- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 28
- 29
- Konu Sahibi Bernalaasl
-
Var var olmaz miKadınlar meraba sohbet olsun ahınizi alan insandan ahiniz çıktığını gördünüz mü ? Öyle bi bekliyorim ki bana zulmeden insandan ahimin çıkmasıni . Böyle hikayelerinz var mı anlatabilir misiniz ?
Bende öyle düşünüyorum hayatım bı insan yüzünden bitti her gün intiharı düşünuyorim ama o insan çok çok mutlu göstermelik değil bizzat biliyorumÖyle bir ah alan var ki, milyonlarca insanın ahını almasina ragmen hiçbir şey olmuyor! Demek ki ah çıkma olayı yalan.
Çıktığını gördüm hatta bariz direk yaptığının başına çocuklarının başına geldiğini gördüm lakin gel gör ki kötü insan onu bile ah aldım olarak görmüyor yine de yapmaya devam ediyor :)Kadınlar meraba sohbet olsun ahınizi alan insandan ahiniz çıktığını gördünüz mü ? Öyle bi bekliyorim ki bana zulmeden insandan ahimin çıkmasıni . Böyle hikayelerinz var mı anlatabilir misiniz ?
Haklısınız vvalla benimki de o cinsten asla ah aldım başıma geldi demezÇıktığını gördüm hatta bariz direk yaptığının başına çocuklarının başına geldiğini gördüm lakin gel gör ki kötü insan onu bile ah aldım olarak görmüyor yine de yapmaya devam ediyor :)
Zaten bu kötülüğü yapan insan asla başına gelenleri umursamaz ve kendini haklı bulur şaşırmıyorum o yüzden :) Ama ahh etmeye devam asdfg bazen diyorum amaaaan boşver sonra yine yapmaya devam edip benim hakkıma girince kalbimi kırınca Allah'a havale ediyorum yeminle hakkımı helal ettiğim bi insan yok herhalde hatırlamıyorum hiçHaklısınız vvalla benimki de o cinsten asla ah aldım başıma geldi demez
Onu siz bilemezsiniz. Allah bilir. Ah çıktı mı çıkmadı mı diye takip edilmez zaten. Allah dilerse bu dünyada dilerse öbür dünyaya atar hesabını .Öyle bir ah alan var ki, milyonlarca insanın ahını almasina ragmen hiçbir şey olmuyor! Demek ki ah çıkma olayı yalan.
Kimseye ah etmemeştim. Beddua da etmemiştim. Ona rağmen öyle kötü şeyler yaşadılar ki. Yine de üzüldüm. Oh canıma değsin diyemedim. Çünkü yaşadıkları şey ağırdı. Belki benimle alakası yok bu başlarına gelenlerin. Ama kendileri ile alakalı olduğunu kesinlikle düşünüyorum.Kadınlar meraba sohbet olsun ahınizi alan insandan ahiniz çıktığını gördünüz mü ? Öyle bi bekliyorim ki bana zulmeden insandan ahimin çıkmasıni . Böyle hikayelerinz var mı anlatabilir misiniz ?
Takip etmeye gerek var mı? Görmemek için büyük bir efor sarfettigim halde, gözüme gozüme sokuyorlar hergun, her kanalda.Onu siz bilemezsiniz. Allah bilir. Ah çıktı mı çıkmadı mı diye takip edilmez zaten. Allah dilerse bu dünyada dilerse öbür dünyaya atar hesabını .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?