Ahhh Eltim Aahhh !!

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Dün sağlık Ocağı'na giderken eltimle karşılaştım o yolun bir kenarında ben de tam karşısında .. Beni görmemezlikten gelip geçti .. Yaş olarakta o büyük benden ama benim eşim büyük ben küçüğüm yani şimdi diyceksiniz ki madem sen küçükmüşsün sen konuşsaydın diye.. İnanın onun soğukluğuna karşılık okalar Olgun davranıyorum ki ona karşı ama hiç karşılık alamıyorum.. Neyse bir gün önce de ben aradım aradım sorunlu hamilelik yaşıyor ve yalnız kimsesi yok eşi de çok geç geliyor çalıştığı için..kendini yalnız hissetmesin diye sürekli arıyorum evimiz yakın çağırıyorum vs... Aradım aradım açmadı birgün öncE bende sinirlendim mesaj attım ' arıyorum arıyorum açmıyorsun insan merak eder açar sorar Noldu diye ' oda yok.. Durum bu işte :) yorum sizde.. Şimdi yaklaşasım gelmiyor insan düşmanı bile olsa gelir sorar konuşur ..

bırak ne hali varsa görsün yüzsüz ,
yoksa dahada havalanacak

demekki sizi umursamıyor
sizde onu umursamayın
siz üstüne düştükçe daha da g.tü kalkacak
boşverin

ayy bırak arama canım yaa sinir oldum
sen insanlığını yaptın mı evet
için rahat mı evet
salla gitsin o zaman yaa:19:

Bu kaçıncı olay, tam bu olayın üstüne görümcem aradı anlattım aramış ona söylemiş gördüm ama tam çıkaramadım demış aynı köylüler ya bana onu koruyorlar.. Hablu ki Eltim kaynanama gittiği zaman sanki misafir gelmiş gibi hamileliğini bahane ederek hiç oturduğu yerden kalkmıyor bütün işlerini ben yapıyorum işe gelince hiç umursamıyo ama biri laf söylesin o sessiz kızdan eser kalmıyor görümcem de çok takılıyorsun onu değiştirmezsiniz filan diyor.. Bunun değiştirmeye çalışmakla alakası yok ki insanlıktır bence.. Çok farklılr.. Ben de kararlar aldım artık sizin sayenizde hiiiiiiçççç umursamıycam!!

bence de umursama sen aradıkça o kendini bir şey sanmış ne kadar ekmek o kadar köfte misali o ararsa sende ararsın aramazsa arama mesafeli ol

madem hamile o zaman görümcen ilgilensin biricik geliniyle sen üstüne düşeni yapmışsın

sanki beni anlatmışsın 11 yıldır bir arkadaş olamadık,ne evime gelir (bayramlar hariç) ne telefonlarıma cevap verir,nede cevapsız çağrılarıma döner.ha işi düşerse günde 5 kez arar ama,hamile kaldım aramadı,doğurdum aramadı,çok önemli bi hastalık geçirdim aramadı,ev aldım aramadı,ben ise mal gibi her şeyinde koşar dururdum.en sonunda canıma tak etti,eşimde çok bunalmıştı ilgisizliklerinden banada gün doğdu,bayramlarda,yada ayda yılda bir kayınvalidemde karşılaşırız hepsi o
kırk yılda bide evine gideriz.o yokmuş gibi sürdürüyorum hayatımı ohhh kafam rahat,konunu okumasam bi eltim olduğu bile aklıma gelmeyecekti..:1: sende öyle yap bak o zaman kuşlar daha bir güzel cıvıldıyor :21:

Şu yaşıma kadar öğrendiysem hayattan şunu öğrendim :
herkese hakkettiği gibi davranacaksın.
Hem hayat yormuyor, hem de baya zevkli oluyor:1:

Acaba yanlış mı yapıyorum diyordum iyilik anlatmıştım sizlere çoooook teşekkür ederim hepinize hem ilginize hem de yorumlarınıza bıraktım artık .. Benim kaldıramadığımda insan eltisini tanımaz mı hayret birşey bahane işte ben çok şımarttım, olanı biteni eşime de anlatıyorum oda aynısını söylüyor arayıp durma diye bende dayanamıyorumişte yazık diyorum ama ben onlarla aynı köylü olmadığım için biraz sıkıntı yaşıyoruz lakta birşey söylemiyorlar ama insan anlıyor 19 yaşındayım .. Bende de var ben hiç saygımı eksik etmiyorum ama yaranamıyorum.. Hergün kaynanamı arar sorarım napıyosunuz akşam ne yiyeceksiniz yemeğiniz yoksa çıkın gelin diye o hiç aramaz sormaz yine de kıymetli ben anlamıyorum ..

Son düzenleme:
Cabana yanlış mı yapıyorum diyordum iyilik anlatmıştım sizlere çoooook teşekkür ederim hepinize hem ilginize hem de yorumlarınıza bıraktım artık .. Benim kaldıramadığımda insan eltisini tanımaz mı hayret birşey bahane işte ben çok şımarttım, olanı biteni eşime de anlatıyorum oda aynısını söylüyor arayıp durma diye bende dayanamıyorumişte yazık diyorum ama ben onlarla aynı köylü olmadığım için biraz sıkıntı yaşıyoruz lakta birşey söylemiyorlar ama insan anlıyor 19 yaşındayım .. Bende de var ben hiç saygımı eksik etmiyorum ama yaranamıyorum.. Hergün kaynanamı arar sorarım napıyosunuz akşam ne yiyeceksiniz yemeğiniz yoksa çıkın gelin diye o hiç aramaz sormaz yine de kıymetli ben anlamıyorum ..

