Ahh benim gururlu kocacım!!!!!

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
Unutacağını bildiğimden dün gün boyunca eşime bir kaç kez hatırlattım..
Çocuğa bez ve mama lazım diye, her seferinde tamam dedi..
Eve geldi, eller bomboş..
Hani nerede?
- Param yoktu alamadım.
beni geçiştirmek için tamam tamam demesine sinir oluyorum.
Babasıyla birlikte dükkan işletiyorlar.. Ve sırf ' yaşlı adam parasız gezmez ' mantığıyla bütünnn parasını babasına verir, bizim gururlu beyefendi cebinde 5-10 lirayla gezer!! Bu durum sinirlerimi bozuyor artık..
Senin de bir evin var çocuğun var, bu neyin rahatlığı anlamıyorum ki..
Ben her ihtiyacımı kaynanamı, kayınbabamı arayıp söylemek zorunda mıyım??
Dün akşam da böyle sinirlendiğim için ' bütün paranı babana verirsen tabi olmaz ' dedim..
Beyefendi kızdı tabi, ' sen kimsin, ben sana hesap mı vericem, babama laf edemezsin ' falan filan..

Sonra yanaştım aramızda kırgınlık olmasın diye gönlünü almaya çalıştım, surat beş karış oturdu, sonra da çekti gitti yattı..
Ve sabah da hiç bir şey demeden çıktı, ben şimdi bu adama nasıl davranmalıyım bilmiyorum ??

Napim biliyorum ben alttan almazsam sürdürecek daha çok, ben bile olsam kızdı mı acayip kin tutar çünkü.

Yok öyle birşey evlilikte ..
Kinini evin dışındakilere tutsun eşin ..
Normal insan karısına kin tutmaz ..
Kin tutacak birşey de yapmamışsın ..
Kocanın yüzü asılmasın diye sürekli alttan alırsan sonunda tepene çıkarırsın ..

Yok öyle birşey evlilikte ..
Kinini evin dışındakilere tutsun eşin ..
Normal insan karısına kin tutmaz ..
Kin tutacak birşey de yapmamışsın ..
Kocanın yüzü asılmasın diye sürekli alttan alırsan sonunda tepene çıkarırsın ..
Ahhh ahhh en büyük hatam bu biliyorum, baştan beri böyle olunca, bir kere alttan almasam 'sen çok değiştin ' oluyor zaten..

Eşler arasında böyle sürtüşmeler olurda olay olup bitmiş o adam neden hala surat asar, neden huzursuzluk çıkarır anlamıyorum.
Allahm yardımcın olsun. Eşin sorumsuz.

Madem bu adam sen bile olsan kızdı mi kin tutup oturuyo sen de sesini çıkarmayıp oturacan. Ha ses çıkarıyorsan da geri adım atmayacan arkadaşım. Bu şekilde adamın gözünde değerin her tartışmada biraz daha azalır nasıl olsa paşa paşa özür dileyecek ben niye peşine takılayım dicek. Ve gün gelecek sana en büyük haksızlıkları reva görecek çünkü ona göre hakediyor olacaksın. Önce sen kendine değer ver en az o beyefendinin kendi kendine verdiği kadar... sonra bişeyler yoluna girer....belki...

Ahhh ahhh en büyük hatam bu biliyorum, baştan beri böyle olunca, bir kere alttan almasam 'sen çok değiştin ' oluyor zaten..

Sen de neden değiştiğini açıklarsın o zaman ..
Biraz güçlü dur eşinin karşısında ..
Herşeye kavga çıkar demiyorum ..,
Ama haklıysan da dik dur geri adım atma .

önce gider çocuğun ihtiyacını alır sonra cebinde kalanın bi kısmını babasına verir şeklinde olmalıydı eşinizin davranışları
baba da demiyo mu acaba bunlar neyle geçiniyo diye
belki hımm bAna bu kadar verdiğine göre onda daha fazla var diyodur

Dukkanin geliri iki aileye yetecek durumda mi? Degilse esiniz baska is baksin kendine. Babasinin cebine para koymasini anlarimda, evdeki cocugu mamasiz bezsiz birakacak kadari kabul edilebilir birsey degil. Ben olsam direk gidip kp ile gorusurdum. Senin koca laftan anlayacaga benzemiyor belli. Birde en ufak birseyde, sen kimsin, bana karisamazsin diyen adamlar bi bitmedi gitti. Tepenize cikartmayin sunlari ya. Sen kimsin ne demek ya. Beyimiz padisah mi saniyor kendini?

Back
X