Ahh kilolarım ahhhh...

sarraf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
3.049
4.082
133
Samsun
Yaş oldu 35...14 yaşından beri yaşanan kilo sorunu..neler yaptım neler bu seneler içinde..gelinlik giycen zayıfla, çocuk tedavisi göreceksin zayıfla, doğum yaptın zayıfla..demesi kolay tabi..kimse sorunları bilmiyor..

Tesadüfen tiroidimin çalışmadığını ve nodül olduğunu öğrendim..pko hastasıyım..insülin direncim var..

İki hafta önce burada zayıflama topiğindeydim ayrıldım...92.5 kilodan 78.5 düştüm ama oradan ayrılınca ve psikolojik bazı sorunlardan dolayı 84 kilo oldum..şimdi kendime ait bir günlüğüm olsun bir de böyle deneyeyim dedim..hadi bismillah..

Güne güzel bir kahvaltıyla başladım..karatay diyeti yapıyorum..hamilelikten önce 20 kilo vermiştim..
Yediklerimi akşam topluca yazıcam..spor mutlaka olacakkk...

Bugünkü menüm..
Sabah....
Tereyağında yumurta
Kk peynir
Domates
Salatlık
Dört ceviz

Akşam.....
Bir tabak ıspanak
Bir kase mercimek çorbası
Bol salata

Yeşil çay, limon, soda karışımı içiyorum yağları yakıyormuş..
50 ip atladım..yatmadan önce mekik çekerim..

Menüm..
Sabah....
Menemen
Kk peynir
İki zeytin
Salatalık

Akşam....
Üç tane lor dolması
İki kaşık ziron
Salata
Bir dilim tam buğday ekmek

Yeşil çay, limon, soda karışımı içiyorum yağları yakıyormuş..
50 ip atladım..yatmadan önce mekik çekerim..
bu karışımı bende duymştum kaç gün oldu içeli bi faydasını gördünmü canım.ben üç gün içtim sonra boşladm acaip idrara çıkıyodm içtiğm günler

bu karışımı bende duymştum kaç gün oldu içeli bi faydasını gördünmü canım.ben üç gün içtim sonra boşladm acaip idrara çıkıyodm içtiğm günler
Ben de üç gün içip bırakıyorum..üç gün sonra yine devam ediyorum çünkü sık idrara çıkartıyor..böbreklere zarar verir diye korkuyorum..faydası olmaz mı çok iyi bence..

Bugünkü menüm..
Sabah.....
İki haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalık
Dört badem

Akşam.....
Bir kase mercimek çorbası
5 lahana sarma
Yoğurt

Gayet iyi devam ediyorsun cnm.:KK9:
Diyeti doktormu verdi insülin direnci için.

Teşekkür ederim canım..
Doktora gitmiyorum kendim uyguluyorum karatay diyetini..bu sayede insülin direncim kırıldı..polikist vardı o da düzeldi düzenli regl olmaya başladım..
Sevindim canim başarilarinin devamini bekliyorum inşallah:KK50:

Başarılar dilerim. İnşallah istediğin ideal kilona kavuşursun en kısa zamanda.
Bende 70 kiloydum 63 kiloya düştüm.
Tek yaptığım abur-cubur ne varsa kesmek ve sağlıklı besinler tüketmek.
Yağlı, kızartma, makarna & pilav tüketmiyorum.
Ana yemeklerden akşamları az yiyorum, öğlenleri çorba içiyorum sadece, sabahları da simit, poça gibi şeylerden uzak duruyorum. Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve kilomu korumak istiyorum...

Back
X