ahhh şu vesveseler!!!

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
selam arkadaşlar, bır kaç gun önce konu açmıştım sağolun destek oldunuz moralde oldu bna... Biraz daha kafamdan attım eşimle yaşadığım zor imtihanı.
:kkk: dün eşimle çok güzel vakit gecirdik. eve her geldiğinde sarılmadan bana geçmez odamıza bu küçük şeyler bile beni mutlu ediyor :)) neyse küçük balkonumuza guzel bır sofra yapmıştım süpriz meyve salatası süs mumları fln koydum gayet hoş oldu. Balkon keyfinin sonunda gece de güzele bağlandı.. sahur fln derken uyuduk. :16: Gece kötü bir ruya gördüm yaşadıklarımın o kötü günlerimizi birden sıcradım eşim uyuyordu yanımda 1saate yakın baktım ona ağladım, off bıktım bu vesveselerden arkadaslar tuhaf düşünceler zihnimi kemiren '' sanki bu gunler bitecek ,alaycı alaycı hisler bunların hepsi boş falan'' bu vesveseler canımı feci sıkıyor artık !! dua ettım uyudum. Kızlar herseye sünger çekti kalbim her sey güzel giderken bile boyle şeyler canımı sıkıyor:50: :43::43::43::43:

Bende hemen herseyden etkilenirim kusarim vs.
Ruyamda bile rahat yok bol akraksiyonlu eksinli sahneler oluyor.
Bosver diyorum kendi kendime ama oyle bi yapisiyor ki degil bosvermek ustune ekliyorum birde.
Ne lanet bi his bu yahuuuu :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Diğer konularınızı okumadım. Bu konunuzu okuyup öyle yorum yapacağım.Bu yaşadığınız şey vesveseden ziyade korku gibi geldi bana. Yani güzel evliliğinizin bozulmasından korkuyor bu korkuda sizi rüyalarda esir alıyor gibi. Bu kadar kafanıza takıp kendinizi üzmeyin bence güzel bir evliliğiniz var bunu korumaya gayret edin.

Diğer konularınızı okumadım. Bu konunuzu okuyup öyle yorum yapacağım.Bu yaşadığınız şey vesveseden ziyade korku gibi geldi bana. Yani güzel evliliğinizin bozulmasından korkuyor bu korkuda sizi rüyalarda esir alıyor gibi. Bu kadar kafanıza takıp kendinizi üzmeyin bence güzel bir evliliğiniz var bunu korumaya gayret edin.

iyi çok şükür fakat kurtarılmış bir 'iyi' :50:

ne vesvesi bu arkadaşım:26:

ya gercekten sankı beynımde bırı konusuyor yazdığım gbı aynı dalga gecer gıbı vesvese dıyorum dua edıyorum uyuyorum hemen. sanki bu günlerde ben kendımı kandırıyorum avutuyorum fln ama aslında alakası yok ınsan anlamaz mı tanımaz mı eşini samimi olup olmadığını bılmez mi... ben eminin eşimden benı sevdığınden evımızı yuvamız dediğimiz bu ciddi ilişkiyi ama işte yasadığım olaydan sanırım oluyor bunlar.

Back
X