Çok haklısın helallik önemli tabi ki ama sen hatanı anlayıp pişman olmuşsun zaten. İnan yaptığı hatalardan sonra daha da yüzsüzleşenler var. Asıl onların yaptığı kötü olan. İçin rahat olmalı benceInsallah ahi tutmamistir kizlar. Cok oynattim onu cunkuhataliyim. Sonradan baskasiylan ciktim. Bu hep beni sevmisti. 2 sene once fbkumu eklemisti arkadas olmustuk tekrardan. Benim sevglm vardi o aralari. Silmis tekrar beni benden yuz bulamayinca.
Size bsy diyim uzdugunuz insandan herzmn helalik isteyin kizlar.
Artik konu yazmaktan cekiniyorum, napayim ama kimseyle dertlesemiyorum.
Kizlar aklima bsy cok takildi.
Zamaninda 16 yaslarindayken bir sevgilim olmustu. Ilk baslarda konusurduk uzakta yasiyordu baska sehirde. Ilk gorusmemizde fazla hoslanmamistim. Ama ic gorunusu hosuma gitmisti. Ve denemek istedim. Olmadi ama, yapamadim. Sonra tlfnda annem gordu msjlarimizi bizi ayirmaya kalkti yasim kucuk diye. Doldurusa geldim bittirdim. Oda okulumu bulmus gelmis. Konustuk. Arkadaslarim okulda herkes onu gordu ve doldurusa geldim. Yok yakismiyormusuz ben daha iyilerine layikmisim. Aah ah. Obursu gun yine bittirdim. Sevememistim zaten.
Kizlar varya 6 aydir konustuk, hic bir kere olsun opmedi. Okadar temiz sevdi ki beni. Bunu sonradan anladim malesef.
Bana en son beddua etmisti. Insallah karsina cikanlarla mutlu olmazsin pisman olursun hep dedi.
Bedduasi cikti kizlar. Cok pismanim. Hic mutlu olamiyorum. En iyi kismetlerim kapanmis sanki. Napabilirim cocukluk kafambu bedduayi nasil bozabilirim?
Ondan helaliklta istiyemem. Evlenmis cunku..
Baksana o evlendi ben evlenemedim.. yada bi sekilde helalik nasil alabilirim sizce?
Helallik alacağım derken adamın eşini huzursuz etmek , içine kuşku düşürmekte var . Nerden çıktı bu hakkını helal et diyen hatun diye düşünebilir kadın .
Eğer evlenmemiş olsa idi , bu helallik bahanesi ile kaçırdığını düşündüğün şansı tekrar yakalamaya çalış derdim ama şimdi bence hiç bir şey demeden , yeni yoluna bak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?