Bu ülkede görüşler ne kadar taban tabana zıt olursa olsun… Onlarca erkek birlik olup savunmasız bir kadına saldırmaz. Bu ülkede hayat tarzları ne kadar birbiriyle alakasız olursa olsun… Hiç kimse bir bebeği yerlere fırlatmaz.
Bu ülkede düşmanlık ne kadar kışkırtılırsa kışkırtılsın… Onlarca kişi, üstelik ideolojik karşıtlık nedeniyle, üstelik güpegündüz, bir kadına cinsel tacizde bulunmaz. Bu ülkede hezeyan ve galeyan ne kadar yükselirse yükselsin… 70 kişi cinsel organlar çıkararak bir kadının üstüne yürümez.
Kabataş, yalan çıkmaya mahkûmdu… Çünkü bu ülke… Ne kadar çivisi çıkmış bir ülke olsa da…Kabataş’ı yalan kılmaya mahkûm edecek o son çivi, her şeye rağmen ve asla sökülemez biçimde yerinde durmaktadır.
ahmet-hakan-
http://www.diken.com.tr/ahmet-hakan...kabatasi-yalan-kilan-son-civi-asla-sokulemez/
Ben Ahmet Hakan'a katılmıyorum. Bu ülkede bir kadını hedef göstererek, hiç azımsanmayacak cahil bir kitleyi "bu kadın ahlaksızlık yapıyormuş, fuhuş yapıyormuş, yanındaki çocuk da veled-i zinadır, din elden gidiyor" sözleriyle gaza getirebilir, bir kadın ve çocuğu onlarca erkeğin saldırısına maruz bırakabilirsiniz. "Vurun kahpeye" hiç de akla mantığa uzak bir senaryo değil.
Öte yandan evet üstleri çıplak, deri eldivenli 70-80 kadar kişiyi cinsel organlarını göstererek Kabataş'ta görmeniz bile baya bir fantezi ürünü :)
Tamamen katılıyorum.Din adı altında tecavüze uğramış bir kadını hatta küçük bir kızı onlarca adam karar verip öldürüyor dövüyor.Önemli olan baktığın açı uydurduğun kılıf.Bahsettikleri deri pantolonlular kadın dövmezler bundan eminim.Bu arada hep kafama takıldı neden kot pantolonlu değiller deri pantolonlulardı acaba ?
Deri pantolon kota göre biraz daha fetiş bir obje olarak değerlendirildiği için sanırım deri dediler. Üstleri de çıplak. Kaslıdır da onlar şimdi, uu beybi. Cinsel organların kafaya sürtülmesi ve üzerine işenmesi konusuna girmiyorum hiç baya baya sado mazo fantezi kasmışlar :)
kabataşın 50 tonu
keşke önce onlar yazıp filme alsalarmış.İyi para kazanırlardı.
Ya zaten geçenlerde muhafazakar bir köşe yazarı film hakkında her şeyi araştırıp ne kadar edepsiz, ahlaksız bir film olduğunu yazmıştı. Eleştirseler de bi merak da var hani böyle şeylere, yalanlarına bile sirayet ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?