Canım daha çok gençmişsin .
Bu kadar iyi niyetli olma, kendini paralama değmez inan.
Şimdi böyle alıştırırsan sonra yapmayınca daha kötü olursun.
O yüzden sen evine, eşine bak gerisini de boşver gitsin.
İyilikten maraz doğar.
Mesafeli ve umursamaz ol.
Gerektiği kadarını yap yeter.
Eşine adlarını bile anma.
Bu saatten sonra arkadaş olacak haliniz yok, merhabanız olsun yeter.

Sen insanlığını yapmışsın ama anlayana
Ne ara ne de sor..Yokmuş say:34:
Hepsine mesafeli ol..

Bitti zaten.. Ama okalar dengesizler ki afedersiniz diyorum mesafe mesafe .. Bir de bakmışsın aman bir iyi oluyorlar bir iyi oluyorlar yazık diyorum onlar iyilerken ben kötü olmayı .. Dengesizleşiyorum bende .. Ama artık bitti gerçekten öyle iyilikten maraz doğarmış.. Eşim biraz çalışmadı özel durumlardan dolayı kardeşi bize sürekli para verdi sürekli sordu birşeye ihtiyacınız var mı diye onun yaptığı iyiliklere karşılık karısına iyi davranıyordum ..

Sen insanlığını yapmışsın ama anlayana
Ne ara ne de sor..Yokmuş say:34:
Hepsine mesafeli ol..

iyilikten ,güzel geçinmeden anlamıyor bazıları,,benımde eltı benden ufak,benım en kucuk kızkardesımle yasıt ama bı görsen küçük dağları o yaratmış,yaşla alakası falan yok bunların,insanın yetiştirilmesiyle ılgılı,ben öyle düşünüyorum,

siz yapmışsınız insanlığınızı
:42:

Bence bir kimseye hakkettiğinden fazla değer verince sonunda tokat yiyor insan. Sen üzerine düşeni yapmışsın. Temelli mesafeli olma ama çok da umursama...
Bazı insanlar ne kadar duyarsız oluyor gerçekten. Benim de abimin eşi çok soğuk. Evlendiği ilk aylarda hatta nişanlılarken arayıp soruyordum oysa o bir kere ne yapıyorsun diye aramadı beni. Üniversiteden memlekete geliyordum da yanıma hoşgeldine bile gelmiyordu. Ben onlara gidiyordum yanımda akşama börek yapıyordu da bugün yemeğe burada kal diye ağzının yanıyla bile teklif etmiyordu. İnsan yengesinden ilgi bekliyor. Ne ilgisi? İlgisi şurada dursun benim ilgime karşılık bile vermiyordu. Sonra aman ne hali varsa görsün dedim demek ki muhatap olmak istemiyor.

Sen de takma boş ver o kaybeder...

Kendine dert mi arıyosun canım sende:)
Bırak aramasın sormasın, çok samimi olmak hiç iyi sonuçlar doğurmuyo, sen insan olarak görüştüğünde konuş, görüş falan ama
bırak aranızda bir mesafe kalsın..

Acaba yanlış mı yapıyorum diyordum iyilik anlatmıştım sizlere çoooook teşekkür ederim hepinize hem ilginize hem de yorumlarınıza bıraktım artık .. Benim kaldıramadığımda insan eltisini tanımaz mı hayret birşey bahane işte ben çok şımarttım, olanı biteni eşime de anlatıyorum oda aynısını söylüyor arayıp durma diye bende dayanamıyorumişte yazık diyorum ama ben onlarla aynı köylü olmadığım için biraz sıkıntı yaşıyoruz lakta birşey söylemiyorlar ama insan anlıyor 19 yaşındayım .. Bende de var ben hiç saygımı eksik etmiyorum ama yaranamıyorum.. Hergün kaynanamı arar sorarım napıyosunuz akşam ne yiyeceksiniz yemeğiniz yoksa çıkın gelin diye o hiç aramaz sormaz yine de kıymetli ben anlamıyorum ..

canım sen hiç duymadınmı, böyleleri kıymetli olur...ama senin gibiler yaranamaz....
bi cimle geldi aklıma ama çok ayıp kaçacak şimdi neyse söylemiyim :)
çok yüz vermişsin, bırak ne bu alakan senin ona...kendini bişey sanmış...
hizmetini de yapma...
kayınvaliden de neyin ne olduğunu gayet iyi biliyordur ama emin ol onlar kıymetli olur nedense...

benim eltimde böyle soğuk bir tip benimle derdi ne çözemedim:19: bende ne ararım ne sorarım arada sırada gittiğimizde merhaba güle güleden başka sohbetimiz yok kendisi böyle istiyor ne yapayım başta ben konuşmaya çalışıyordum baktım o uzak duruyor bende keyfin bilir dedim:ssz: aslında kocam gitmese evine bile gitmem de kardeşi sonuçta mecburen görüşüyoruz Allahtan uzağız çok sık biraraya gelmiyoruz sende umursama aramayanı arama sorma canım herkese hakkettiği kadar değer vermek gerek ne canını sıkıyorsun ki:31:

Back
X