Cabana yanlış mı yapıyorum diyordum iyilik anlatmıştım sizlere çoooook teşekkür ederim hepinize hem ilginize hem de yorumlarınıza bıraktım artık .. Benim kaldıramadığımda insan eltisini tanımaz mı hayret birşey bahane işte ben çok şımarttım, olanı biteni eşime de anlatıyorum oda aynısını söylüyor arayıp durma diye bende dayanamıyorumişte yazık diyorum ama ben onlarla aynı köylü olmadığım için biraz sıkıntı yaşıyoruz lakta birşey söylemiyorlar ama insan anlıyor 19 yaşındayım .. Bende de var ben hiç saygımı eksik etmiyorum ama yaranamıyorum.. Hergün kaynanamı arar sorarım napıyosunuz akşam ne yiyeceksiniz yemeğiniz yoksa çıkın gelin diye o hiç aramaz sormaz yine de kıymetli ben anlamıyorum ..
Sen insanlığını yapmışsın ama anlayana
Ne ara ne de sor..Yokmuş say
Hepsine mesafeli ol..
Sen insanlığını yapmışsın ama anlayana
Ne ara ne de sor..Yokmuş say
Hepsine mesafeli ol..
Acaba yanlış mı yapıyorum diyordum iyilik anlatmıştım sizlere çoooook teşekkür ederim hepinize hem ilginize hem de yorumlarınıza bıraktım artık .. Benim kaldıramadığımda insan eltisini tanımaz mı hayret birşey bahane işte ben çok şımarttım, olanı biteni eşime de anlatıyorum oda aynısını söylüyor arayıp durma diye bende dayanamıyorumişte yazık diyorum ama ben onlarla aynı köylü olmadığım için biraz sıkıntı yaşıyoruz lakta birşey söylemiyorlar ama insan anlıyor 19 yaşındayım .. Bende de var ben hiç saygımı eksik etmiyorum ama yaranamıyorum.. Hergün kaynanamı arar sorarım napıyosunuz akşam ne yiyeceksiniz yemeğiniz yoksa çıkın gelin diye o hiç aramaz sormaz yine de kıymetli ben anlamıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?