hanımlar merhaba..benim derdim bana göre uykularımı kaçıracak kadar büyük.ne zaman araba kullansam o gece aklıma gelmeyen kötülük kalmıyor.nasılmı ? şöyle... ehliyetimi 2007 de aldım ama uzun yıllar araba kullanmadım.işimden dolayı arabayı öğrenmem gerekiyordu.çünkü işim oturduğum yerden değil arabayla bi oraya bi oraya maalsef. neyse eşim çooook güzel araba kullanıyor ve bağrış çağrış kavga ede ede benimle araba kullamayı öğretti bana.işlerimi halledebiliyorum şükür bi problem yaşamadım ama ne zaman ewe gelip yatağa girsem hemen aklıma ya kaza yapsaydım ya birine çarpıp öldürseydim ya ben ölseydim ya bi yerim kopsaydı ya sakat kalsaydım diye düşünüyorum valla korkudan ölüyorum.uykularım kaçıo.ve benim şansıma ne bilmiyorum haberlerde sürkli eci trafik kazaları izliyorum denk geliyor resmen
mesela dün akşam oğlumu parka götürdüm gtirdim arabayla gaye4t sorunsuz gidip geldik.ama uyumak içn yatağa girince felaket senaryolarını yazdım hemen.napcam ben nasıl atcam bu düşünceyi kafamdan yardım edin.benim gibi olan varmı aranızda.
dipnot: hep sağ şeritten en fazla 70 km hızım olur.sola geçmem bile

dipnot: hep sağ şeritten en fazla 70 km hızım olur.sola geçmem bile