Ah şu ergenlik...

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Çalıştığım okulda yeni atanmış bi rehberlik hocası var erkek. Genç biri. Son sınıflardan bazı kızlar adama takmış durumdalar. Bugün iki kız öğrenciyi lavaboda kavga ederken ayırdım sebebini söylemediler. Sonra başka öğrencim anlattı kızlardan biri yarım saat rehberlik hocasıyla görüşmüş diğeride kıskançlık krizine girmiş kıza saldırmış. Gülsem mi ağlasam mı ne diyeceğimi şaşırdım resmen psikopata bağlıyorlar. Rehberlik hocası herşeyin farkında , bir başka öğrenci de sıkıntım var diyip konuşmak istemiş aşık oldum imkansız bi aşk kendimi öldürmek istiyorum felan demiş gözünün içine baka baka.
Benden kızlarla üstü kapalı konuşmamı kız kıza sohbet şeklinde konuya girip çaktırmadan uyarı yapmamı istedi.
Çok asiler nasıl bi konuşma yapabilirim bilemiyorum hiç karışmasam mı acaba ?
Ne dersiniz ?

Maşallah şimdiki gençler gümbür gümbür yani bizimde genç hocalarımız oldu hic farklı gözle bakmadik bile. Hatta üniversitede yas farkı da azdı bi an olsun aklıma bile gelmedi böyle bir şey. Bunu gizli ustu kapalı şekilde nasıl anlatacaksiniz ki. İlişkilerde aradaki yaş farkından bahsedince dicem ama o yaştaki kizlarla bunu konuşmak bile kötü. Öğretmen amca yada abi gibidir gerçekten nasıl başka turlu bakabiliyorlar aklım almıyor. Sizin yapacağınız konuşma da ne derece etki eder bilemedim.

Çalıştığım okulda yeni atanmış bi rehberlik hocası var erkek. Genç biri. Son sınıflardan bazı kızlar adama takmış durumdalar. Bugün iki kız öğrenciyi lavaboda kavga ederken ayırdım sebebini söylemediler. Sonra başka öğrencim anlattı kızlardan biri yarım saat rehberlik hocasıyla görüşmüş diğeride kıskançlık krizine girmiş kıza saldırmış. Gülsem mi ağlasam mı ne diyeceğimi şaşırdım resmen psikopata bağlıyorlar. Rehberlik hocası herşeyin farkında , bir başka öğrenci de sıkıntım var diyip konuşmak istemiş aşık oldum imkansız bi aşk kendimi öldürmek istiyorum felan demiş gözünün içine baka baka.
Benden kızlarla üstü kapalı konuşmamı kız kıza sohbet şeklinde konuya girip çaktırmadan uyarı yapmamı istedi.
Ne dersiniz ?
Konuşmak onun işi değil mi ya? Pff

Ne dersiniz ?
Valla ben de lisede beden öğretmenime aşıktım . Geçenlerde face de buldum 20 yıl oldu, şu an 50 yaşında . Hala yakışıklı adam diye düşündüm hatta . Yapılacak çok bir şey yok .Ergen bunlar diyecek fazla takılmayacak .
Şimdi ki gençlik bizim gibi değil yalnız çok uçta yaşıyorlar duygularını :(

Rehber öğretmen dedigin hani danışmanlık veren psikolojiden anlayan öğretmen olmuyor mu
Kendi neden konuşamıyor net cizgi cekemiyor
Bide nasıl bi öğretmen bu tüm öğrenciler aşık
Evet konuşmaya çalışıyor da zaten yıllanmış bi tecrübesi yok ilk görev yeri o yüzden yardım istemiş olabilir.
Ya genç yakışıklı denebilecek sempatik bi hoca bundan kaynaklı . Tüm öğrenciler de değil zaten aklı 5 karış havada olan bi kesim sadece bunu yapıyo

Evet konuşmaya çalışıyor da zaten yıllanmış bi tecrübesi yok ilk görev yeri o yüzden yardım istemiş olabilir.
Ya genç yakışıklı denebilecek sempatik bi hoca bundan kaynaklı . Tüm öğrenciler de değil zaten aklı 5 karış havada olan bi kesim sadece bunu yapıyo
Üstadlarından öğrensin o zaman nasıl yönlendirmesi gerektigini
Bi arkadas yazmıs
Siz konussanız bu sefer o kızlar sizin asık oldugunuzu veya aranızda bişey oldugunu düşünüp belki bigün tuvalette sizi kıstırıcaklar :/

Nişanlansin mesleğini de eline almış.:KK53:

Şakanin bir kısmında ciddiyim okula giderken alyans taksin. Bir de siz karismayin..

Rehber hocası herşeyin farkındaymış zaten
Bence karışmayın. öğrenciler psikopata bağlamışlar diyorsunuz.
Sizi de rakip görmesinler

Üstadlarından öğrensin o zaman nasıl yönlendirmesi gerektigini
Bi arkadas yazmıs
Siz konussanız bu sefer o kızlar sizin asık oldugunuzu veya aranızda bişey oldugunu düşünüp belki bigün tuvalette sizi kıstırıcaklar :/
:)))))) aman aman Allah korusun

Ay bende hocama aşıktım, evlendim. :oops:

Bence hiiiç konuşmayın. Bu sefer neden size anlattığını kafaya takarlar, sizi kıskanırlar. Başınıza bela almayın. Adam bence böyle bir şeyle gelen olursa disipline versin. Taciz ediliyorum desin.

mantıklı alyans taksın.
ve tabi bilmiyorsa öğrensin nasıl konuşup davranması gerektiğini hocalarını falan arasın.
benim oğlan 7.sınıfta sınıfındaki kızlar sınıflarında ki bir erkek için kavga etmişler tuvalette:))
bize komik geliyor ama onlar durumu çok ciddiye alıyor.

Benim aklıma da alyans geldi :))
Bi arkadaşım köy okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı köyün gençleri arkadaşıma aşık olmaya başlayınca alyans takıp gitmeye başlamış:)
Bir de sosyal medya hesaplarını herkese kapalı vs yapsın.

Back
X