Ahh şu kararsızlık :/

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
ben kpss ye hazırlanıyorum önlisans olarak. açık öğretimde okuyorum.
seneye mezun olcam ama iki sene geçerli olduğu için seneye tercih yapcam kpps puanı ile.

çook aklım karıştı. bi dersaneye kayıt oldum geçen hafta basladı ilk iki hafta kayıt sildirebiliyosun.
benim matematik çok kötü en çok onun için kayıt olmuştum, ama matematik hocası güzel anlatamıyo.
çok hızlı geçiyo soruları felan. diger hocalar çok iyi. ama zaten sözelim iyi.

ne yapmalı? kaydımı sildirip evde mi hazırlansam?
var mı aranızda kpss ye hazırlanan?

Matematik yardım alınmadan öğrenilmesi güç bi ders.Ama asla zor bi ders değil.
Bende matematik hiç anlamazdım ama hiç.
2012 Kpss için kendi kendime çalışmaya başladım.Matematiğide kendi kendime bir şeyler yapmaya çalıştım fakat zorlandım takıldığım yerler oldu.
2 ay matematik öğretmeni olan kuzenimden yardım aldım.Öyle oturup saatlerce anlatmadı takıldığım noktalarda yardım aldım.
Seninde matematikten anlayan bir yakının varsa o şekilde halledebilirsin.Böyleside çok faydalı oluyor.
Ben bu yardımlar sonucu misal 30 soruda 25 net çıkarabiliyordum.

Son düzenleme:
ben kpss ye hazırlanıyorum önlisans olarak. açık öğretimde okuyorum.
seneye mezun olcam ama iki sene geçerli olduğu için seneye tercih yapcam kpps puanı ile.

çook aklım karıştı. bi dersaneye kayıt oldum geçen hafta basladı ilk iki hafta kayıt sildirebiliyosun.
benim matematik çok kötü en çok onun için kayıt olmuştum, ama matematik hocası güzel anlatamıyo.
çok hızlı geçiyo soruları felan. diger hocalar çok iyi. ama zaten sözelim iyi.

ne yapmalı? kaydımı sildirip evde mi hazırlansam?
var mı aranızda kpss ye hazırlanan?

Nerde hazırlanıyosunuz yani şehir olarak ankaradaysa tanıdığım çok ii bi matematik hocası var hangi dersanede bilmiyprum ama öğrenebilirim istersen gidersin konuşursun dersleri dolmadıusa oraya kayıt olursun olmadı

ARkadaş haklı.Bırak dersaneyi matematikten özel ders al.Zaten gerisinde sorun yokmuş.Hem dersaneye git gel derdi de yok.Yap planını çalış evinde paşa paşa.Kolay gelsin.

Matematik kendi kendine öğrenilmesi zor bir ders. Sen de sırf matematik için dershaneye başvurmuşsun ve hocası kötü çıkmış. .. Ya hoca değiştirme imkanin varsa öyle bi şey yap.. Ya dershane değiş.. en son çare olarak da internetten matematik anlatan videolar vs. Bulabilirsin. .

Back
X