Ahı alınanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir ah alan var ki, milyonlarca insanın ahını almasina ragmen hiçbir şey olmuyor! Demek ki ah çıkma olayı yalan.
Bende öyle düşünüyorum hayatım bı insan yüzünden bitti her gün intiharı düşünuyorim ama o insan çok çok mutlu göstermelik değil bizzat biliyorum

Var eski sevgilim . Ah etmedim ama yaşadığını yaşamadan ölmesin demiştim. Beni kandırıyormuş ve bunu herkes biliyormuş. Uzun yolda otobüste terk edilmiştim. Yanımda oturuyordu ş.rsz. Neyse iki yıllık okuyordu mezun oldu okulu 4 de tamamlamak için sınava girdi en iyi okula gitti . Ama okulu uzatmış geçim derdine düşmüş . Derslerini veremiyormuş falan filan. Bin perişan hallere düşmüş. Aklına ben gelmişim bu kızın ahını aldım yüzüm gülmüyor demiş kendi kendine

İçim hıc soğumuyo çünkü şu an bulunduğum durumdan o sorumlu nasıl geçsin ki

Kadınlar meraba sohbet olsun ahınizi alan insandan ahiniz çıktığını gördünüz mü ? Öyle bi bekliyorim ki bana zulmeden insandan ahimin çıkmasıni . Böyle hikayelerinz var mı anlatabilir misiniz ?
Çıktığını gördüm hatta bariz direk yaptığının başına çocuklarının başına geldiğini gördüm lakin gel gör ki kötü insan onu bile ah aldım olarak görmüyor yine de yapmaya devam ediyor :)

Haklısınız vvalla benimki de o cinsten asla ah aldım başıma geldi demez

Ben de bekliyorum ama cok zaman gecmesi gerekebiliyor. Allah sevdigi kulunu daha kisa surede cezalandiriyor sanirim. En kotuleri ise bekletiyor ki daha cok gunah islesin ah alsin. Hemen czva verse belki akillanirlardi. Ama bitane ornek vereyim gordugumden. Bi ik muduru vardi calisanin mesaisini kendi yerdi cok hak yedi firmalardan avanta aldi. Isciye hep bagirdi azarladi. Sonunda hirsiz oldugu anlasildi ve isten atildi. Sonra polisim diyen ex aslinda polis degildi 3 senemi yedi hala evlenemedi. Helallik istedi vermedim pismanliktan mahfoldu. Annemden hamileyken ciger kaciran bebegi dusurmeye calisan halam hic bi zaman torun sahibi olamadi. Ve daha bekledigim 3 kisi var helallik vermedigim.neyse konu uzar gider ama illa cikiyor iste☺

Haklısınız vvalla benimki de o cinsten asla ah aldım başıma geldi demez
Zaten bu kötülüğü yapan insan asla başına gelenleri umursamaz ve kendini haklı bulur şaşırmıyorum o yüzden :) Ama ahh etmeye devam asdfg bazen diyorum amaaaan boşver sonra yine yapmaya devam edip benim hakkıma girince kalbimi kırınca Allah'a havale ediyorum yeminle hakkımı helal ettiğim bi insan yok herhalde hatırlamıyorum hiç

Allah yarına bırakır, yanına bırakmaz bu gerçek ben Allah a havale ederim valla öyle bi çıkıyoki gerçekten ama öyle pislikleri hatırlayıp yazmaya bile değmez ama ahhh var için gerçekten yandıysa !!!

Birinde aileme atılan iftiranın çocuklarından çıktığını bile gördük.
Öyle yaptım yanıma kalacak değil bu işler.
En merak ettiğimi ise hâla bekliyorum. Sıra onlara da gelecek

Öyle bir ah alan var ki, milyonlarca insanın ahını almasina ragmen hiçbir şey olmuyor! Demek ki ah çıkma olayı yalan.
Onu siz bilemezsiniz. Allah bilir. Ah çıktı mı çıkmadı mı diye takip edilmez zaten. Allah dilerse bu dünyada dilerse öbür dünyaya atar hesabını .

Beddua etmemek lazım , Allah a havale ediyorum demek en güzeli , Allah kimseyi şeytana uydurmasin , sizi bu kadar ahlandircak şey nedir gercekden çok merak ettim özel değilse anlatır mısınız

Kadınlar meraba sohbet olsun ahınizi alan insandan ahiniz çıktığını gördünüz mü ? Öyle bi bekliyorim ki bana zulmeden insandan ahimin çıkmasıni . Böyle hikayelerinz var mı anlatabilir misiniz ?
Kimseye ah etmemeştim. Beddua da etmemiştim. Ona rağmen öyle kötü şeyler yaşadılar ki. Yine de üzüldüm. Oh canıma değsin diyemedim. Çünkü yaşadıkları şey ağırdı. Belki benimle alakası yok bu başlarına gelenlerin. Ama kendileri ile alakalı olduğunu kesinlikle düşünüyorum.

Onu siz bilemezsiniz. Allah bilir. Ah çıktı mı çıkmadı mı diye takip edilmez zaten. Allah dilerse bu dünyada dilerse öbür dünyaya atar hesabını .
Takip etmeye gerek var mı? Görmemek için büyük bir efor sarfettigim halde, gözüme gozüme sokuyorlar hergun, her kanalda.

Keşke, o ahlar, hem bu dünyada hem de öbür dünyada çıksa!

Öyle ha deyince olmuyor, benim de ah ettiklerim var henüz çıktığını görmedim ama babaannem anneme ah etmiş 20 yıl sonra çok daha beterini yaşadı annem ,annem kabul etmese de teyzem babaannemin ahının tuttuğunu söyler biz de perişan olduk gerçi ama gerçekten can yakanların canı yanıyor bir şekilde

Konu dini, her yere de çekilebilir ve olmadık yorumlar yüzünden hepiniz üzülebilirsiniz bu sebeple konu yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…