Ne yapabilirsiniz ki annenize ancak konuşabilir daha anlayışlı olmasını, eşinizin ailesine yansıtmaması gerektiğini zor durumda kaldığınızı söyleyebilirsiniz gerisi anne ve babanız arasında olan şeyler ve yapabileceğiniz pek bir şey yok zaten evlenmişsiniz o evde yaşamıyorsunuz. Çocuk gibi azarlayamazsınız sonuçta konuşup anlatacaksınız.
Nisanliyim...evli olsam bi nevi..kinci bi yapisi var..terbiyesizligini kabul etmiyor bile
.o gun kac kez aradilar acmadi..beni mahcup ediyor sürekli..evlensem zaten hic cekmicem..küssün gelmesin umursamicam..biktirdi gercektenn..bisi yapmasan hatasini soylesen senden kotusu olmaz
Nisanliyim...evli olsam bi nevi..kinci bi yapisi var..terbiyesizligini kabul etmiyor bile
.o gun kac kez aradilar acmadi..beni mahcup ediyor sürekli..evlensem zaten hic cekmicem..küssün gelmesin umursamicam..biktirdi gercektenn..bisi yapmasan hatasini soylesen senden kotusu olmaz
Ne yapabilirsiniz ki annenize ancak konuşabilir daha anlayışlı olmasını, eşinizin ailesine yansıtmaması gerektiğini zor durumda kaldığınızı söyleyebilirsiniz gerisi anne ve babanız arasında olan şeyler ve yapabileceğiniz pek bir şey yok zaten evlenmişsiniz o evde yaşamıyorsunuz. Çocuk gibi azarlayamazsınız sonuçta konuşup anlatacaksınız.
babaya bakbiz buna halk arasında şımarma diyoruz.. baban çıkarmadıysa kendi çıksaydı yürüyüşe, anlaşılan her şey önüne geldiği için kendi yapabileceği şeyleri de unutmuş annen.. millet bir tabak kaldırtmak için 40 takla atıyor maşallah babana..[/QUOTE Tabagini kaldirir üstüne masayida siler adam.annem geziyo zaten gece 12 kiz kardesi dolasalim der cikar.babam kisitlamaz.illa onla yurucekmis
Nisanlinizla konusun,
fazla detay vermeden annemin cani sıkkın bu aralar, o yuzden beraber yapilan programlara katilmamiz da guc oluyor. Mumkun oldugunca ailelerle ortak etkinlik yapmayalim sonra boyle alinganliklar ortaya cikiyor, konunun sen ve ailenle alakasi yok diye durumu aciklayin.
Boylece ne plan kalir ne de bozan olur...
Anneniz de afedersiniz ama otursun oturdugu yerde, surekli idare etmeye calisirken siz daha mutsuz olacaksiniz yoksa. Dunurler ise ust uste gelen seylerle kin gutmeye baslayacaklar, bir de surekli onlardan ozur dilemek zorunda kalacaksiniz.
Hic geregi yok.
annen kaç yaşında, herhalde baban bu kadar pış pış yapınca şımardı mı biraz
gerçi genç kız da değil şırmarsın etsin
bence bu yaştan sonra anneni düzeltmeye çalışman beyhude bir çaba
bırak herkes anneni olduğu gibi görsün, kabul etsin
çünkü hayat uzun ve annen hep böyle olacak ve sen hep ara bulmaya çalışcaksın ömür boyu çok yorucu
hala ben haklıyım diyorsa uğraşmanız boş :26:
Aslinda bi sorun yoktu.1 hafta once kararlastirildi piknik.hatta annem son 2 gun kala kaynanama caymadiniz dimi gidiyoruz bozmak yok demis..gidilcegi zaman tartisiyo sabah yola cikilcak ben gelmiyorum diyo..ben zaten başedemiyorum bişi denmiyoki..kayinvalidem kirildigini soylediginde mahcup oldugumu ve plan yapmamasini soyledim birdaha..ne sizin caniniz sıkılsın ne ben arada üzüleyim dedim..
49 yasinda annen..haklisin..nişanlimla sorunum olsa bişi paylasmak istesem hemen fitliyoo..yok sevmiyo etmiyo..oturupta dertlesemiyorum konusamiyorum..disariya küs kalmayin iyi olun der melektir.bize yok o anlayişi..toparlamaya kalksam hangi hatasini toparlicamki zaten..sadece nişanlim annem icin bisi dediginde sınırlarını hatirlatiyorum.elestirmesine tepki veriyorum vermezsem saygisi kalmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?