- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
Hanımlar benimderdim yıl sonunda yapılan seminerler yaz tatillerinde kendi memleketimde yapıyorum seminerimi ve dolayısıyla herkes yabancı kimseyi tanımıyorum onlarsa bir birlerini tanıyorlar aynı okulda oldukları için bir ben yabancıyım aralarında ve buda beni çok sıkıyor normalde fazla konuşkan değilim ,girişken hiç değilim yani yabancı bir ortamda nasıl davranacığımı nasıl konuşup tanışmaya cesaret edeceğimi bilmiyorum çok utangaç bir yapım var ve bu yüzden geçen yılki seminerde tek başıma kaldım onca öğretmenin arasında biri gelip benimle tanışmadı gel bir çay içelim demedi hep aralarında sohbet muhabbet .Tenefüs aralarında çok zor zamanlar geçirdim bitesede gitsem bir an önce diye saate bakıp durdum resmen ve bu durum beni çok üzdü.
Halbuki tanıdığım biri olduğun da konuşuyorum,konuşacak şey bula bliyorum ama böyle yabancı ortamda hep tek kalıyorum,konuşsam saçmalamaktan da korkuyorum aslında çocukluğumdan kaynaklanan bir durum bu hep ev ,okul arası gidip gelen bir hayatım vardı toplum içinde olmayışım beni bu duruma getirdi.Bu konuda ben ne yapabilirim bana yardımcı olun nasıl bir girişimde bulunayım bulunduğum ortamlarda,benim onlarla tanışma yükümlülüğüm olduğu kadar onlarında vardır ellebet fakat karşı tarafta hiç böyle bir adım atmayınca kendim ne yapabilirim lütfen önerilerinizi kırıcı olmayacak şekilde belirtirseniz sevinirim .
Halbuki tanıdığım biri olduğun da konuşuyorum,konuşacak şey bula bliyorum ama böyle yabancı ortamda hep tek kalıyorum,konuşsam saçmalamaktan da korkuyorum aslında çocukluğumdan kaynaklanan bir durum bu hep ev ,okul arası gidip gelen bir hayatım vardı toplum içinde olmayışım beni bu duruma getirdi.Bu konuda ben ne yapabilirim bana yardımcı olun nasıl bir girişimde bulunayım bulunduğum ortamlarda,benim onlarla tanışma yükümlülüğüm olduğu kadar onlarında vardır ellebet fakat karşı tarafta hiç böyle bir adım atmayınca kendim ne yapabilirim lütfen önerilerinizi kırıcı olmayacak şekilde belirtirseniz sevinirim .