Mrb kızlarr..babam yogun çalışan biri..ev islerine yardım eder,her sabah kahvaltısını kendi hazırlar ve anneme sorar özel bişi isterse yapar uyandirir falan..önüne kendi alır ısıtır yer kaldırır..yemek dahil yapar yeri gelir..salata et balık vss babam yapar..buraya kadar güzel...aile ortami gormemis hic.cocukken dedem ölmüs,anne tam degildi o da öldü..eve gelir tv karsisinda uzanir uyur..hafta sonu arabayla annemle gezerler..ozel gunleri hatirlamaz kutlamaz..bunlar anneme dert oldu..gecen gün kayınvalidemlerle plan yapıldı..pikniğe gidilcekti..akşami babam yuruyuse cikarmadi diye küstü tartisti.sabahida babami tek yolladi piknige gitmedi..hala daha konusmuyorlar..o kadar kizginimki insanlara mahcup olduk..kayinvalidem aradi az once kirildigini soyledi konusmasa bile gelebilirdi ben o var diye hep berabrr istemistim dedi..dicegimi dedim anneme de laftan anlar mi hiç?babam yoruluyorum zaten arabayla gezdiriyorum.kalabalik cekecek halim olmuyo.evde huzur istiyorum diyomus..kaynanamla hala dayi cocuklari bu yuzden dogrusunu anlatmis. Hala ben hakliyim diyo..ne yapacagim bunla bilmiyorum.
Son düzenleme: