- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi lovelygirl_
Merhaba hanımlar dert mi dersiniz yoksa serzenis mi siz karar verin. 7 aylik oglusum var diş donemindeyiz ve ağrı ateş ve bilindik üzere uykusuz geceler bir haftadır sürüyor ev zaten almış başını gidiyor neyse ki bebeğim bugün biraz iyiydi işleri yapayim dedim en azından bi toplayim ama ben benden gitmiş durumdayim evi topladım hOPP bebeğim gene ayakta onu pispisla yedir derken bidaha uyuttum. Ama kurumum gereği hazırlanmam gereken bir sınavım var ona çalışmak mi hak getire hiç mi hiç calisamiyorum eve misafir gelmek isteyen insanlarda cabasi bİrini agirladim sadece ve o ne yorgunluk aman Allahım evi temizle yemek bulasik giyin . 27 yasindayim ama sanki 47 yaşında hissediyorum kendimi. Bu yorgunluk stres kocamla olan ilişkimizede yansiyor ben sinirli agresif ve bakımsız bir kadına dönüştüm ... Ailem desem kmlerce uzaktalar. Arkadaşlarımdan zaten koptuk daha doğrusu hayırlısı denk mi gelmedi bende mi sorun var bilmiyorum ? Bu sosyal medyada hem anne olup hem sunum yapan hem de evini fotolayan hanimlara bayılıyorum siz hangi ara bunları hallediyorsunuz bi akıl verin. Benim derdim pek kv kp Görümce olmadı ama buda bi dert
ev isi mi
bebek mi
es mi
hangisine yetişeyim zaten bu gidişle birbirimizden soguyoruz. Siz nasil yetisiyorsunuz hanimlar

Son düzenleme: