Ahlak kalmamis

tataaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
58
20
3
37
Esime benim yaninda bile asilan insanlardan biktim bu durumu ya salağa yatarak gciriyorum ya da aramizda kavga sebebi oluyor o kadim yüzünden çünkü kadina tavirlarimdan belli ediyorum ama arsiz insan çok inadina yapiyolar eşime güvenim tam ama yine de sinir bozucu bir durum ve çok kiskanc bir insanim belli etmeyeyim kiskandigimi falan diyorum sonra dayanamayıp patlak veriyorum esimde valla sen yokken böyle birşey olmuyor genelde sen yanimdayken boyle yapiyorlar diyo sizce napmsm lazim bu tur iğrenç insanlardan kibarca nasil derslerini verebilirim

Bir benim mi basima geliyor sizlerde de var mi boyle durumlar bu arada eşim biraz konuşkan şeytan tüyü de var nereye gitse böyle oluyor afedersiniz ama ben olmasam orda üstüne atlayacaklar bazen o derece manyak insanlarla karsilastim

Siz yokken adamın yüzüne bakmıyorlar.
Sizin yanınızda eşinize mi asılıyorlar?
Doğru mu anlamışım?
Eşinizin doğruyu söylediğinden emin misiniz?
Evet eminim ona guvenim tam çünkü onun sucu yok bu Dediklerim herhangi biri hic tanimadigimiz falan kişiler yani

Bence sen abartiyorsun. Hadi iki kişi çıksın böyle fazla demen abarttigini gisteriyor. Ya sen kocanla her sohbet edeni aśılıyor sanıyorsun yada insanlari o kadar sinir ediyorsun bile bile yapıyorlar.
Pardon da ben tanimadigim insani nasil Ve niye sinir edeyim

Evet eminim ona guvenim tam çünkü onun sucu yok bu Dediklerim herhangi biri hic tanimadigimiz falan kişiler yani
Nasıl yani?
Tanımadığınız kişiler eşinize asılıp ne yapıyor mesela?
Kadın değil ki bu laf atılsın.

Pardon da ben tanimadigim insani nasil Ve niye sinir edeyim
O zaman diğer seçenek doğru. Yani sen kocanla her iletişime geçeni yanlış yorumliyorsun. Bu arada kocana çok güvenme derim. Ben ne adamlar tanıyorum dışardan baksan karısına aşık ama fırsatını bulsa yapmayacağı yok. Kocan bu kadar talep görüyorsa eninde sonunda o hatayı yapacaktir.

O zaman diğer seçenek doğru. Yani sen kocanla her iletişime geçeni yanlış yorumliyorsun. Bu arada kocana çok güvenme derim. Ben ne adamlar tanıyorum dışardan baksan karısına aşık ama fırsatını bulsa yapmayacağı yok. Kocan bu kadar talep görüyorsa eninde sonunda o hatayı yapacaktir.
Yapacak adam her türlü yapar ruhum bile dymaz ama o yapmaz tanimadiginiz her kişiyi bir tutmayin lütfen. Neyse anlayan burada benim dediğimi anlayacak yok

geçen firma müdürümle bir devlet, kurumuna gitti,yakışıklı,uzun boylu hoş 40 larında bır adam,hemen her kaat işlem vardı,ben tabi işleri yapma derdınde,oda yanımda,bir ara kafamı kaldırıdm şöle bir baktım,bayan memur öle bir bakış fırltıyorki fırma sahıbıme,şok oldum,neyse,en üst kata çıktık,şurayı imzalayın dıye döndüm ki arkamı,kadın işveli tebessüm edıyor,yanı pes dedim,bence kıskanmak değil bunu adı rahatsız olmak,belli et,nıye etmıceksınki,burda sana tatsız yorumlar olmuş,üzüldüm,benım bır arkadaşım yanımda erkek arkadaşılması asıldı resmen,yanı anlaşılıyor,tabı tersıde var,yanında bayan varken,bizede asılan oluyor,bakıyor karşı masadan,gözlerı oynayan ınsanları hiç sevmem,haa o an anladım benım patronunda gözleri oynuyor,ama diğer patronumla oda son derece hoş adam,çokk yerlere gittik,daha öle birşey görmedim,

geçen firma müdürümle bir devlet, kurumuna gitti,yakışıklı,uzun boylu hoş 40 larında bır adam,hemen her kaat işlem vardı,ben tabi işleri yapma derdınde,oda yanımda,bir ara kafamı kaldırıdm şöle bir baktım,bayan memur öle bir bakış fırltıyorki fırma sahıbıme,şok oldum,neyse,en üst kata çıktık,şurayı imzalayın dıye döndüm ki arkamı,kadın işveli tebessüm edıyor,yanı pes dedim,bence kıskanmak değil bunu adı rahatsız olmak,belli et,nıye etmıceksınki,burda sana tatsız yorumlar olmuş,üzüldüm,benım bır arkadaşım yanımda erkek arkadaşılması asıldı resmen,yanı anlaşılıyor,tabı tersıde var,yanında bayan varken,bizede asılan oluyor,bakıyor karşı masadan,gözlerı oynayan ınsanları hiç sevmem,haa o an anladım benım patronunda gözleri oynuyor,ama diğer patronumla oda son derece hoş adam,çokk yerlere gittik,daha öle birşey görmedim,
Biz tatsız yorum yapmadık. Acaba abartiyorsun musun dedik. Tabiki insanlar birbirlerine asiliyor olabilir ama yanında eşi varken bir adama asilan çok fazla olmaz. İmkansız yani. Hadi bir olsun iki olsun. Ayrıca bir kadın hoşuna giden erkeğe bakış atabilir gülebilir. Bunlar sadece erkeğe has hareketler değil. İnsanın doğası gereği.

Biz tatsız yorum yapmadık. Acaba abartiyorsun musun dedik. Tabiki insanlar birbirlerine asiliyor olabilir ama yanında eşi varken bir adama asilan çok fazla olmaz. İmkansız yani. Hadi bir olsun iki olsun. Ayrıca bir kadın hoşuna giden erkeğe bakış atabilir gülebilir. Bunlar sadece erkeğe has hareketler değil. İnsanın doğası gereği.
Aynen ya.
Mesela ben çok güleryüzlü ve samimi bir kadınımdır.
Hemen herkesle aram çok iyidir.
İnsanlar benim hakkımda asılıyor diyorlarsa kendi terbiyesizliği!!!!

çok haklsınız,tabıkı bakar,bende bakıyorum,ama yanında kadın olan adama yada sana hiç bakmayan bir adama bakmazsın,yada kadına bakmazsın,

Aynen ya.
Mesela ben çok güleryüzlü ve samimi bir kadınımdır.
Hemen herkesle aram çok iyidir.
İnsanlar benim hakkımda asılıyor diyorlarsa kendi terbiyesizliği!!!!
benımde çok başıma geliyor,sonradan duyuyroum,hemcinlerım benı uyarıyor,ama öle sana erkeği hemen anlayıp direk sert bır mızaca burunuyorum,

Back
X