ahhhh kızlar nolur her okuyan bişey yazsın

caaraameel

canım bebeğim
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
217
75
323
35
kızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
not:kızım her kalktığında emmiyor,bazen emiyor,bazen sallıyorum uykusu açılmasın die,ağlasın yanına gitmesem ortalığı yıkıyor.şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için kızlar.valla duacım olursunuz.:110::KK57::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

kızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
not:kızım her kalktığında emmiyor,bazen emiyor,bazen sallıyorum uykusu açılmasın die,ağlasın yanına gitmesem ortalığı yıkıyor.şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için kızlar.valla duacım olursunuz.:110::KK57::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
muhtemelen gazlı atom karıncalardan birisi meleğiniz:)))üç ay gecem gündüz olmuştu;sonuç kimyonlu çay,muskat cevizi,zeytinyağı,biogaia denen bir gaz giderici vb hiç işe yaramadı zamanla düzeldii şükür.....kulakta sıkıntıda olabilir kakası yeşilmi?

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Size çok alışmış olabilir yanına gidin diye ağlıyor olabilir bazen yanında uyuyun bakalım yine kalkacak mı

Mama veriyor musun? Antikolik mamalardan deneyebilirsin. Dr Brown gaz önleyici biberonla tabi.

muhtemelen gazlı atom karıncalardan birisi meleğiniz:)))üç ay gecem gündüz olmuştu;sonuç kimyonlu çay,muskat cevizi,zeytinyağı,biogaia denen bir gaz giderici vb hiç işe yaramadı zamanla düzeldii şükür.....kulakta sıkıntıda olabilir kakası yeşilmi?

kakası bazen yeşil bazen sarı canım

Ben de bir donem delirirken birileri yastiginin altina yedi uyurlarin adini yazip koy demisti. Caresizlikten denemiştim ve sanki azcik da olsa ise yaramisti :)

gece uykusuna ne yedirip yatiriyorsunuz?
sutunuz azaldiysa cok cabuk acikiyordur buyuk ihtimal..
aksam tahilli mamalardan yedirin oyle uyutun ama biraz su vermeyi de ihmal etmeyin cunku o mamalar cok susatir.
bide damaklarini kontrol edin,sertlesmeye basladiysa yakinda dis gelecektir muhtemelen.
aslinda ben 6 aylik bebegi kendimden ayri yatirmam,ayni odada olurum muhakkak..sirf sizin kokunuzu istdigi icinde agliyor olabilir.

Allah kolaylik versin
Benim de oglum var 5,5 aylik
İlk 3 ay 3 saatte biruyanirdi, simdi gece hep uyuyor ama ozel bisey yapmadim
Rezene cayi ver gunde 1 cay kasigi
Anneme sordum o tavsiye etti ben bebekken verirmis hep

canım ben rezeneyi 1 kaşıktan fazla veriyorum ama dedim ya sonuç aynı cokn sagol cvp için

Ben de bir donem delirirken birileri yastiginin altina yedi uyurlarin adini yazip koy demisti. Caresizlikten denemiştim ve sanki azcik da olsa ise yaramisti :)

ilk defa boyle bisey duydum :KK46:
denemek lazim:KK200:

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Size çok alışmış olabilir yanına gidin diye ağlıyor olabilir bazen yanında uyuyun bakalım yine kalkacak mı

yanımda kesinlikle uyumuyor bu sefer yarım saatte kaklıyor malesef eşimle yanımıza alınca uyanmasın die nefesi bile sessiz alıoz

gecen hafta hem onları yazdım koydum hemde peygamber efenfimizin torunlarına okudugu duayı koydum sonuç yok

sağol canım inşaLLAH GECER
Bizimki de emzik hatta biberon bile almadı
Kauçuk al emer dediler, kauçuk aldım yine almadı
Alamayan bebek almıyor yani
İşe başladım, sütümü sağıyordum biberon almadığı için annem kaşıkla veriyordu zor alıyordu
Çoook sonra alıştı minnoşum ( : ama emzik hiç emmedi
O yüzden dudak tiryakisi oldukları içinde anneyi uyandırıyor bu kuzuları, acıkmasa bile uyanırdı benim kızım bi yoklar sonra yatardı
Şimdi 1 yaşında çok şükür eksiye oranla daha iyi

Back
X