Ahh yine bn ve esim

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Herkese günaydın önceki konumdan esimden ayrılmak istedigimi söylemiştim oylede oldu ayrıldık boşanmayla ilgili henüz bisey olmasada amaaa dün gece eşim beni aradı bir süre dha böyle gitmesini benim sakinlesmemi falan söyledi kim istiyorsa barışmayı ama asıl konu bu degil bu gerizekali bana öyle bisey anlattı ki ben dünden beri kafayı yedim neymiş yolda arkdasyla arabada giderken yolda bi öğretmen gormsler arkadsi taniuomus snra arabaya almışlar snrasnda arkadssi inmis kadn buna iltifat etmis numarasın istemis bizmkisi evliyim demis kadnn olsn bir isim düşebilir demisn numarlaar verilmis kadn is yerine pasta ypms getirmis bu begenmemis geldgmde pasta yap bana demeler b.ok yeee... neyse tabi ben kudurdm evliyim dedim diyor hala aamaa pasta borek oh ne ala samimiyete gel istrrsen ara konus kadnla diyor numarasni vereyim diye yaa ne konuşcm ben o orspyla hayr ben sen sasiirirsn ne mal kadnms dersn diye anlattm diyor amaa neler dedim dün neler agza alınmayacak kelimeler bugün de halen yüzü varsa yazarsa kadının numarasni alıp dagtmak istiyorum ancak böyle sinirimi alabilirim es olacak serefszn de artk ne yalvarmasi ne yakarmasi umrumda degil tek kaldıramayacagm sadakatsizlik haksızmıyım böyle bişey yapmakta

Bakın size biraz böyle ayrı kalıp sakinleşmenizi söylemiş yani boşanmaya yanaşmıyor. Sizi kazanmaya çalışmak yerine de böyle aptalca kıskandırmalı hikayeler kuruyor. Bu olay gerçekten yaşanmış olsa size niye anlatsın ki? Bomboş bir hareket. Pastaymış numarasını istemişmiş arabasına binmişmiş. Keşke hiç umursamasaydınız. Şimdi benden vazgeçemez havalarına çoktan girmiştir.

Bakın size biraz böyle ayrı kalıp sakinleşmenizi söylemiş yani boşanmaya yanaşmıyor. Sizi kazanmaya çalışmak yerine de böyle aptalca kıskandırmalı hikayeler kuruyor. Bu olay gerçekten yaşanmış olsa size niye anlatsın ki? Bomboş bir hareket. Pastaymış numarasını istemişmiş arabasına binmişmiş. Keşke hiç umursamasaydınız. Şimdi benden vazgeçemez havalarına çoktan girmiştir.
Ben cok kıskancım nasl umursamayabilirm ki yapamazdım

Yetişkin insanların şu sesli harfleri kullanmaması çok itici geliyor gerçekten. Bence yapmamalısınız, düzgün yazmak önemli bence.
Konunuza gelecek olursak da büyük ihtimalle bana da sizi kıskandırmak istediği için uydurmuş gibi geldi eşiniz. Tabi gerçek de olabilir sonuçta öyle kadınlar çok bu ülkede. Arayıp konuşun demiyorum ama en azından kocanız konuşurken ya da kadın buna birşeyler getirirken görebilme imkanınız varsa öyle yapın derim.

Ortada bi yalan varda, sende mi onda mı bilmiyorum.
Yoksa senin eski anlatımınla elit bir doktorun peşinde gezen illaki olacaktır.
Bu adam nasıl böyle yalvar yakar senin etrafında hala anlayabilmiş değilim.
Herşeyi anlamak zorundamisiniz ne yalanım olacak ayrlmak istemiyor ki yanımda yoksa zorla tutan yok kendisini

Back
X