7 aylık kızım diş yüzünden çokk huzursuzz uyku namına hıc bısı yok napcagımı sasırdım gunduz uyutamıyorum 10 dk uyuyup uyanıyor gece uyusa bıle uykudan kalkıp gezıyor besıkte yatıramıyorum tekar napcagım bılemıyorumm sasırdım kaldım yetısemıyorumda benden baskasındada kalmıyor versemde 1-2 saat uyusam o da yok cok yorgunum
geçmiş olsun kıyamam ben ona. bebeğini doktora götürdün mü bebekler diş çıkartırken canları fazla yanmasın diye jel filan veriyolar onlar az da olsa ağrısını keserler
götürmem mi götürdüm jel kullanıyorum ama yok doktor da bısı demedı parol kulan dıyor baska bısı demedı napcam bnnn bılemıyorumm şaşırdım kaldım bu dısın cabuk çıkması ıcın ne yapılır yaaaa:)))[/QUOT
Bi kaç dişi aynı anda çıkartıyosa o da çok ağrı yapar
götürmem mi götürdüm jel kullanıyorum ama yok doktor da bısı demedı parol kulan dıyor baska bısı demedı napcam bnnn bılemıyorumm şaşırdım kaldım bu dısın cabuk çıkması ıcın ne yapılır yaaaa:)))[/QUOT
Bi kaç dişi aynı anda çıkartıyosa o da çok ağrı yapar
elimle baktıgım alt damagını bırısı hafıf cıkıntı var ama dıs falan gözükmüo sdece elımle hıssedıyorum bu cııntıyı dedıgınız gıbıde olablır bılemıyorum sabırla beklıyorum artıkk dışleriii
öncelıkle gecmıs olsun..karanfılı al ogut toz halıne gelsın..bır ıkı damla su damlat bıraz macun gıbı olsun sonra dıslerıne bolca sur..valla nasıl uyusturuyor anlatamam..yanı bızde ıse yaramıstı.kendıagzıma surdum benımkı bıle uyusmustu:) zaten dıs agrılarında felan kullanılan bır bıtkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?