ahhh ahh su beddualar yokmu :(

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Artik konu yazmaktan cekiniyorum, napayim ama kimseyle dertlesemiyorum.
Kizlar aklima bsy cok takildi.
Zamaninda 16 yaslarindayken bir sevgilim olmustu. Ilk baslarda konusurduk uzakta yasiyordu baska sehirde. Ilk gorusmemizde fazla hoslanmamistim. Ama ic gorunusu hosuma gitmisti. Ve denemek istedim. Olmadi ama, yapamadim. Sonra tlfnda annem gordu msjlarimizi bizi ayirmaya kalkti yasim kucuk diye. Doldurusa geldim bittirdim. Oda okulumu bulmus gelmis. Konustuk. Arkadaslarim okulda herkes onu gordu ve doldurusa geldim. Yok yakismiyormusuz ben daha iyilerine layikmisim. Aah ah. Obursu gun yine bittirdim. Sevememistim zaten.
Kizlar varya 6 aydir konustuk, hic bir kere olsun opmedi. Okadar temiz sevdi ki beni. Bunu sonradan anladim malesef.
Bana en son beddua etmisti. Insallah karsina cikanlarla mutlu olmazsin pisman olursun hep dedi.
Bedduasi cikti kizlar. Cok pismanim. Hic mutlu olamiyorum. En iyi kismetlerim kapanmis sanki. Napabilirim cocukluk kafam bu bedduayi nasil bozabilirim?
Ondan helaliklta istiyemem. Evlenmis cunku..
Baksana o evlendi ben evlenemedim.. yada bi sekilde helalik nasil alabilirim sizce?

Çocuklukta yaptığınız bir hata denemişsiniz olmamış helallik alınacak kadar büyük bir durum yok bence her olumsuz olayı ona bağlamayın. Hatanızı da anlamışsınız yolunuza bakın bence.. Şimdi ona ulaşmaya çalışırsanız yanlış anlaşılır evlenmiş çünkü..

Helallik alınacak bir durum yok bence. Olmamış ayrılmışsınız. Beddua etti o yüzden evlenemedim diye düşünmeyin daha zamanı gelmemiş diye düşünün.

Insallah ahi tutmamistir kizlar. Cok oynattim onu cunku hataliyim. Sonradan baskasiylan ciktim. Bu hep beni sevmisti. 2 sene once fbkumu eklemisti arkadas olmustuk tekrardan. Benim sevglm vardi o aralari. Silmis tekrar beni benden yuz bulamayinca.
Size bsy diyim uzdugunuz insandan herzmn helalik isteyin kizlar.

Çok haklısın helallik önemli tabi ki ama sen hatanı anlayıp pişman olmuşsun zaten. İnan yaptığı hatalardan sonra daha da yüzsüzleşenler var. Asıl onların yaptığı kötü olan. İçin rahat olmalı bence

yalan yere yemin edip,kandirip oyalayan insanlara ediliyor beddua ister istemez,3 gun once iliskimi bitirdgm erkek arkadasima hergun kendi kendime aglayarak ah ediyorum elimde degil cok canimi yakti,,

ya hepimiz terkedildiğimizde, acı çektiğimizde ister istemez beddua ediyoruz, ediyoruz da noluyo. Gayet mutlu bir şekilde hayatlarına devam ediyorlar, bizimse toplarlanmamız bazen uzun sürebiliyo. Oyüzden fazla takma bu beddua olayına ki yaşında küçükmüş zaten bu olaylar olurken.. Kısmetin gelmemiştir daha öyle düşün

Ay insallah ya.. cocuk pesimde oyle agladi. Arkamdan oyle bir kostu.
Cok pismanim aslinda. Cok iyi biriydi. Okuyordu ozmnlari. Okuluni bitirmis yuksek bir okulda. Hic bir kizlarla iliskisi olmamis. Kizla opusmemis. Ilkim , karim olmali dedi onunla yasicam dedi herseyi. Tertemiz biriydi.
Suan ise nerde okuz beni buluyor ya... burnum havalardaydi baya cok kaybetim.
Offf evlendigi kiz yasadi ya kiskandim mutlu olsunlar ya. Ben hakettim

Helallik alacağım derken adamın eşini huzursuz etmek , içine kuşku düşürmekte var . Nerden çıktı bu hakkını helal et diyen hatun diye düşünebilir kadın .

Eğer evlenmemiş olsa idi , bu helallik bahanesi ile kaçırdığını düşündüğün şansı tekrar yakalamaya çalış derdim ama şimdi bence hiç bir şey demeden , yeni yoluna bak .

Yok olmaz zaten sevgilim var benim, o bir okuz tam ama degerimi bilir oda. pismanim derken iyi bir cocuktu kalbini kirdim. sadece maksatim helalikti.. mutlu olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…