- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Ahah aynen oyle bir gorseydiniz 1 sene dusmedi pesimden simdi de gururlu beyefendi. Ama yine de korkutuyor beni bilemiyorum yaNe kadar çıktınız bilmiyorum ama şöyle aradan bir kaç ay geçsin illa ki yoklar seni tipik erkekler işte sonradan koyar acıları
Kim gorur allasen evet yaValla ben de olmuyorsa zorlamam.
Ama bildiğin düz kadınım yani.
Ne alaka canım, cinsiyetten değil ki o
Ne çekicem elin herifini
Bana adam mı yok?
Elimi sallasam ellisi
Çok da umrumdu bir sümüklü yani.
Valla ben senelerdir bu kafada yaşıyorum, ben bir zararını görmedim.
Ahah aynen oyle bir gorseydiniz 1 sene dusmedi pesimden simdi de gururlu beyefendi. Ama yine de korkutuyor beni bilemiyorum ya
Evet ya geri donmeye kalkarsa nefretle zarar vermeye calisirsaSeni korkutan ne tam olarak anlamadım geri dönmeye çalışması mı
Yok cnm eğer geri dönmeye kalkarsa dersin bugüne kadar aklın neredeydi geçti o Zaman'lar bak hayatına de bırak. Zarar verecek insan bu zamana kadar vermeye çalışırdı. Engel bile basmışsa öyle bi niyeti olamazEvet ya geri donmeye kalkarsa nefretle zarar vermeye calisirsa
Umarim haklisiniz aslinda:)Yok cnm eğer geri dönmeye kalkarsa dersin bugüne kadar aklın neredeydi geçti o Zaman'lar bak hayatına de bırak. Zarar verecek insan bu zamana kadar vermeye çalışırdı. Engel bile basmışsa öyle bi niyeti olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?