Ahh bu sevgili olayları

sima3535

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
555
97
323
Bir derdim var baslıgı altında bazen hüzünlü bazen hiç gereksiz sevgili olaylarını okudum hüzünlü olanları anlıyorum uzun vadeli ilişkiler ama kısa vadeli flörtlerde kızların etkilenmesi benim kafamı kurcalıyor bir yandan da duruma üzülüyorum neden bir erkek bir kızı bu hale getirebilir hemde bazen 1hafta bazen 1ay gibi kısa bir sürede bazende bakıyorum hoslandıgı erkege açılamayan platonik kızları göruyorum bugün ise kendini şıpsevdi olarak benimsemiş bir kıza denk geldım bız kadınlar okadar duygusal ve naziğizki ahh erkekler bunun anlamaz ve herdefasında anlamalarını beklemekte umudun bizde çok oldugunu gösterır bazen kızıyorum dunyada tek erkek mı var dıye bu yazanlara bazen de uzuluyorum kızların duygularının mantıktan agır basmasına emin olun ki size değer verecek birisi var yalnış yer yalnız zaman yanlıs kişiyle oldukca belkı de sizebir adım yakınken siz emin olmadıgınız boş insanlarla yada emın oldugunuzu sandıgınız kişlerle ondan uzaklasıyorsunuz umarım bütün kadınlar ve kızlar kendine gerçekten değer veren o erkek ile karsılasır belki gec olur belki ondan önce bir çok kişi olur ama herseyı unutturacak biri sonunda yanınızda yerini bulur Saygı ve sevgilerim ile

(Bu konuyu baska birşey için açmıstım sevgili olaylarını ve erkekleri bukadar büyütmeyin diye ama bende canınızı yakmayayım şimdi böyle diyerek işte öyle yazasım geldi herkesin derdi son bulur umarım en azından erkeklerin olmayan dertleri kadar , kadınları dert olarak gören erkeklere de yuh olsun :KK63: )

aslnda üzülen sadece kızlar değil erkekler de üzülüyor ama bizim gibi anlatmaya meyilli değiller daha bireysel yaşıyorlar o sebepten sanki hep kızlar üzülüyormuş gibi geliyor bize.

bir de kızların yetiştirilmesinde sıkıntılar var sanki tek görevi erkeğe hizmet etmek olarak görülüyor bir de ailede eşitsiz yaklaşım onların özgüvensiz büyümelerine sebep oluyor.

Bende bazen sasiriyorum , Burda okuduklarima ..
Erkekler okusa ne kadar degerliyiz diye havalara girecekler birde .
Kizlarin bukadar uzuldugunu okumak hayatan soguyanlar ..
Mahfoldum , Hayatim mahf oldu vs seyler okudugumda uzuluyorum aslinda, annemiz babamiz el bebek gul bebek buyutuyolar , elin oglu icin hayatan soguyorlar.

Umarim herkes mutlu oldugu ve saygi duydugu o insani bulur.

Evet ben de kendime hem kızıyorum hem acıyorum; diyorum ki çocuğun senin onu sevdiğinden haberi bile yok, neden kendini bu kadar üzüyorsun?kurtulmayı beceremiyorum ama.gerçekten bazılarımız çok duygusalız ve bu hiç de iyi değil.

Umarım birazcık mantığımızı kullanabilmeyi becerebiliriz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…