Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum yapalı 5 ay oldu kilo vereceğime alıyorum
Eski kıyafetlerime giremiyorum.
Yeni alayım dedim gıremedim içine
Nolacak bu halim cok mutsuz hissediyorum kendimi..
Acaba diyetisyene mi gitsem
Bebeğimi de emziriyorum
Valla bende 78 ile girdim Doğumadev gibiydim. 10 ay oldu şimdi tam 60 oldum. Ne yalan söyleyim. Kolay veremedim hiç. Herşeyi kısıtladım hemde baya kısıtladım anca gitti. 4 aydır aynı kilodayım 1 gr veremedim. Ekmek yemem makarna pilav hamur işi tatlı resmen doğumdan sonra tadını unuttum. Günde 3-3,5 litre su içerim. Orantılı bir şekilde kaldı kilom. Bira kolda, basende, kalçada göbekte. Bende bilemedim. Bi 5 kilo vermem lazım. Takipteyim.
Canım kol basen göbek gibi yerler yağların daha çok depolandığı yerler. O yüzden sebze, meyve özellikle protein ve karbonhidratı düzenli alırsan daha rahat verebilirsin. Ara öğünlerle beraber.
Birde beslenme düzenin genelde aynı ise kilo vermen durmuş olabilir. Yediklerinde zaman zaman değişiklik yaparsan metabolizmanı hareketlendirmis olursun. Naçizane tavsiyemdir :)
Olabilir. Bide böyle deneyim. Ama ben oldum olası çok zor kilo veririm. Bu yüzden bayılıyorum yürüyüş yaptım ekmeği kestim bol su içtim eski formuma döndüm diyenlere
Hemen gittim bugün diyetisyene dayanamadım yarın kan tahlili yaptırıcam değerlere bakacakEkmek yeme diyen olmuş ama yemelisin. Beyaz ekmek yerine tam buğday ya da çavdar tercih etmeni öneririm. Ekmek yemezsen kabızlık gibi sorunlar yaşayabilirsin en önemlisi karbonhidrat eksikliği yüzünden yağdan değil kastan kilo verirsin. Bu da sarkmalara sebep olur.
Bol su çok önemli hem senin hem sütün için. Burdan daha çok detay verirdim ama baya uzar gider. Ayrıca sadece bilgi sahibiyim işin uzmanı değilim o yüzden en iyisi diyetisyene git kafan rahat olsun.
Gittim cnm yağ birikmiş göbek çevrem bakalım yarın liste hazırlayacagızBende herseyi yiyen ve birr türlü kilo almayanlara bayılıyorum :)
Birde zor kilo veriyorsan altında yatan birsey olabilir. Diyetisyene gitsen belki iyi olabilir. Bölgesel yağlara da en iyi çözüm bölgesel spor canım.
Gitmiyo cnm zaten 2,5 yaşında bir kızım daha var koşuyoruö peşinden gece uykusuz kalıyorum ama olmuyo işte boğazı kesmedenArkadaşım henüz beş ay olmuş doğum yapalı.Bebeğin büyüyüp hareketlendikçe onun peşinde koşmaktan kiloların bir kısmını verirsin zaten. Sonrasında gerekirse diyet yaparsın.
Hemen gittim bugün diyetisyene dayanamadım yarın kan tahlili yaptırıcam değerlere bakacak