ahmet ayaz epidural sezeryan ile dunyaya geldi

tubaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
18
4
86
30
Ben bebegimi 1 kasimda beklerken bbgim ters durdugu icin erken geldi 15ekim gunu.size sirf bunu hamileyken korkuya kapilmayin rahatlayin die yaziyorum ben hamileyken hep bu site sayesinde rahatladim bakin 15ekim saat 10.00da hasdane giris yaptik sonrasinda islemler 1 saat fln surdu sonra odamiza gecdik damar yolu acdilar cok hafif bi aci oluyo neyse heycanli bi sekilde herkes beklerken hasda bakici geldi asagiya iniyoruz demez mi bn buz kesdim heycandan neyse oglumun kiyafetlerini aldik indim sen tekerlekli sandalyeyle diger herkes merdivnden indi bitek annem ynindaydi ameliyt hanenin icerisine grince annemide cikarttilar benim ameliyt odasi hazrlaniomus

Ben bebegimi 1 kasimda beklerken bbgim ters durdugu icin erken geldi 15ekim gunu.size sirf bunu hamileyken korkuya kapilmayin rahatlayin die yaziyorum ben hamileyken hep bu site sayesinde rahatladim bakin 15ekim saat 10.00da hasdane giris yaptik sonrasinda islemler 1 saat fln surdu sonra odamiza gecdik damar yolu acdilar cok hafif bi aci oluyo neyse heycanli bi sekilde herkes beklerken hasda bakici geldi asagiya iniyoruz demez mi bn buz kesdim heycandan neyse oglumun kiyafetlerini aldik indim sen tekerlekli sandalyeyle diger herkes merdivnden indi bitek annem ynindaydi ameliyt hanenin icerisine grince annemide cikarttilar benim ameliyt odasi hazrlaniomus

Eeeee? Devamı nerde? Noldu merak ettim Hoppa

Ben girdim igne yaptilar hemen uyusmaya basladi direk sonra doktorum geldi cocuk 15dk surmedi cikmasi ameliyat sirqsnda srekli knsdular ilgilendiler cok guzel bi dgumdu bebegimi gosderdiler dunyalar bnm oldu Snra odama cikdim uzerimi giydirirken biraz cnm acidi agri kesici yapiolar zaten cok iyi gelio sbh oluncada annem we esim uyurken yatakdan yawasca kalkdim ccgumu aldim kucagima emzrdim snra aldim kucagima koridorda yawas adimlarla yurudum hemsireler hayret etti cok azimlisin iyilesmek icon dediler 3 gun zorlugu war oda cok hafif zorluk yawas hareket etceksiniz

Ben girdim igne yaptilar hemen uyusmaya basladi direk sonra doktorum geldi cocuk 15dk surmedi cikmasi ameliyat sirqsnda srekli knsdular ilgilendiler cok guzel bi dgumdu bebegimi gosderdiler dunyalar bnm oldu Snra odama cikdim uzerimi giydirirken biraz cnm acidi agri kesici yapiolar zaten cok iyi gelio sbh oluncada annem we esim uyurken yatakdan yawasca kalkdim ccgumu aldim kucagima emzrdim snra aldim kucagima koridorda yawas adimlarla yurudum hemsireler hayret etti cok azimlisin iyilesmek icon dediler 3 gun zorlugu war oda cok hafif zorluk yawas hareket etceksiniz[birtek ameliyt oldgnuz gce agriniz oluyo ertesi gun ewe geldim ne agri ne bise azim edin yawas yawas yuruyun cokkkk faydasini goriceksiniz bi tawsiyemde kendinizi hmn iyilescem die sartlandirin emin ilun dha cbk iyilesirsiniz size bi konuda dha yrdimci olmk isderim gogus catlagi dgum yapar yapmaz sogani ikiye kesip iki gogsunuzude owun hafif catlak olup gcio bn bilmiodum bnu iki ay ccgumu kanli emzirdim olmadi sagdim olmadi bu sogan ise yaramazda cok catlarsa pantican sapini kurutun yakin kulunu koyun cok iyi gelio bnm gogus yarigimi o kapatti

Back
X