Ah şu ergenlik...

Ay bende hocama aşıktım, evlendim. :oops:

Bence hiiiç konuşmayın. Bu sefer neden size anlattığını kafaya takarlar, sizi kıskanırlar. Başınıza bela almayın. Adam bence böyle bir şeyle gelen olursa disipline versin. Taciz ediliyorum desin.
Aa değişik bir hikaye mutluluklar dilerim ;)

mantıklı alyans taksın.
ve tabi bilmiyorsa öğrensin nasıl konuşup davranması gerektiğini hocalarını falan arasın.
benim oğlan 7.sınıfta sınıfındaki kızlar sınıflarında ki bir erkek için kavga etmişler tuvalette:))
bize komik geliyor ama onlar durumu çok ciddiye alıyor.
Hemde çok ciddiye alıyorlar bizzat gördüm yani

Ben yeriniz de olsam hiç karışmam çünkü yeni nesil bir tuhaf... özellikle anlattığınız gibi ise birbirlerine girmeler falan çok saygılı olduklarını düşünmüyorum siz kötü olmayın bence.
Ki zaten konuşmak bir işe yaramaz gibime geliyor o yaşlar da hep burnunun dikine gidiyor çocuklar.
Ama en azından biz saygılıydık şimdikiler çok üzgünüm çok farklılar. Zaten son sınıflar çok fazla zamanları yok okulda .okul bittikten sonra unutulur gider diye düşünüyorum :KK66:

Çalıştığım okulda yeni atanmış bi rehberlik hocası var erkek. Genç biri. Son sınıflardan bazı kızlar adama takmış durumdalar. Bugün iki kız öğrenciyi lavaboda kavga ederken ayırdım sebebini söylemediler. Sonra başka öğrencim anlattı kızlardan biri yarım saat rehberlik hocasıyla görüşmüş diğeride kıskançlık krizine girmiş kıza saldırmış. Gülsem mi ağlasam mı ne diyeceğimi şaşırdım resmen psikopata bağlıyorlar. Rehberlik hocası herşeyin farkında , bir başka öğrenci de sıkıntım var diyip konuşmak istemiş aşık oldum imkansız bi aşk kendimi öldürmek istiyorum felan demiş gözünün içine baka baka.
Benden kızlarla üstü kapalı konuşmamı kız kıza sohbet şeklinde konuya girip çaktırmadan uyarı yapmamı istedi.
Çok asiler nasıl bi konuşma yapabilirim bilemiyorum hiç karışmasam mı acaba ?
Ne dersiniz ?

Bu konularda çocuklarla birebir kimse konuşmamalı
Özellikle de aşık olunan rehber öğretmen
İftiraya çok açık bir konu, kim konuşsa öfkeli bir çocuğun abuk sabuk savuracağı lafla uğraşır
En az iki öğretmen idarenin de haberi olacağı şekilde görüşmeli
Yıllar önce öğretmen bir arkadaşım bu şekilde iftiraya uğradı, çok uğraştı sonradan, konuşacaksanız da tedbirinizi alın

Rehberlik öğretmeni, kızlarla konuşmanız için sizden yardım mı istiyor? =)) Bununla da başa çıkamayacaksa, ne iş yapacak o okulda? Sizin branşınız nedir? Siz de rehberlik öğretmeniyseniz, hadi bir nebze olabilir de, başka branşın öğretmeninden, kendi işini yapmasını beklemesi feci abes. Öğrencilere gelince, çağın gençleri biraz farklı ama öğretmene aşık olduğunu sanma sendromu eskiden beri var olan bir şey. Öğretmen akıllı davrandığı sürece, geçer, unuturlar. Bence siz konuşmayın yani.

hepsine karşı rehber öğretmenin sert bir duruş sergilemesi lazım sert derken çok ciddi. yani onları anlayayım falan derken ergen psikolojisi bunu bile yanlış anlayabilir

Iki Kiz kavga ediyosa kesin bi erkek icindir diye dusunurum... hangimiz sevmedik cilginlar gobi:) ahh genclik

Bu gençlik falan değil valla kusura bakmayın da bildiğin mallık, hiç karışmayın ne diye uğraşacaksınız ki zararlı siz çıkarsınız.

Rehberlik öğretmeni, kızlarla konuşmanız için sizden yardım mı istiyor? =)) Bununla da başa çıkamayacaksa, ne iş yapacak o okulda? Sizin branşınız nedir? Siz de rehberlik öğretmeniyseniz, hadi bir nebze olabilir de, başka branşın öğretmeninden, kendi işini yapmasını beklemesi feci abes. Öğrencilere gelince, çağın gençleri biraz farklı ama öğretmene aşık olduğunu sanma sendromu eskiden beri var olan bir şey. Öğretmen akıllı davrandığı sürece, geçer, unuturlar. Bence siz konuşmayın yani.
Yok ben rehberlikçi değilim dikab öğretmeniyim. Evet bende konuşmama kararı aldım idareyle halletmesi daha doğru olur

lisedeyken bende rehberlik öğretmenimize aşık oldum sanmıştım. Sürekli yanına giderdim sınavla ilgili ders çalışma programları falan için. Allahım nasıl yakışıklı bir hocaydı. O da ilk yılıydı ama asla hocama size aşığım dememiştim. Ertesi sene okuldan gitti başka okula bende unuttum zaten. Aşk değilde hayranlık ama o yıllarda akıllar bir karış havada oluyor :)

Back
X