ahımmı geçti sizce

artık evlendım ve mutluyum ama ne yazıkki geçmiş çıkıyor karşına zaman zamn keşke demiyorum zamanı donduremezsın zaten ama çok ders aldım bu yaşadıklarımdan ama hala içimde korku var geçen eşime arkadaşlık teklıfı atmış eski sevgılımın karısı karısı dıyorum evlendıler çünki hatta boşanma noktasındalarmış neyse korkum var kardeşimlede yazışmışlar faceden evine çagırmış kardeşim kızmış ne biçim kadınsın die ayrıca benım facemıde çaldı dua edın arkadaşlarda kurtulayım

artık evlendım ve mutluyum ama ne yazıkki geçmiş çıkıyor karşına zaman zamn keşke demiyorum zamanı donduremezsın zaten ama çok ders aldım bu yaşadıklarımdan ama hala içimde korku var geçen eşime arkadaşlık teklıfı atmış eski sevgılımın karısı karısı dıyorum evlendıler çünki hatta boşanma noktasındalarmış neyse korkum var kardeşimlede yazışmışlar faceden evine çagırmış kardeşim kızmış ne biçim kadınsın die ayrıca benım facemıde çaldı dua edın arkadaşlarda kurtulayım

:53: hadiii canımm
e bunca zamandır ne istiyorlar sanki sizden ???
ne alıp veremedikleri var.siz evlenmişsiniz onlar evlenmiş ??
Sacma..

tabiki ahın geçmiş ne mutlu sana keşke benimde geçse

keşke geçmeseydi:43: mutlu olsalardıda bıraksalardı yakamı eşimi çok ama çok sevıyorum korkuyorum yuvama zarar vermelerınde hergun dua edıyorum rabbıme çok mutlu olsunlarda peşimi bıraksınlar evimin onunden geçiyor çarşıya çıktıgımda takip edıyor utanma arlanma yok ne buyuk belaymış yarabbım:43:

Taşınma imkanınız yok mu ? Evliliğiniz için tehdit oluşturuyorlarsa onlardan uzak bir yerde oturun.

Herkes ektiğini biçmiş.
İyi kurtulmuşsun yine böyle bir adamdan.
"Sen nasıl kızsın evlenmeden öptürdün" diye kız şimdi hamile..
Hayat işte.

Taşınma imkanınız yok mu ? Evliliğiniz için tehdit oluşturuyorlarsa onlardan uzak bir yerde oturun.

uzaktayız zaten ama memleketımız oldugu için bayramda falan gelmemız gerekıyo eşimde memlekete tayının çıkarmak istiyor

dua edıyorum sadece rabbıme başımdan defolması için kimseyle paylaşamıyorum onu gordukçe yılan gormüş gıbıyım tıksınıyorum korkuyorum rabbım yardım et bana başımdakı musıbeti def et:14:

sen ewlenmeden erkek arkadasını öpmüşsün die sana hakaret edıo ama kendı sonra ewlenmeden hamıle kalıo doğrumu anlamısım:)

Back
X