- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
Unutacağını bildiğimden dün gün boyunca eşime bir kaç kez hatırlattım..
Çocuğa bez ve mama lazım diye, her seferinde tamam dedi..
Eve geldi, eller bomboş..
Hani nerede?
- Param yoktu alamadım.
beni geçiştirmek için tamam tamam demesine sinir oluyorum.
Babasıyla birlikte dükkan işletiyorlar.. Ve sırf ' yaşlı adam parasız gezmez ' mantığıyla bütünnn parasını babasına verir, bizim gururlu beyefendi cebinde 5-10 lirayla gezer!! Bu durum sinirlerimi bozuyor artık..
Senin de bir evin var çocuğun var, bu neyin rahatlığı anlamıyorum ki..
Ben her ihtiyacımı kaynanamı, kayınbabamı arayıp söylemek zorunda mıyım??
Dün akşam da böyle sinirlendiğim için ' bütün paranı babana verirsen tabi olmaz ' dedim..
Beyefendi kızdı tabi, ' sen kimsin, ben sana hesap mı vericem, babama laf edemezsin ' falan filan..
Sonra yanaştım aramızda kırgınlık olmasın diye gönlünü almaya çalıştım, surat beş karış oturdu, sonra da çekti gitti yattı..
Ve sabah da hiç bir şey demeden çıktı, ben şimdi bu adama nasıl davranmalıyım bilmiyorum ??
Çocuğa bez ve mama lazım diye, her seferinde tamam dedi..
Eve geldi, eller bomboş..
Hani nerede?
- Param yoktu alamadım.
beni geçiştirmek için tamam tamam demesine sinir oluyorum.
Babasıyla birlikte dükkan işletiyorlar.. Ve sırf ' yaşlı adam parasız gezmez ' mantığıyla bütünnn parasını babasına verir, bizim gururlu beyefendi cebinde 5-10 lirayla gezer!! Bu durum sinirlerimi bozuyor artık..
Senin de bir evin var çocuğun var, bu neyin rahatlığı anlamıyorum ki..
Ben her ihtiyacımı kaynanamı, kayınbabamı arayıp söylemek zorunda mıyım??
Dün akşam da böyle sinirlendiğim için ' bütün paranı babana verirsen tabi olmaz ' dedim..
Beyefendi kızdı tabi, ' sen kimsin, ben sana hesap mı vericem, babama laf edemezsin ' falan filan..
Sonra yanaştım aramızda kırgınlık olmasın diye gönlünü almaya çalıştım, surat beş karış oturdu, sonra da çekti gitti yattı..
Ve sabah da hiç bir şey demeden çıktı, ben şimdi bu adama nasıl davranmalıyım bilmiyorum ??