E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
boyle yapmak daha da kotu cunku garantı bankası her 6 ay da bır ogrencı,calısan vs olduguna bakmadan 23 ytl kesıyor bugun basıma geldı bı daha garantı bankası mı hayattabir yere kadar haklısın. ama bankaya kazandıran zaten bizlerin kartı kullanmayı bilmememizden ileri geliyor.
eğer vadesi gelince tüm borcumuzu yatırırsak bankalar hiçbir şekilde para kazanamayacaklardır. bu durumdada üyelik aidatı onların hakkı. her ay kesilen extreler, posta masrafları, kart basımı, en başta para taşımama rahatlığı..
ben banka kartı kullanma taraftarıyım. önce parayı yatır sonra paran kadar alışveriş yap.
boyle yapmak daha da kotu cunku garantı bankası her 6 ay da bır ogrencı,calısan vs olduguna bakmadan 23 ytl kesıyor bugun basıma geldı bı daha garantı bankası mı hayatta
musterıyı bılınclendırmeden bunu yapıyolar kartı alırken kımsenın sesı cıkmıyor ıyılıklerını ove ove bıteremezler bankalarının ama ben yasal hakkımı arıcam
hem ogrencıyım hemde gece 10 a kadar okul paramı cıkarmak ıcın calısıyorum
ve bankadakı paraya baktıgımda kesılmıs oldugunu gordum bugun delı oldum
kullanmayı bılmeyenler dogru kullanırsa sorun cıkmaz
Garanti gerçekten çok kazıkçı kesinlikle garantiyle çalışmayın derim. 40 ytl aidatmı alınır. Bende axsess ve maxsimum kullanıyorum onlar daha düşük. Eşim bonus kullanıyor tel etti müşteri hizmetleri itiraz etti bonus özel bir kart kesinlikle üye aidatının iptalni gerçekleştiremeyiz demiş. Kartı kullanıma kapatın o zaman dedi eşim. Tamam kapatırız demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?