ah şu cektilerim :(

nirwnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
56
0
6
35
İstanbul
Merhaba herkese arkadaşlar kendimi bildim bileli bi derdim var :) cildim den yana çok dertliyim hangi ten rengine sahip olduğumu bile bilmiyorum cildim çok solgun parlak düz bir cilde o kadar ozenirim.ki küçük küçük aknelerimde var ayrıca en büyük şikayetim burun kenarimdan başlayan dudakla çene arasında biten cizgilerim gulunce çok çirkin duruyor normal gulmesem bile burun dudak kenarlarında var belli oluyor kilo verince yüzümde gidiyor gergin toparli b yüz istiyorum suratim buyukte değil fondöten sürüyorum cildim kabul etmiyo dışarı atiyo hemen bi bayanı güzel gösteren cildidir bence ne kullansam önerisi olanlar

aa ben... benim yüzümde solgun. minik sivilceye benzeyen kabarıklıklar var. bunların alerjiden kaynaklandığını fark ettim. özellikle katkı maddeleri içeren yiyicek yesem, yada alerjim olanlardan yesem çıkıyorlar...

birde kilo alınca yüzüm güzel gözüküyor ama sonuçta tontiş görünüyorum, zayıflayıncada yüzüm küçücük kalıyor... o bahsettiğin çizgilerden bendede var... formül bilen varsa bende uygulayayım...

Cildinizin fondoteni atmasi icin nedeni olmali?

Ornegin cildinizin çok kuru olmasi ve fondotenin sizn cildinize kati gelmesi kalitesiz olması

Ya da makyajdan ince yuzunuzdeki kremler?

Sizce hangisi?

Birde günlük temizlik nasil yapiyorsunuz?

Cildim karma acnelyse kullandım bundan bi kaç ay önce cildi okula gittiğim için bırakmak zorunda kaldım garnierin peeling temizleyicisini kullandım pek etki etmedi yani inanim şaşırmış durumdayım millet çok güzel kizsin cildin bozuyo seni demesi iyice sinir ediyo beni

Öncelikle peeling kullanmaya birakin.. Yuzunuzde sivilce varken peeling yapmak daha da ilerletir yayar...

Akneler için kullanılabilecek temizleme jelleri kullanin ben avene cleanance gel i akneleriniz için onerebilirim cildinizin temizlediğini sivilcelerin kurudugunu goreceksiniz ya da sebamed likit yüz için olanini kullanabilirsiniz..

Sonra yagsiz bir nemlendirici satin alin.. Ve kuruluk hiseettiginz yerlere surun..

BB kremler kullanin fondoten yerine hem bir isilti veriri hem nemlendirir hem de sivilce yapmaz kapaticilik isterseniz kücuk küçük pudra dokundurun ama uyduruk markalar almayin cildiniz guzellestikce mutlu olmak paha biçilemez cnku

Çok teşekkür ederim sebamed sabunu kullandım bayağı kuruttu cildimi biraktim su bazlı kremler iyi geliyo cildime bb kremlerin kapatici özelliği olmadığı için kullanmıyorum en çok yakindigim dudak kenarimdaki cizgilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…