ahh.. bu vicdanım olmasa

kedcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
132
0
46
Kocaeli
meraba arkadşlar ben sizden bi fikir alamk istiyorum ben kayın validemlerle görüşmüyorum cünkü evde 2tane görümcem var onlar aklını karıştırıyolar bende artık usandım 10 senedir küs barış artık görüşmüyorum ama eşim bana gidelimde diyemiyor cünkü barışırsak yine kavga cıkarsa başına kakcam diye oda seslenmiyor eşim babamın yanında calıştıgı için onuda hazmedemiyolar bide annemlerle aynı sitedeyiz kadın bunu cekemiyor ama eşimde herzaman bi burukluk oluyo tabiki bide biz kız kardeşimle aynı evde geliniz o huzursuz olunca bende oluyorum oyüzden bilmemki vicdanımda sızlıyor yarın benimde evladım var gelinim bana yasa üzülürüm diye napım kısslar yardım edin eşim bana sıkıntı yapmıyo ama benim vicdanımda izin vermiyo aslında yüzlerini bile görmek istemiyorum ama hele o görümcemlerin bi beterlerkii neyse yorumlarınızı bekliyorummm:69:

vicdan diyorsunuz...
ozaman hem vicdanınızı rahatlatmak hemde eşinizi mutlu etmek için..çok sık değil ama ayda bir falan gidin kayınvalidenize..
bide onlar açısından düşünün oğlunu kendi tarafınıza çekmişiniz gibi görüyolar saçma ama işte hem kendi annenize yakınsınız hem eşiniz babanızla çalışıyor...hemde kardeşinizle aynı ailede gelinsiniz e tabiki kardeşinizi savuncaksınız...onlara karşı cephe almış gibi duruyorsunuz onlrda size inat kötü davranıyor olabilir..ama vicdanım rahtsız diyorsanız nasıl rahat olucaksa öyle davranın...

vicdan varda merhametten maraz doğar diye de bi laf var
sen eşin için yaparsın ama onlar bak tıpış tıpış geldi moduna girer

kızkardeşiniz de aynı sorunları yaşıyor mu?

eşinizle beraber gidip gelin. çok fazla içli dışlı olmayın ama soğukta olmayın.

Back
X