş ayrılıkları olması , hayata bakış açısı falan çok farklı. Ailelerde sizlere olan bağlılıklarıyla sizi üzmemek adına zamanla o uyumu yakalayacaklar.

Son düzenleme:
kimsenin kimseden haberi yok kimse birbirini istemiyor çünkü ortak paylaşacakları birşey bile yok olan bize oluyor....

kimsenin kimseden haberi yok kimse birbirini istemiyor çünkü ortak paylaşacakları birşey bile yok olan bize oluyor....

Sizi nasıl istemeye geldiler nasıl nişanlandınız oazaman :44:

Sizi nasıl istemeye geldiler nasıl nişanlandınız oazaman :44:

valla ne kavgalar atlattıp biz bilseniz çok mücadele ettim nişanlımda bende çok yıprandık nişanlımın annesi biraz cahil çok gereksiz boş konuşuyor babamda kızıyor pek onlarla oturmak istemiyor konuşcak birşey bulamıyor ama damadını seviyor zaten onun hatırı olmasa....

Back
X