• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah su basbelasi erkekler

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Hatunlar hani eski sevgilim vazgecmem diyor demistim ya 2 3 gundur degisik seyler oluyor. Bana whatsapdan engel basmis :halay:twitterdan instagramdan benim icin yaptigi seyleri falan silmis ay olumlu seyler bunlar degil mi yoksa firtina oncesi sesizlik mi

Ama su bi gercek erkek milleti sevmiyor gercekten olmuyorsa zorlamiyor bana kiz mi yok diyor buna inandim ben artik benim eski sevgili gibi birisi bile boyle yaptigina gore tum erkekler boyle anam akillanmiyoruz ki biz kadinlar bu olamdiysa gidiyor baskasina gonlu akli kaptiriyoruz off ki ne off :bicak::KK33:

Ne kadar çıktınız bilmiyorum ama şöyle aradan bir kaç ay geçsin illa ki yoklar seni tipik erkekler işte sonradan koyar acıları

Erkekler kendilerini kadınlardan daha çok düşünüyorlar. Önüne bakmayı biliyorlar.

Kadınlar kendilerine işkence çektiren adamları bile seviyorum diye bırakamıyor çoğu zaman.

Valla ben de olmuyorsa zorlamam.
Ama bildiğin düz kadınım yani.
Ne alaka canım, cinsiyetten değil ki o
Ne çekicem elin herifini
Bana adam mı yok?
Elimi sallasam ellisi
Çok da umrumdu bir sümüklü yani.

Valla ben senelerdir bu kafada yaşıyorum, ben bir zararını görmedim.

Valla ben de olmuyorsa zorlamam.
Ama bildiğin düz kadınım yani.
Ne alaka canım, cinsiyetten değil ki o
Ne çekicem elin herifini
Bana adam mı yok?
Elimi sallasam ellisi
Çok da umrumdu bir sümüklü yani.

Valla ben senelerdir bu kafada yaşıyorum, ben bir zararını görmedim.
Kim gorur allasen evet ya

Aklına estiğini yapmış. Bir süre sonra engeli kaldırır. Biz olsak şöyle düşünür, böyle düşünür deriz ama onlar pek o işlere bakmıyor. Akışına bırakın şimdilik engelli olmanın tadını çıkarın :KK76:

Evet ya geri donmeye kalkarsa nefretle zarar vermeye calisirsa
Yok cnm eğer geri dönmeye kalkarsa dersin bugüne kadar aklın neredeydi geçti o Zaman'lar bak hayatına de bırak. Zarar verecek insan bu zamana kadar vermeye çalışırdı. Engel bile basmışsa öyle bi niyeti olamaz

He ya ölüyom bitiyom diyolar keyifler yerinde ben farklıyım diyolar ki kutsallaşmış meşhur cümleleri 5aydır çıkıyodum bugün ayrıldım ve kafayı yicem anasını ya :KK57:

Back
X